14

Джедай Мастър

преди 2 години

До SKFНа хартия и в България не може, но на практика *** трябва да усвои терасите и да направи гарсониерата тристаен.

13

SKF

преди 2 години

До сдфдсф//// Не е бюрокрация ,а се нарича закон.В уредените държави,никой не може да прави промени в домът си без съответните разрешителни.Не може да се променят трасета на ВиК системата ,както и на ел.системата,да се пробиват други врати или зазидват съществуващи,де се поставя дограма с друг вид и форма, а не от одобрената такава.

12

неандерталец

преди 2 години

Било спокойно, голяма работа. Това ли е животът, по цял ден да ядеш, да пърдиш и да не правиш нищо?!

11

Анонимен

преди 2 години

Поне си е живял 20 години като цар

10

Антрополог

преди 2 години

Сметките са безпощадни. Сам човек на остров няма начин да се самоосигури. Разхода калории при преследване на дивеч или събиране на яйца превъзхожда калориите приети с месото или белтъка. Не случайно говоря за месо защото енергийната му плътност е най висока. Това със земеделието го забравете. В човешката история не е имало земеделци без ловци. Човека си хапвал консерви, доставяни регулярно заедно с лекарства, продукти и материали. Техника също.

9

Асан

преди 2 години

Вампирясал е като Тарзан :)))

8

Не така

преди 2 години

Чак пък Робинзон Крузо... Пазач на заплата, храна и продукти с лодка от съседния остров редовно, интернет, телефон, долавя се от статията, че май и отпуска има...

7

rockmusicbox_caster

преди 2 години

Има ключов момент в статията. Човекът си е имал електричество и интернет свързаност. Нищо общо с Робинзон. И най важното - храна му е била доставяна. Изобщо, отидеш ли на остров ще ядеш това което си си донесъл. Създаването на земеделие или самопрехранване от сам човек е невъзможно!

6

Анонимен

преди 2 години

До z-rock Въпросът е по-скоро за психическото състояние на нас, наблъсканите в градската джунгла. Отшелниците са мъдреци.

5

.

преди 2 години

Живял е доста години както трябва, но за жалост по лицето му личи, че е пристъпил към "съвременното западно хранене". Жалко!

4

Анонимен

преди 2 години

Статията трябваше да приключи с "преведено от Национал Географик".

3

Анонимен

преди 2 години

Да бяга бързо обратно на острова! Тук ще го карат да се ваксинира.

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Велик благородник !

1

z-rock

преди 2 години

30 години на самотен остров......, колкото и да е хубаво в един момент изниква въпроса за психическото състояние!! А иначе добре е направил, че ония негодници Бриаторе и Наоми да изчезнат по-бързо!!