43

Зозо

преди 2 години

Комунистчетаааа руски, Боко 4 идва и няма да има вече "мили очи". Гешев ще ви настани в кауша да си отпочинете.

42

Анонимен

преди 2 години

Защо този симпатяга не го оставят да е министър-председател?

41

Анонимен

преди 2 години

До Цели села горят...Еми к'во да ги правим, псуват не псуват, нали уж се водят наши хора :))

40

Цели села горят...

преди 2 години

А , "служебното правителство" не му пука ..а праща наши пожарникари у РС Македония ...за да си прави политики.... и имидж!

39

Помнещ

преди 2 години

Много зрял,ерудиран и точен мъж! Не знам Радев от къде го изрови този.Но Не ме натоварва,по никакъв начин.И то както го правеше мутрата Борисов! Този мъж,видяхте ли го с ръце в джобове? Аз Не! Така както го правеше мутрата! Демонстрирайки превъзходството си в случая,и никакво уважение към никого!-:((Този служебен кабинет ми харесва честно! Ако бях Гербер,щях да го " мразя"! Ама не съм!-:)))

38

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРИЯ ГОРИНарода би шута на боко ,льоло,не разбра ли още?

37

РАДЕВ НЯМА ШАНС

преди 2 години

ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ЯНЕВ , ПО АДРЕС НА ИТН, ПОКАЗВА , ЧЕ РАД0ЕВ НЕ ВЯРВА И НЕДОЛЮБВА СЛАВИ И ИТН , ЗАЩОТО НЕ СЕ ОГЪВАТ ПРЕД НЕГОВИТЕ ИСКАНИЯ И ИМАТ ДРУГА ПРОГРАМА ЗА СТРАНАТА!...ЯВНО , ЩЕ ПРАВИ С БСП "ОТКРИТА ВОЕННА ДИКТАТУРА" С НАЛАГАНЕ НА "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" ЗА " РЕДОВНО "---В ПРОТИВОРЕЧИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА И СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ!

36

Анонимен

преди 2 години

Ей Рашков, едни твои тук в квартала си командировал висят от месеци, ела им измети фасовете бе, некадърници такива.

35

Не извратен тип

преди 2 години

За пръв път от 30н г имаме работещо за държавата правителство,тези хора трябва да останат да работят.Не на доган и слави

34

Зозо

преди 2 години

Хора умират, села горят - Рундю и Чашков спят. Съд, възмездие!!!

33

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ БАРАБАР С РАДЕВ! И ЗА *** НЕ СТАВАТЕ!

32

Анонимен

преди 2 години

Хвърлен фас, незаконни сметища, счупени бутилки, непочистени и неокосени дворове на необитаеми къщи!? Какво още? Безотговорността у българина е ужасяваща! След пожарите-наводнения! Нека сме по-отговорни!

31

Анонимен

преди 2 години

СРМ СЕ ОТРЕПАХА ДА НИ ПЛЮЯТ КЪДЕ ЛИ НЕ, А ВИЕ ИМ ПОМАГАТЕ. ХОРАТА ТУК ГОРЯТ И СЕ ОПРАВЯТ САМИ. ДЪРЖАВАТА Я НЯМА!

30

Анонимен

преди 2 години

Това служебно правителство ,е по - добре .

29

БЪЛГАРИЯ ГОРИ

преди 2 години

Ако Борисов беше на власт сега щеше да е на терен. Вие нали сте военни с Радев. Защо се криете като ШУШУМИГИ. Отидете на терен и вижте какво става. Отидете при хората, не се кипрете с костюмите при климатика. ЗАТОВА НАРОДЪТ ИЗБИРА БОРИСОВ. ЗАЩОТО Е ЕДИН ОТ НАС. ВИЕ СТЕ Л А П А Ч И И ИЗПОЛЗВАЧИ. ЦЯЛ ЖИВОТ СТЕ ЯЛИ И ПИЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА, ЗА НАША СМЕТКА. ВИДЯХМЕ ВИ КОЛКО СТРУВАТЕ. СПОСОБНИ СТЕ САМО НА РЕПРЕСИИ, ЛЪЖИ, ИНТРИГИ. НЕ ВИ ПУКА ЗА НАРОДА. ВЪН М Ъ Р Ш И!

28

Анонимен

преди 2 години

Живеем на първия етаж. Редовно разни говведа отгоре си пускат фасовете през терасата, попадат в долните тераси или в саксиите, ако падне на изсъхнало цвете - край. Добре, че вчера го видях и веднага го изгасих, че щеше да стане белята.

27

Говедо

преди 2 години

До 27 от омраза към герберите направо в главата ти е пожар

26

Американ

преди 2 години

Човешката дейност, ама да си кажем коя точно дейност: човешкото безконтролно размножаване и то точно там, където сеченето на горите за примитивнио земеделия е начина за прехрана.Раздуването на ефекта на въглеродните емисии от коли и подобни са за базумни псевдо-ителигентни хипита.

25

Анонимен

преди 2 години

Жалко ,че няма да останат на власт .СЛужебните министри са супер кадърни.

24

РАДЕВ ПРЕДАТЕЛ

преди 2 години

Радев ще има съдбата на Горбачов. КОЙТО ПРЕДАДЕ НАРОДЪТ СИ НЯМА МЯСТО НА РОДНА ЗЕМЯ! БРОЕНИ СА ДНИТЕ ТИ РАДЕВ. СКОРО ЩЕ УДАРИ ПОСЛЕДНИЯТ ТИ ЧАС. Почнахте да нападате ИТН, защото разбрахте, че няма да ви играе по гайдата и да го яхнете заедно с *** и Мая костинбродска. Ако ГЕРБ са дълновидни и подкрепят Слави, а Слави прояви разум, ще ви издухат от политическата сцена. В ГЕРБ не всички са корумпирани и мутри. Вашите подръжници създадоха мътрите и станаха техни адвокати. Мутрите са при вас!