242

бг

преди 2 години

КорнелиЯ нинова-не съм й симпатизант, каза нещо , с което не мога да не се съглася "ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ Е ПО-СКЪПО ОТ СКЪПИ ИЗБОРИ"

241

мдаа

преди 2 години

Все едно да обясняваш на *** как да си пази девствеността

240

Куку

преди 2 години

Саше не е лесно,цял живот прислужник на измамници и тарикати.

239

БОЙКО МААНЕТО от БКП

преди 2 години

Реджеп Тайп Ердоган преди повече от десетилетие взе цялата васт в Турция със самохвалството че е от ЧЕРНИТЕ ТУРЦИ то ест цветнокожите тъмни турци мразещи европейците като цяло въпреки че са от империя робовладелска и расистка на три континента и щеше да разкатава напълно БЕЛИТЕ ТУРЦИ то ест ЕВРОПОФИЛИТЕ и благодарение на ГЕРБ и Бойко УСПЯ!ЧЕРНИТЕ ТУРЦИ на Ердоган и Бойко мразещи белия човек жънат фурор по цялото земно кълбенце пък било то и бивши РОБОВЛАДЕЛЦИ,РАСИСТИ,ИМПЕРИАЛИСТИ за разлика от ?

238

ББ

преди 2 години

да от дни не мога да гледам ТВ+ заради магарешки и борисов...и ще съдя булсатком...в договора ми ТВ+ е упоменат,ще разтрогна договора си и ще ги съдя за компенсации за неспазване...аман от к-рв.!!!направете го...

237

Анонимен

преди 2 години

Най - добрата е Валя Ахчиева (Яхниева).Реже ги отвсякъде с истински репортажи.Даже и на мутрата-варненски дериибейй Магааарешшки беше "посегнала" с пряко интервю на улицата, а и на много други.Затова беше навряна в к-чи гъъзз от "който трябва".

236

ББ

преди 2 години

никога повече ДПС...и обслужващите ги гроП и итН...има такъв Народ...ще го видите с очите си...Народа на България...позьори зависими!!!Избори!!!

235

ББ

преди 2 години

трифонов...прави опити да "изнасилва" Народа ни...Суверена...Избори!!!не можем да си позволим да храним нови...като старите!!!Избори или на площадите Братя!!!

234

ББ

преди 2 години

Поздравления г-н Диков!!!

233

БайХ

преди 2 години

Ха ха ха Браво Сашо, браво Диков!!! Истинско удоволствие е да чета думите ти. Много точно описание на това което си причини българския народ с чалгарския си манталитет! Всеки народ си заслужава управниците!!!

232

Слави

преди 2 години

" Няма не искам, няма недей! "

231

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли бе българи? Какво стана? Напихме се и повърнахме на масата пред целия Свят! Е това стана!!!

230

Конфуций

преди 2 години

До 257 Щирлиц. " ... да отделиш фалшивото от истинското ... " , трудно е, много трудно! Особено ако черната котка не е в тъмната стая!

229

Анонимен

преди 2 години

БРАВО!!! ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ САШО! Каза нещо което, бих казал, милиони изпитват но нямат перото да го напишат. Затова ние употребяваме краткото и лесното: Да ги е ** у чалгарите!

228

Щирлиц

преди 2 години

Да отговоря на един писал преди мен:Как допуснахме....?............Слави е логичното развитие на 12 годишното сатрапско управление на неговия кумир,комуто той подражава.Това е може би отглас от от онова не толкова далечно мутрренско минало,което всички помним.Защо толкова хора гласуваха за тези двамата гении на мисълта?Защото 30 годишната развала на образованието,институциите и морала/доколкото го имаше изобщо/,доведе до неспособност у маса хора да оличат истинско от фалшиво.

227

Анонимен

преди 2 години

Който не скача е червен.Демокрацията е в опасност,другари.

226

Иков

преди 2 години

А пенсионерите примляскват: БКП - напред, а ехото отвръща: Назад.

225

Инова

преди 2 години

Служебното правителство набира такъв рейтинг висок, че вче дамите пищят и хвърлят бикини и сутиени под прозорците на министерския съвет. Страшно контцертски рейтинг. А пенсионерките дружно скандират БКП - КПСС. Урааа.

224

Deutsch

преди 2 години

На тоя чак сега ли му платиха да лее мозък?!?Славчо всички нормални хора си го знат що за стока еи без т.1,2,3 ...

223

Един

преди 2 години

Тука Бошков има пръст.