12

Круз

преди 2 години

До 500 Освен импланти да разрешат екзоскелет и тогава и тон в изхвърлянето ще е малко ... :-)

11

500

преди 2 години

Скоро се очаква да премине границата от 500 кг. общ двубой и после 20 години мълчание... Може би когато разрешат на щангистите да използват подсилващи импланти от титан ... :-)

10

Анонимен

преди 2 години

"sport kamikaze"

9

Анонимен

преди 2 години

Как смениха категориите, защото на нашите рекордите щяха да стоят с години. Е сега е ерата на пептидните хормони, а не на стероидите, защо не падат толкова рекорди? Явно нашата школа си беше еталон, въпреки желанието на ск0пени недорасляци, да омаловажат труда на Абаджиев. Да вземаха химия, но 5-10 пъти по-малки дози от американците. И къде бяха американците тогава в класиранията!?

8

Статистик

преди 2 години

Само да попитам, и този ли е асматик , че много такива в последните години стават шампиони. Всъщност , ако страда от някое друго заболяване, където може да се взима допинг, без да се нарушават състезателни права, пишете. И аз искам да стана шампион

7

Анонимен

преди 2 години

До 6Може да умре млад... Нонще на мре като ШАМПИН ПРОСЛАВИЛ РОДОИНАТА СИ!!! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

6

Лабораторията зад

преди 2 години

него е много добра, не е като при нашите да се бодат с дрога, която излиза на всички тестове. Жули здраво хубав допинг и всичко му е в кърпа вързано. Ако нашите бяха хвърлили повечко пари за качествена химия нямаше да стават за смях по света....

5

Анонимен

преди 2 години

Браво на момчето, но историята полазва, че тези момчета имат сериозни проблеми с черния дроб на средна възраст. И това е от бонбонките с които ги хранят треньорите им.

4

Фен

преди 2 години

През 2013г. е хванат с допинг и изтърпява наказание 2г. Това е единствения щангист подобрил рекорда от 1987г. на Антонио Кръстев при изхвърлянето от 216кг. - почивай в мир шампионе /загинал при катастрофа в САЩ през 2020г/.

3

Анонимен

преди 2 години

Излиза, кръсти се 3 пъти и вдига. Аз щангист като него не съм виждал в последните 30 години. Аз при него не помня неуспешен опит от 5-6 години. Само един път не успя в изтласкванто на световен рекорд, но в следващия опит се поправи. За мен има сили да мине 500 кг двубой, което е немислимо!

2

Щерю

преди 2 години

Тоя е направо - кран, телфер, крик, мотокар...

1

Малий

преди 2 години

Егати дзвера!!! :)