232

Анонимен

преди 2 години

За съжаление,като гледам кви ги върши Слави , започавам да мисля, че работи с ББ да го върне на власт. Явно нещо са се договорили

231

чалгопитек от еуропа

преди 2 години

итн протакат и отлагат до последния момент. това са страхливци изплашени от провала. през това време България гори в пряк и преносен смисъл.

230

Анонимен

преди 2 години

Ново избориии ? Тогава ще избера " Не подкрепям никого"

229

Компетентен

преди 2 години

Добро утро на политолозите. Те чак сега разбраха, че политиците ни са абсолютно неадекватни. Хората в страната отдавна ги знаят тези прости неща. Доверието в парламента е около 7 %, а социолозите си мислят, че избраното от депутатите правителство ще е легитимно. Честото на вярващите в политическите и банкерски обещания !

228

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ЧЕТА, КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ ОТ ПРО_СТАЦИ, ТОЛКОВА ПО-СПОКОЕН СЪМ ЗА БЪДЕЩЕТО, ЗАЩОТО КАКТО Е КАЗАЛ КОНФУЦИЙ "ЩОМ ТЕ ПЛЮЯТ ЗАД ГЪРБА, ЗНАЧИ СИ МНОГО ПРЕД ТЯХ" и "НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА УБИВАШ КОМАР С МУСКЕТ". ТАКА, ЧЕ ДЕРЗАЙТЕ, БЕЗ СЕКУНДА ПОКОЙ.

227

Анонимен

преди 2 години

АХ, ЧЕ НЕЖНА ДУШИЧКА Е АДМИНА, ОТ КАЛЕКО АЛЕКО НА ГЕЙ ЛИ ПРЕМИНА?!

226

Анонимен

преди 2 години

Е дойде времето и бакшишите да излязат 100% прави - "Ей, съсипаха я тая държава".Това което византийци, турци и англичани не успяха да направят , родното БКП/ДС и издънките ѝ успяха.

225

izh

преди 2 години

До Л.ИвановКогато човек е злобен и неграмотен, не бива да го афишира публично. Това вреди на имиджа на фамилията, а тя вече не се пъчи с червена петолъчка на челото

224

Анонимен

преди 2 години

Няма Герб, БСП, ДПС, ИТН, ДБ или Наведи се - всичко е пряко или косвено свързано с Тошковото БКП Форевър! Ако не ги изтиржете те вас ще стържат - ФАКТ! :)))))))))

223

Л.Иванов

преди 2 години

ГЕРБ протриват доволно ръце-ще си купят пак властта, и тогава жална ни майка- ще ни разстрелват капо кучета по улиците! Ето това ще бъде съдбата на по- голямата част от народа!

222

до ууу

преди 2 години

Че то нивото им е под всякакви нива.

221

бе

преди 2 години

Кой харесва това служ-ебно правителство? Само ни надуват главите с лъжи! Кой вдига нощния ток с 50%? Баба ми?Кой е надул цените на тока за промишления бизнес?Стрина уйна?

220

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Колега, преди да има разследване и яко раздрусване на виновниците трябва стабилно правителство, а не нов бардак със старите ***. Такива корумпета, като Бай Рашко инвестигейторът, Али Баба и останалитте разбойници, Вдигащият Юмруци, уличните кречетала и прочее за нищо не стават и нищо ново няма да донесат. Предложеното ново правителство със съответните участници в него съвсем не е за изхвърляне, но кукловодите НЯМА да позволят същото да стартира и по тези причини ще има нови избори.

219

ОНЗИ

преди 2 години

Партия ИТН категорично отхвърля досегашния 30 годишен политически модел сътворил олигархичния хайдуклък - ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ГЛАСУВАХА ЗА ПАРТИЯ ИТН !!!! Вижте каква съпротива се оказва на партия ИТН относно съставянето на правителство от този олигархичен хайдуклък !?!?!? АМИ ТАЗИ СЪПРОТИВА Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - всички пищят за нови избори ама НАРОДА БЪЛГАРСКИ вече ХВАЩА ВИНКЕЛА И НАКЪДЕ - КЪМ ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ НОВА ПРОКУРАТУРА РАЗСЛЕДВАНЕ И СПАСЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ !!!!

218

Анонимен

преди 2 години

До Нормално 237...При арогантното поведение на Слави партиите още по-арогантно ще му покажат среден пръст......Избирателите му - СЪЩО! Хората разбраха за плановете му да върне НДСВ и задколисното ДПС!

217

Анонимен

преди 2 години

Един вид , белия кон е готов и остава само Борисов да се върне с него .

216

Селянин с колело

преди 2 години

Любенов,назови нещата с истинските им имена де,каква олигархия.Ако не сте чели,прочетете книгата на Желю Желев,лека му пръст.

215

ууу

преди 2 години

До Анонимен 232 Когато човек надскочи своето ниво на компетентност, както водачите на ИТН - винаги следва пропадане в дъното

214

Гледна точка

преди 2 години

До 233. Баси колко си смешен с тези бакалски сметки. Едното няма нищо общо с другото. Даже не искам да ти обяснявам защо.

213

Нормално

преди 2 години

При арогантното поведение на Слави партиите още по-арогантно ще му покажат среден пръст.