108

Анонимен

преди 5 месеца

Аз имам пари да оцелея да 2025г.. А вас ще ви притиснат и от страх да не загубите работата защото имате и кредити .. Ще се набодете.. Елементарно и простоо

107

Реалист

преди 5 месеца

До 131 --- Твоята шуренайки може и да доживее до пенсия, а и да си поживее още много години след пенсионирането щом се е ваксинирала. Ти помисли за себе си, че вируса търси такива балами като теб, които ги е страх да се ваксинират.

106

Реалист

преди 5 месеца

Няма нищо в броя на тестовете. Капацитета на лабораториите позволява около 100 хиляди теста на ден. За последните 10 седмици са направени 910369 теста, което е средно по 13005 на ден. Има дни с повече тестов, има дни с по-малко. Когато има вълна на епидемията тестовете са повече, после са по-малко. Сега от 13 юли 2021 има повишение на броя на новите случаи, от което следва и повишение на броя на тестовете. За последните седем дни са 118404 теста, което е средно по 16915 на ден.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Ходят по фирмите и държавната администрация да притискат работниците..Шуранайката се хвана да работи в НАП за голямата пенсия , само че нема да доживее до пенсия след като я набоцкаха..

104

ДДРОнег

преди 5 месеца

До Анонимен 126Не вярвам на броенето от хора, които пишат броЙм !!!

103

Поклон

преди 5 месеца

Ваксинирани са 7073 повторно те не се считат, реални са само 5589 чисто нови и интереса им сигурно ще спадне. не се поддаваме на пропаганда.

102

до125математикотдруг

преди 5 месеца

именно, ама ти си нямаш идея стадото колко е затъпено, те повечето не могат да разбират писмен текст, да не говорим за математически концепции... страшно е, химикалите на глобалистите във водата, храната и въздуха свършиха чудеса!

101

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 124 "докато набоцканите измрът.."-сс- Добре де, значи според теб всички развити държави се самоубиват? До края на годината повечето от тях ще са ваксинирали към 80-90% от населението. И какво смятате да правите после, когато "набоцканите измрат"? Ще сте шепа хора на фона на населението на африканските държави и Индия. Е, и малко повече руснаци ще останат, както и севернокорейците.

100

Анонимен

преди 5 месеца

Въпросът е колко дълги трябва да са опашките пред лабораториите за да се правят по 20 000 теста на ден. Явно има нещо фиши в цялата ситуация. Най-добре е да се организираме различни хора от форума и да застанем да бройм хората правещи си тестове пред лабораторииите, за да направим наша статистика и също да ги питаме дали си правят за ковид тест.

99

do 123 Неудобен въпр

преди 5 месеца

Гледа се с 1-2 седмици закъснение - докато се наложи да влезе в болница и евентуално умре минава време, а при нас сега се почва. Наистина ли не научихте елементарни неща последната 1 и 1/2 година?!

98

математик

преди 5 месеца

Да се набодеш на ваксина е сигурно събие.. т.е. сигурна умирачка..А да се заразиш с вирус и да умреш е случайно събитие 0,15%

97

Анонимен

преди 5 месеца

Мен пикове не ме интересуват .. Пика ще е най-малко до 2025г. докато набоцканите измрът.. В Исландия са им казало , че ще бодът следващите 15години.. Тези будали си мислиха , че като се ваксинират всичко ще е ок.. Да но сега искат да бодът и дежата им над 15г.

96

Неудобен въпрос

преди 5 месеца

Защо все така никой не казва от тия 400 и нещо, колко наистина ама наистина са болни? Защото от фалшивите тестове излизат 399 "положителни" и един болен наистина.

95

Анонимен

преди 5 месеца

За клетки незнам,но сегрегация от ваксинирани ще бъде нужна,щото ги удря в мозъка

94

до 117 Demonaz

преди 5 месеца

Бежанците са ясни - те са на по 20-30 години (а по документи даже малолетни) та и да се разболеят, не мрът. Още ли не захрахте, че тоя вирус мори възрастни и хора с тежки болести. Колкото по-дърт, толкова по-вероятно да не преживее.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Белите престилки са необходимото зло и винаги са били,за поддържане определена бройка население.Просто санитари и гробари.Не случайно са затворени гилдии с бели ръкавици...

92

ВАКСИНИРАН

преди 5 месеца

Крайно време е държавата да ни защити от антиваксърчетата и да ги изолира в клетки!

91

Интересно ми е

преди 5 месеца

Защо не се споменават процентите, днес процентите на положителните проби са 2,05 срещу 2,8 за вчера. Тоест имаме спад от 0,8 спрямо вчера.

90

Demonaz

преди 5 месеца

За София е ясно,но кажете за лагерите с бежанци там как е ? Защо не мрът яко,а само старци с три-четири болести. Уау каква пандемия и нито един индус не иска се ваксинира. Някой ще отговори ли? Или не е коректно.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Не е вярно,430 са.