19

Анонимен

преди 2 години

Смешници. И Борисов и Гешев няма да ги вкарат в затвора. Всичко е една огромна лъжа. Да го д У ха Те.

18

Калеко Алеко

преди 2 години

Защо бре другаре и товарищи, нали това беше главната Ви фейк новна, нали сте много отговорни и последователни в действията си...Ако такава комисия се сформира ще трябва да разпита Хаджигенчо за онова листче което размахваше в телевизионните студиа, което някъкъв тип със шапка и маска на лицето му бил дал по тъмно пред входа на блока, като доказателство за подслушване...Ще трябва да разпитат и рашкоФ и Наско-Гнома, за едни други листчета от които черпили информацията си и които вече били изгорени

17

Анонимен

преди 2 години

Нали "красивите и умните" щяха да въвеждат нов морал? Или "новия морл" е добре забравения комунистически отпреди 89та: защо няма разследване за "моралните" действия на Служебния сатрап от ДС, Рашков? Къде е прозрачността и законността, уж заради които "чегъртаха"? Какво стана?

16

Бай ганьо

преди 2 години

Уф, нищо не се е променило. Имаме нови диктатори. Както и преди се действа на принципа "сега ние сме на власт и маммицата ви..."

15

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има такава комисия - в 47 НС.

14

изнервен

преди 2 години

Ами ако Рашков и служебното правителство не са направили нищо лошо защо не искат такава комисия? Тъкмо ще се докаже, че са действали според закона. Значи???

13

Гледна точка

преди 2 години

До БСП. Креттен червен, гласуваха заедно, просто защото САМО хора на ГЕРБ и ДПС бяха мачкани от Рашков. Затова, глу.пчо.

12

Реалист

преди 2 години

До 9 анонимник. И ти си глу.пав, гледаш на цифрите с криви очила.

11

Реалист

преди 2 години

До факти. Факти, ама подбрани тенденциозно. Типично за комуниста Сливенски. Защо не каза колко е бил общият брой на гласувалите там на 4.4 и колко на 11.7? Защото разликата идва главно от това, че на 11.7 огромна част от ромите не гласуваха изобщо заради страх от машините.Така че, и ти си глу.пак, хванал се за манипулативната въдица.

10

Хъ хъъъ

преди 2 години

Не ми пука- важното е ДБ няма да влезнат никъде отново. Както обикновено- дб троловете да се чекнат при мен чрез дислайк.

9

БСП

преди 2 години

Поредното доказателство, ГЕРБ и ДПС работят заедно. Това са партиите на статуктвото в парламента. И работяв против партиите на протеста и промяната и против целия Български народ.

8

Анонимен

преди 2 години

Каква комисия по СРС ,то няма такива,лъжа и измама от Радевци.

7

гражданин

преди 2 години

ДИКТАТУРА!!!

6

хаха

преди 2 години

За пореден път се вижда симбиозата между ГЕРБ и ДПС. Хунта+обръчи от фирми= най-бедната и корумпирана страна в ЕС!

5

Анонимен

преди 2 години

Герберастията тук се разпростряла като вирус, пишат си коментари и си цъкат плюсове, НО това по никакъв начин не би променила истината, че Рашков им врътна кранчето на купуването на гласове.

4

и още

преди 2 години

В ромските секции в София ГЕРБ има 1700 гласа по-малко на 11 юли, отколкото от 4 април, а след ареста на кмета на Гурково гласовете за ДПС в 27 избирателен район Стара Загора са паднали с 9 хил.

3

факти

преди 2 години

"Квартал "Христо Ботев" в 24-ти МИР 8 секции с ромско население, за 45-ото Народно събрание с министър г-н Терзийски, 1912 гласа за ГЕРБ. 80 % от всички гласоподаватели гласуват за ГЕРБ. 46-ото Народно събрание - само 2 месеца след 4 април същите тези 8 секции - 121 гласа за ГЕРБ. "

2

аиде бе

преди 2 години

Ако няма какво да криеш, защо не позволяваш такава комисия ?Просто питам !А иначе можеш и 3 часа да говориш грбаджиите какви са, ама важното е ти какъв си, същият или различен, защото ако си същият, за какво си ни ?Указва се че новите бранят яко Президента, защо ли ?Просто питам !

1

Анонимен

преди 2 години

Нали били подслушвани 130 политика, къде са доказателствата?