325

DEM

преди 2 години

Ами да си влезе с името в политиката, не да си назначава лакей. Така остава впечатлението, че иска отново да се скрие зад някой. Борисов ще си плати и си плати а и ще продължи да плаща цената на това да се превърнеш от най-одобряваният български политик до най-мразеният, обвиняван и за глобалното затопляне, но и той бая си повярва, че може да говори и прави каквото си иска и като си иска.Слави да си поеме отгвороността така като се прави - 1во лице, единствено число.

324

???

преди 2 години

Кой още му вярва след всичко , което сътвориха до тук .Наглост , арогантност , високомерие , некомпетентност . Народе , ОПОМНИ СЕ ! За тях си Никой !

323

xaxa

преди 2 години

xaxa KO HE

322

Анонимен

преди 2 години

Служебните са гола вода,с тези платените рейтигни,нахалство!Показват мускули пред обърнания народ,популизъм,а зад гърба въртят техни игри. Задължително да има ревизия,подменаха с бивши уволнени,корумпирани,някакъв капиталски бълвоч и за капак областни управители от старото ДС.Рашковеца направи за посмешище МВР,еднолично дружество за плашене на 90 годишни възрастни.В ранни зори праща бопажии с качулки,уж купувачи на гласове,хората хабер нямат.Сега при пожарите се покри,отговарял бил,ама в басейна

321

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов кога ще спре да общува с народа чрез фейсбук? Аз нямам фейсбук. А за ДБ кой нормален човек е гласувал? Стоян Михалев от ДБ каза, че Иван Костов е най-добрият премиер. И продължавам да не схващам каква е разликата между ДБ и СДС?

320

Анонимен

преди 2 години

Ристю е олицетворение на погнуса,външно и вътрешно,далаверажия ,продажност заедно с еврото си Кънчо отрицателния срещу БГ."" градска десница" таратанци!

319

Боклуци са

преди 2 години

И Слави и всичките му министъри

318

Анонимен

преди 2 години

Да,де щом нарочените да ни"отправят"почнат да падат се включва активната пропаганда на поръчковите соц агенции.Нито Слави го е вдигнал,нито Ристю Прокопиев, няма за какво,а служебните шмекери харвардуни,рашковото плашило и янакчо антиГешев в угода на Хвърчилков ,правната излагация какъв рейтинг,то е смешно.Знаем за новите корумпета в ББР,единия уволнен от друга банка за некадърност с решение на ВКС,лична приятелка на икономическия стана адвокат на ББР с 6500 ? на месец хонорар и много др.подобн

317

Анонимен

преди 2 години

Тези проучвания са манипулации.

316

Щирлиц

преди 2 години

Когато от България бъдат изгонени всички чуждестранни прочватели на общественото мнение,заедно с разните Билли,Ккауфланди,Ллидл,тогава ще започне отлепване от дъното.

315

Анонимен

преди 2 години

Ей,Толупа е номер 1.Как не ви е срам.

314

Анонимен

преди 2 години

То с Борисов са лика прилика ,днес ги даваха в парламента голям майтап ,то сценаристи ама толкова без вкус по одеждите не бяхме виждали )правят се на тинейджъри ,е баси цирка )

313

Анонимен

преди 2 години

Tети е Толупа.ЧЕТВЪРТИ-Шиши.Пети-Каскета.Шести А.Доган-Сокола.

312

Анонимен

преди 2 години

както се казва, глупости на търкалета...

311

Слави Номер 1

преди 2 години

Слави е номер 1 във всичко и от всеки. Най - истинският човек в България. Достоен и ненадминат в своите качества. Горда съм, че Има Такъв Човек. Завинаги има пълната ми подкрепа. Успех на ИТН! С вас съм! <3

310

Анонимен

преди 2 години

Слави номер 1 ???????? Това проучване е правено преди изборите. Не може да е от пред60и 2-3 дена. Нереално е.

309

Анонимен

преди 2 години

Снимката е много стара, от времето, когато беше по-убав от баба Мика.

308

Анонимен

преди 2 години

Напоследък презрението погрешно се взема за одобрение.

307

очевидно

преди 2 години

Резултатите от проучването ясно показват защо сме на последно място в Европа.

306

КАБИНЕТ ЛИ!

преди 2 години

МОРЕ, НАЙ-ДОБРЕ ДА ДОЙДЕ БАЙДЪН.