9

бааа го

преди 2 години

От толкова пожари, Делта вариантът няма кога да настъпи!

8

Абе

преди 2 години

До Анонимен8 При тези температури сухата трева може да се запали и от едно обикновено парче изпъкнало стъкло, или прозрачно шише пълно свода захвърлено в тревата/ефекта на лупата/. Не казвам, че това е причината и не може някой да запали тревите умишлено, или неумишлено, а че е възможно.

7

пфф

преди 2 години

Крайно време е ЧЕЗ, ЕВН и т.н. да започнат да почистват дърветата около далекопроводите, защото НЕ ГО ПРАВЯТ ПРЕВАНТИВНО! В тези жеги това е бомба със закъснител, трябва само малко вятър, за да започнат някои клони да се опират по проводниците и да се палят. Докато мантрата за всичко в България е "след дъжд качулка", нищо няма да се промени и всичката мизерия ще си продължава с пълна сила.

6

Гроби Таласомо

преди 2 години

До ОчевидецПазат траките на Серафимов да не избягат;)))

5

Анонимен

преди 2 години

Причина за пожара няма да има по стар обичай. То и в Гърция има пожар в момента, но у нас изникват по 3 големи на ден. Как така? Какво се пали? Трева от слънцето няма как, или изхвърляни запалими отпадъци или фасове, или компоти. Все някаква причина има.

4

Очевидец

преди 2 години

Половината пожарникари са направили верига около едноименния хотел и винарна. Иначе там на обикновенните хора никой не им гаси около къщите.

3

Боже пази Бг

преди 2 години

Смрадев ще унищожи България! Всеки ден нови и нови черни новини! То не беше скок на парно и ток, то не беше скок на хляб и олио, то бе беше рязане на анти-Ковид помощи! Четвъртата вълна още не е дошла а болниците вече се пръскат по шевовете, персонала-тотално деморализиран! Единият от двата ни читави самолета падна в морето, но фигуранта ще прави блок на три морета против Русия! Сега огнен ад и пълно безсилие на органите за борба с бедствията и аварийте! В парламента чалгаджиите правят спектакъл

2

Анонимен

преди 2 години

радев запали българия (

1

Катранджиев

преди 2 години

А такаааа, а Делта-та настъпва!