27

Анонимен

преди 2 години

Скрийте го тоз масон,дето се хвалише,че мобилния автобус за ваксиниране из София,е масонски дар...не схванахте ли кой кого хвали,да не стане късно.

26

Анонимен

преди 2 години

Към к.33: Извинявам се: изСледване... Моля ви, приемете моето извинение.

25

Анонимен

преди 2 години

В днешния брой на сайта е публикувано изледване на състава на електората, гласувал за ИТН. Оказва се, че преобладаващата част са юноши и млади хора на възраст 18-30 години. На тях е разчитал Тошко Йорданов и от ИТН тях са мобилизирали за извънредните избори. Само че младите хора в България са лееко мързеливи и категорично отказват да гласуват трети път. Тези от Западна Европа и САЩ се преориентират към ДБ.

24

dakotabg

преди 2 години

Сега ми светна,защо не кълве...Кафеджията е избил рибата!

23

Анонимен

преди 2 години

До Да, # 26 НАПЪЛНИ МИ ДУШАТА С ТОЗИ КОМЕНТАР! За разлика от доста коментари този удря направо в десетката!

22

Анонимен

преди 2 години

до Юруков: Хайде да си гледаш търговията с кафе и да не се месиш в партийните работи. Доказа преди години, че не ставаш за партиен лидер. Вие с Ал.Йорданов, където има проблем веднага се намесвате и започвате да крякате.

21

Да, да, ама не

преди 2 години

До пияница мистикТози Юруков е наше момче и е от ИМПЕКС/внос-износ, но главно внос/ студентите-търговци на 90-те! Собственик на "Спетема кафе"! Ако знаеш къде да гледаш може да видиш и библиотекарска или друга някоя дълбоко заровена следа в биографията! Та така! А за полските пожари причина са машините, разчистващи пасища за евросубсидии - всяка година по това време разчистват, палят и нямат спиране! Нямат и по една овца, крава, ***... все тая в обора, но разчистват!

20

ЕХ , СЛАВИ ,СЛАВИ...

преди 2 години

ЕДИН НАИВНИК НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ СИ ТИ ! РУНДЬО НЯМА ДА ТИ ГЛАСУВА ПРАВИТЕЛСТВО , НИТО НЕГОВИТЕ "ТРОТОАРНИ ЮНАЦИ"--ТОЙ ИСКА "ДИКТАТУРА" С ВЯРНО И ПОСЛУШНО "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО" И ТИ НЕ МУ ВЛИЗАШ В СМЕТКИТЕ , ЗАЩОТО СИ НЕЗАВИСИМ И ИМАШ СОБСТВЕНА ВИЗИЯ ....А КОМУНИСТА НЕ ОБИЧА ТОВА!ТРЯБВА ТИ "ТВОЙ ПРЕЗИДЕНТ"---А НЕ ФИГУРАНТ , ЗА ДА ДОЙДЕШ НА ВЛАСТ!

19

Сата НАТО

преди 2 години

Работата на министър-председателя Стефан Янев е да се занимава оперативно с национални бедствия, вместо да наставлява как да се конституира новото правителство. -----/////------- Абсолютно правилно и този *** колкото по-малко си отваря устата, толкова по-добре.

18

Да

преди 2 години

Oнзи, ИТН са пътник. Още преди да влезнат във властта показаха какво представляват - за нищо не стават. Някои казват, че рибата вмирисва откъм главата и може би са прави. И кога ще спрат да повтарят думата "суверен", защото звучат като де6илни? Изкачат някакви от кръжока по художествена самодейност все едно гледаме "Каналето" или "Ку-ку" със закъснение. Единствено с което се доближават до политиците в България е тяхната бездарност.

17

му-ха-ха

преди 2 години

този проваления политик от къде го изровихте....

16

Анонимен

преди 2 години

У нас си имаме много добра поговорка - магаре магаре чеша.

15

ТОЯ Е

преди 2 години

ЧЕРВЕН

14

Мдааа

преди 2 години

Правилно,то за политическа криза,трябват политици,тез от 46-тото до един са селски тарикати!

13

Анонимен

преди 2 години

отново в акция. Помним те, помним.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако това да избирате телевизионни шутове и търговци от битака не е политическа криза, не знам какво е политическа криза. Остава само да изберете няколко коне и магарета за депутати и тогава въобще няма да сте в политическа криза. Древните философи имат една много хубава поговорка за прости народи, като вас - като не знаете накъде сте тръгнали, никой път не е правилен.

11

Щирлиц

преди 2 години

Малко са нормалните СеДеСари,а този не е изключение.

10

Анонимен

преди 2 години

Няма защо да се чудите. Всичките там в този парламент може да са от различни партии,но са подчинени марионетки на един център-Догановия сарай ! Затова ДЪРЖАВАТА и НАРОДЪТ ни са в трагично окаяно положение! След 14 века на земята изчезваме заради крадливи,корумпирани, бехаберни и безмилостни политици! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Интересно интервю, този човек каза умни неща

8

Анонимен

преди 2 години

Слава богу, че премиерът не е пожарникар и не ходи да гаси пожари. Има си хора за тази работа, за това им се плаща, когато няма пожари какво правят? Трябва да са в готовност за когато възникнат, за това им се плаща. Вие виждали ли сте да търсят кандидати за пожарникари с обяви, аз не съм виждал. Значи са доволни от заплащането си, има окомплектованост на тези служби и трябва да функционират.