17

Димитър Коцев

преди 2 години

Смятам,че главната причина за загубата на Христо Христов се крие в треньорския щаб.Гледах внимателно опита на Христо и видях,че всъщност няма добутване,а има проблем в лакътната става.Треньорът е трябвало да обяви,че има такъв проблем в лакътната става на Христов.И сега всички си измиват ръцете с решението на жури т'апел.

16

сссс

преди 2 години

начи първо 'такива явни ощетявания демотивират спортисти', обаче христов 'щял да се върне по-силен от преди' :D изберете си едното плс. иначе ясно е - нас в щангите всички ни мразят, така че такива тесли ще има и в бъдеще

15

Аман от мрънкачи

преди 2 години

До 11 история Не разбрах какво предлагаш та да си защитим нацията? Да вадим армията и да нападаме Япония или някой друг ли? Меродавно е решението на съдиите - щом те са решили нещо - това е. Ако не ти харесва - никой не те кара насила да участваш.

14

Анонимен

преди 2 години

Ех,ако имаше олимпийска дисциплина плюене по съдиите,то нямаше да имаме конкуренция.Там сме първи!

13

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

До зерДа , защото на момента получи 2 бели и една червен сигнал... и после почнаха да си мислят ...

12

Анонимен

преди 2 години

Абе, добута я щангата... Който е вдигал щанги знае...

11

История

преди 2 години

Какъв остър протест, като винаги сме били на опашката в такива моменти? Надявам се да помните какво се получи преди олимпиадата в Атина с някои наши щангисти, нали? Каквото стана тогава , сега се постаря - пак сме извън медалите, защото никога не сме си защитавали нацията ! Сещаме се за спорта, само когато се раздават медали, но иначе федерациите си правят тънките сметки и ощетяват спортистите. Скапа ни се страната, скапа ни се и спорта, това е!

10

АнонимеН

преди 2 години

НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО : ХРИСТО ХРИСТОВ ПЕТИ НА ОЛИМПИАДАТА!ОТ САЙТА НА БГ ОН ЕАР И ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА!

9

АнонимеН

преди 2 години

ГЛЕДАХ ! НАПРАВИ ОПИТА!!!!! ОТЛИЧЕН!

8

Анонимен

преди 2 години

И ся се почва воят. Американците, еввреите, еврогеевете, големите нации, марсианците и други. Всички са срещу *** и му отнемат златния медал, *** пак е жертва, *** е онеправдан, готов е да развее тролското знаме и да спами до припадък, жалвайки се как все другите намират начин да го прецакват.

7

Анонимен

преди 2 години

Българската федерация по щанги е изпратила остър протест до арменския поп.

6

Анонимен

преди 2 години

А такива льольовци като първия коментар дето говори за екскурзианти и т.н. да пренесе първо една тухла през живота си и тогава да коментира.

5

Анонимен

преди 2 години

Момчето си вдигна тежестите, но го орязаха. Някъв сърбин бил съдия. Американеца дето се гърчеше там нещо да кажат? Има потенциал и се вижда, че не е случайно отишъл там. България от доста години има традиции в щангите и вади добри състезатели напук на съсипването на спорта в страната. Да не говорим пък колко български треньори работят/са работили в чужбина и развиват чужди отбори.

4

Тошко Петков

преди 2 години

ИЗМИШЛЬОТИНИТЕ НА СЪДИЙСТВОТО, КАТО В ГИМНАСТИКЕТА, БОКСА И Т.Н.

3

Анонимен

преди 2 години

Това си е корупция- предпочитат да дадат медалите на по- големи нации с по- големи пазари където има по- дебели спонсори! Логично е да има такава корупция, но все пак толкова нагло....

2

зер

преди 2 години

гледах го, вдигна ги тежестите момчето. От съдийският екип се изложиха с решението да не зачетат опита.

1

x

преди 2 години

Поредният екскурзиант, който търси вината у другите.