36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40Еми доколкото знаем княз/цар Борис е изклал родата на болярите, които още са вервали в Тангра :)) Сина му Симеон е бил заложник в Константинопол, в последствие става Симеон Велики :)

35

ognyanz

преди 2 години

А Четвероевангелието на цар Иван Александър кога ще ни върнат?

34

Анонимен

преди 2 години

Това са ценни артефакти от които печели крадливия англичанин, докато ние правим онова със сyпата. Няма място за оправдания, англофили. Вие сте фенове на крадлива и арогантна бивша империя или иначе казано - злобна стара баба. И трябва да го знаете. Трябва да ви го казват в очите всеки ден до полуда, до откат.

33

маке нюз

преди 2 години

тия културни ценности са македонски !

32

Анонимен

преди 2 години

До Варнянски беК. Това е БОГ НА ПЛОДОРОДИЕТО В ГРЪЦКАТА МИТОЛОГИЯ!

31

до 41

преди 2 години

Роджър Уотърс е единствения *** в случая. Историята не е битка за миналото, а битка за бъдещето. Всички интелигентно задълбочени хора през вековете са отделяли голямо значение и внимание на историята. В случая е смешно как ми цитираш наглосаксонец, защото те са царете по открадната чужда история в артифакти. Явно историята има значение иначе нямаше да си играят да откраднат целия свят.

30

пияница мистик

преди 2 години

До 41 === Абсолютно вярно! Навремето Любен Дилов баща, любим мой писател беше написал: "Единствените хора, които си измислят повече от нас, фантастите, са историците" :)))

29

Септимий Север

преди 2 години

Ние идваме, и кой ще ни спре.

28

Кал-Ел

преди 2 години

До 36. Казваш всичко което исках да кажа. Просто не съм съгласен с имената (понякога)

27

Анонимен

преди 2 години

Пръстена със зеленият камък да не е на Симеон Велики, който му е подарен от арабския Халиф, за това, че не е избил арабските войски пред Константинопол, има и още два с червен камък.

26

Кал-Ел

преди 2 години

До 35. Обичам да съм прав. И тези отговори ти бяха много. И твоето дете ще ходи на училище и на работа и няма да има по големи мечти от хляба - това си е падение, но вие няма как да го знаете. Следвайте мечтите си, копирани от лъжливите общества които са скрили истинската ви история. Е, това го поеми ако си българин, не всеки който пише на български е българин и на никой не е гарантирано, че ще остане завинаги българин.

25

до Кал-Ел

преди 2 години

Ако не е Източната Римска Империя какво е тогава? А всички техни императори с тракийско български корен на какво са били императори? Тази империя е била управлявана от българи през огромна част от времето и това е абсолютен факт. Аспарух не създава нищо, защото сме били по тези земи от хиляди години преди него. И съм съгласен с теб, че сме първите християни много преди измислицата с Борис.

24

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел ... Щом ще казваш , кой какво да прави - тогава да ти обясня къде да идеш :на майка си в под полата ....

23

Анонимен

преди 2 години

Лошо ! Сега герб трябва да връщат комисиона на котрабандистите .

22

Койчо

преди 2 години

За износа на монети отговаря петьо еврото

21

Кал-Ел

преди 2 години

До 29. Слабо. Не се обяснявай.

20

Варнянски беК

преди 2 години

Златното фуйче на снимки 3 и 4 кърти мивки, сваля мазилка и извозва с камион :-)

19

пияница мистик

преди 2 години

Дамаджаната сигурно е щипнал поне няколко монети, че да може да си купи 20-ти апартамент, че да закръгли бройката :)))

18

Анонимен

преди 2 години

Защо са допуснали двама алкохолици да се навъртат около златата и да им лъхат?

17

Анонимен

преди 2 години

А кога ще върнат откраднатите мраморни богатства от партенона в Атина, оцеляли 2 000 години непокътнати, до момента в който не се появили англосаксонските варвари и не ги задигнали и изпратили в Лъндън..