95

do 123 Неудобен въпр

преди 2 години

Гледа се с 1-2 седмици закъснение - докато се наложи да влезе в болница и евентуално умре минава време, а при нас сега се почва. Наистина ли не научихте елементарни неща последната 1 и 1/2 година?!

94

математик

преди 2 години

Да се набодеш на ваксина е сигурно събие.. т.е. сигурна умирачка..А да се заразиш с вирус и да умреш е случайно събитие 0,15%

93

Анонимен

преди 2 години

Мен пикове не ме интересуват .. Пика ще е най-малко до 2025г. докато набоцканите измрът.. В Исландия са им казало , че ще бодът следващите 15години.. Тези будали си мислиха , че като се ваксинират всичко ще е ок.. Да но сега искат да бодът и дежата им над 15г.

92

Неудобен въпрос

преди 2 години

Защо все така никой не казва от тия 400 и нещо, колко наистина ама наистина са болни? Защото от фалшивите тестове излизат 399 "положителни" и един болен наистина.

91

Анонимен

преди 2 години

За клетки незнам,но сегрегация от ваксинирани ще бъде нужна,щото ги удря в мозъка

90

до 117 Demonaz

преди 2 години

Бежанците са ясни - те са на по 20-30 години (а по документи даже малолетни) та и да се разболеят, не мрът. Още ли не захрахте, че тоя вирус мори възрастни и хора с тежки болести. Колкото по-дърт, толкова по-вероятно да не преживее.

89

Анонимен

преди 2 години

Белите престилки са необходимото зло и винаги са били,за поддържане определена бройка население.Просто санитари и гробари.Не случайно са затворени гилдии с бели ръкавици...

88

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Крайно време е държавата да ни защити от антиваксърчетата и да ги изолира в клетки!

87

Интересно ми е

преди 2 години

Защо не се споменават процентите, днес процентите на положителните проби са 2,05 срещу 2,8 за вчера. Тоест имаме спад от 0,8 спрямо вчера.

86

Demonaz

преди 2 години

За София е ясно,но кажете за лагерите с бежанци там как е ? Защо не мрът яко,а само старци с три-четири болести. Уау каква пандемия и нито един индус не иска се ваксинира. Някой ще отговори ли? Или не е коректно.

85

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно,430 са.

84

Хемус

преди 2 години

докато не играят сопите и не се усети как се виси от клон с краката надолу,нещата няма да се нормализират

83

Дон Вито

преди 2 години

Ще се повтори същия сценарий от миналата година, наесен ще има леш. Още доста хора ше си кажата ей да бях се ваксинирал или пък що стана та не вечерахме.

82

Анонимен

преди 2 години

Поредното подканване да се набодем с експерименталките.Доказано е,че ваксинираните разпространяват вируса. Защо не са карантинирани , а се разхождат свободно и заразяват здравите??И какво има в тази ваксина, че са толкова злобни и фанатизирани ?Омразата им се усеща през телефона.Какво сме виновни, че сте прецакани и че ограниченията за Вас няма да отпаднат. Ще трябва да се бодете с още доста дози докато измрете. Четете малко повече.

81

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

80

Не съм математик

преди 2 години

Както казах и преди месец, квото беше беше. Пандемията свърши. Както един колега по долу е коментирал - не останаха непреболедували. Това с пети, шести, осемнайсти вълни са празни приказки.

79

КОВИДиата 2021

преди 2 години

гледайте живите предавания от Токио - Атлетите всичките са ПоМохамеданчени с Покрити Лица! Това е Шоу, така се прави!!

78

Анонимен

преди 2 години

Имаме само 14% ваксинирани, все едно нямаме. Заради ам..еб.ит..е антиваксъри ще ни затворят всички.

77

Ммм, дааа

преди 2 години

До Били Спасителя - Така е, засега не им се получават нещата, но пъкленият план скоро ще влезе в действие. Септември, октомври и нататък ще е ужас. Обмислят, и вероятно ще приемат увеличение на цената на клиничната пътека за ковид.Нека не забравяме, че и лекарите получават допълнителни пари, ако са лекували болен от ковид. Разбира се, нека да получат финансов стимул, но не и по този начин. Да увеличат заплатите им достатъчно. В крайна сметка, лекуват не само ковид, а толкова други болести

76

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, под статията са дали мнение много високо-квалифицирани дървени философи с докторантура по празни приказки.