103

АКО БЕШЕ БАЦЕ...

преди 2 години

....ВЕЧЕ ДА Е НА МЯСТО И ДА Е ПОЧНАЛ ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ....А , ТИЯ СИ КЮТАТ ПО КАНЦЕЛАРИЙКИТЕ....НА ЛАДНО И СИ ПИЯТ КАФЕТО...ХА,ХА,ХААААААААА....ТЕ , ТОВА Е НАРОДЕ!!!

102

Анонимен

преди 2 години

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глу пав, отколкото...

101

народа очаква

преди 2 години

Народа очаква министъра да отиде на място, да се запознае с обстановката от първо лице, да създаде организация и да поведе хората. А не да се крие на хладно в канцеларията и да съболезновава по човешки . . .За съпруга на Десислава Радева не ми се говори защото той се е компрометирал до там че от него е останало едно нищо.

100

Тодор

преди 2 години

До помнещ 114 Аз съм на 73 год.и много добре помня.Всички управляващи са минали пред очите ми.Но от Радевата,Учиндолската Сб-ир-Щи-На по зла,нагла и долна не е имало.Борисов им е виновен, защото нямат капацитета на лидери,на държавници.Жалки,смешни,некадърни,крадливо, отблъсващи и всичко което са те го хвърлят на гърба на Борисов а населението ни правят на ***-Ло-умни

99

е не

преди 2 години

не само онзи ден пламна пожар от оголени и допрени жици на чез при нас

98

Анонимен

преди 2 години

Янев е в небрано лозе. Разкриха назначенията с децата му, хват по бели *** да не се интересува от бедствията в страната. Неговият началник Радев пък си ходи на опера във Виена докато България гори, очевидно да си нагледа къщата.

97

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещТъкмо работата на министър лтедстедателят е да овладе мутрите или искаш да кажеш, че е моя работа дето не съм министър председател аз да овладея мутрите?

96

Никола

преди 2 години

До Помнещ Абе помнеще какво подскачаш като ощипана ханъма.Какво общо има Борисов с властта по това време?Той ли е виновен за безхаберното ,грозно и престъпно поведение на комунистите а?За Чернабил когато комунистите криеха ,ядяха чисти плодове и зеленчуци а ние отровите пак ли Борисов ви е виновен?Я изчезвай бе манипулатор гаден,подпалихте хубавата ни държавица.Гадове мръсни ,долни и нагли

95

Помнещ

преди 2 години

До Никола! Ок Николчо.Има и които помним този случай! Ти на колко години беше тогава? И с какво беше виновен Виденов че просто беше министър председател тогава? Той какво можеше да направи тогава,че мутрите вилнееха из държавата ни? Застрахователният и охранителен " бизнес" беше единственият възможен вариант,мутрите д преживяват тогава! А помниш и мутрата Борисов? Отдавна беше напуснал пожарната през 1991 вас и "Ипон" вече я имаше! Виденов помниш а Ипон не-:(Ти си Гербер нали? Що ли питам!-:(((

94

Анонимен

преди 2 години

НЯКОЙ НЯКОГА ЩЕ ЗАГОВОРИ ЛИ НА ТОЯ НАРОД ЗА ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ !!! ЗА ТОВА, ЧЕ КАКВОТО ПРАВИШ ИЛИ НЕ ПРАВИШ ФОРМИРА ЖИВОТА ТИ!!! ТЪРСЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ОТ ХОРАТА КОИТО ПАЛЯТ СТЪРНИЩАТА. ВСЕКИ НА СЕЛО ГИ ЗНАЕ КОИ СА. ЗНАЕ СЕ КОЙ СЕЧЕ ГОРАТА, КОЙ КРАДЕ, КОЙ НАСИЛВА. ЩО ЗА ГЛУПАВ И ПАСИВЕН НАРОД СМЕ!!!

93

Анонимен

преди 2 години

До българинА радваш ли се, че ББР под ръководството на Кирил Петков в момента се източва с необезпечени кредити?

92

До оръфляците

преди 2 години

Много се радвам,че ГЕРП винаги палят празните Ти-К-ви!

91

БСП

преди 2 години

Бойко Борисов и ГЕРБ са виновни за всичко случващо се днес!! Те го предизвикаха!!

90

До 88

преди 2 години

Какви десет години, още догодина ще бъдат изритани точно от тези, които са им гласували доверие! И "Боко" няма да има нищо общо с това!

89

Някой

преди 2 години

Всякакви щатни кибици висят по форумите, и всичко което напишат за Фигуранта Радев, го повтарят като папагали за ГЕРБ! Истината е, че Борисов се е отдръпнал, и им гледа сеира, а доста българи ще трябва да научат за некъдърноста и алчността на "служебните" ... по трудния начин!

88

Никола

преди 2 години

91 До безпаметните Да това се случи на 11 август 1995 г. когато Мин.председател беше Жан Виденов.Военен камион ГАЗ -53/А от поделение 58410 с 15 войничета от които един е лейтенант загиват. Живо остава само едно войниче на 19 год.което не желае да говори за приживяния а Ад.Войничетата са били изпратени от началниците си незаконно да работят на частен обект в Манастирски ливади

87

БСП

преди 2 години

ГЕРБ потпалиха България за отмъщение!!

86

Анонимен

преди 2 години

Палят тревата някъде

85

Анонимен

преди 2 години

Значи,децата Гербррови.Ам никога няма да пораснат уви! Гаранция!-:(((

84

българин

преди 2 години

Радвам се от сърце,че Групировката ГЕРБ не е на власт вече! Вярвате ли ми? Едва ли!-:(( Аз съм искрен бе хора! Кой разбрал разбрал разбрал!-:))