23

kreti

преди 2 години

В Германистан полицията Уби един протестиращ срещу Ковид Робството и арестуваха 500. Интересно ми е къде е по добре да си Роб в ЕУ или Беларус?

22

Анонимен

преди 2 години

Кристина Цимановская бе посрещната в австрийската столица в качеството си на околна среда от министър Магнус Бремер.

21

Анонимен

преди 2 години

слен 10 дена никой няма и да чуе за нея

20

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

Избра СВОБОДАТА!

19

Последно

преди 2 години

как се казва лекоатлетката, ***? Тимановская или Цимановская?

18

Батко

преди 2 години

До До 82 млн нискоквалифицирани българи напуснаха България през последните 30 години. Сега 1 млн висококвалифицирани ще напуснат и накрая пенсионерите ще живеят на фотосинтеза.

17

Сюлейман паша

преди 2 години

До 21 !Тоя турчин такьв ря...н ви го вкара тогава,в такьв важен момент,че дьлго не можахте да се отьрсите от международните нападки и изолация!Беше неописуема радост и невероятен допинг за моя измьчен и тероризиран от ганьовските тьпанари народ!ще ви го вьрнем тьпкано много скоро!

16

Svoi

преди 2 години

Подкрепям, че Беларус е много по добре от Бг а и от Русия, те затова и толкова се дърпат да се обединяват с тях. Не им мина номера на *** и либералита на изборите и затова сега измислят постоянно номера за да злепоставят Беларус. А девойката си е за гонене от отбора, след като си на форум като Олимпийските игри и си отишъл да представляваш страната си, то ще изпълняваш това , което ти казват тренерите и като не искаш е нормално да те отзоват. А *** това и чакаха.

15

Анонимен

преди 2 години

СЛУЧАЯТ ТИХАНОВСКАЯ - ЛУКАШКО, ЛУКАШКО, ПОДАВАЙ ОСТАВКА И БЯГАЙ НАДАЛЕЧ!!! ЩЕ СЕ ОТПРИЩИ БЕНТА И ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ, ЧЕ НЕ СИ БЯГАЛ ДОКАТО МОЖЕШ.

14

хуманигарна виза

преди 2 години

Означава ли самообесил си при тренировки.

13

Чавдар Михов

преди 2 години

Нелче, нещо много си се объркало, моето момиче. Министърът на околната среда на Австрия е жена и се казва Леоноре Гевеслер.

12

до бивш граничар

преди 2 години

Първият ми мъж избяга през Гърция. Останах само със сина си. Мислехме /още не знаехме какво е комунизъм/, че ще може да ни изтегли и нас чрез Червения кръст. После се оказа, че организация като Челвения кръст за кимунистите не важи. Качиха ни на конски вагон със свекърва ми и дори не ни казаха за къде ни карат. Свалиха ни в едно село Силистренско и ни хвърлиха в един овчарник, който нямаше врати и прозорци. Да, другарю граничар. Продължавай да се подиграваш.

11

Анонимен

преди 2 години

Те и комунистическите ***, и Нинова се скъсват да ни предлагат Русия и комунизъм, но дечицата си никога не изпращат да се учат в Москва. Ама това за висшата ком номенклатура. Когато някой обикновен човек реши да бяга - кофи помия по него.

10

Анонимен

преди 2 години

Що бягат тия хора от този "рай" наречен Беларус? Диктатор ли управлява там?

9

анонимен

преди 2 години

Синът на Корнелия Нинова избра САЩ.Синът на Десислава Радева избра САЩ.Синът на Стефан Данаилов избра САЩ.

8

Бивш граничар

преди 2 години

До АнонименВерно!За заловен нарушител едно време даваха 10 дни,за убит-15 дни отпуск.5 дни не са за пренебрегване,гърмяхме на поразия,не смогваха да ни разписват отпуските.Сигурно сме избили хиляди и хиляди,може би милион!(жалко че няма емотикони)

7

анонимен

преди 2 години

А кога видя някой от САЩ или Западна Европа да забегне в Русия или беларус ще почерпя.Изключвам наркомана Де Пардио.

6

До 8

преди 2 години

2 млн.българи избягаха от диктатора Борисов

5

аа

преди 2 години

Ами при диктатори никой не иска да живее, включително и нашите червени ***

4

Ха-ха

преди 2 години

Тука намирисва на яка пачка.Така и аз ставам опозиционер...