251

Анонимен

преди 2 години

Е аз кво ти обяснявам, огъня те е направил човек.Ти зеленчуците само сурови ли ги ядеш

250

До куку

преди 2 години

Ний хубаво сме луди, че пишем за такива неща, ама ти що ни четеш и ни обръщаш внимание, така попадаш в същата категория

249

Анонимен

преди 2 години

Добре де зеленчуците от домашния двор с корите ли ги ядете, а тези от магазина.

248

До Славянин

преди 2 години

Що реши, че си я купувам от магазина.Споменах ти вече, излишно генерализираш.Иначе, съм съгласен, че голяма част от месото продавано в магазина е наблъскано с химия до непоносимост.Ама прасенцето отгледано в двора и хранено подходящо е доволно вкусно.Същото се отнася и за кокошките, козите и прочие *** отглеждан за лични цели.

247

Анонимен

преди 2 години

Понастоящем сме в нещо като надпревара, при която глобалистите трябва да прокарат плана си възможно най-бързо, докато ние трябва да им пречим и да ги бавим, докато истината стане очевидна за повече хора. Истината е, че локдауните, ограниченията и ваксините никога не са били заради сигурността, а винаги са заради контрола бил той социален контрол или контрол на популацията

246

Анонимен

преди 2 години

Глобалистите задействаха последните ходове от играта. Играта може да свърши за нас. Но може и да свърши за тях.

245

до славянин 286

преди 2 години

Олекваш.Гладът е основен мотиваторНаскоро излезе информация за организирани и целенасочени атаки на групи шимпанзета над горили, които са завършили с изяждането на няколко бебета горили.

244

до славянин 284

преди 2 години

Мога, като ми се налага правя го.Сурова риба ям редовно.Но пък точно консумацията на печено месо ни е превръща в доминантен вид.Има неоспорими предимства пред суровото.

243

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Конспираща теория.Щяло да има тежки дългосрочни странични действия от ваксините след години!Те сроковете още не са минали,но МУ#НЧО от село МУНЧОВЦИ вече знае,че ще ни се промени гена, ще станем безплодни и ще умрем от рак!

242

до Славянин

преди 2 години

Пак ти казвам, че това не е обективен критерий.По - същата логика мога да твърдя, че ходещите боси, към които принадлежа и аз, караме ковида само като хрема, щото всичките от моя бичим, които познавам го изкарахме по този начин.

241

до славянин

преди 2 години

Човекът е хищник по природа.От всеядния тип.Периферното зрение дефинира разликата.При тревопасните почти липсва.Демек перспективата им куца.

240

Анонимен

преди 2 години

божке, божкееее - тема за ковид некви итиоти си говорят за зеленчуци, а некъф травер си го размахва под пседонима Таня, да се смееш ли , да плачеш ли на бг простотията

239

Анонимен

преди 2 години

Да припомним Танзанийският Президент Джон Мгуфули как изобличи смрадльовците на Комунистя Глобалистката мафия чрез PCR тестове на ***, Пъпеш, Папая и Ананас всички ПОЗИТИВНИ! Ще дойде момента и на това старческо микробно гвинейско свинче близките му няма да има агенция и служба за охрана която да ги опзаи от народната любоф и ще про-клинат деня в който се е родило то ***-но-то кантаржийче.

238

до славянин

преди 2 години

Аз съм месоядец и не влизам в аптека.За последните трийсет години съм посещавал болнично заведение само заради проблемни зъби, *** тва е щото злоупотребявам със сладкото и съм пушач с над 40годишен стажНедей да правиш чак такива генерални изводи.

237

д-р Тифчев

преди 2 години

До Анонимен 276Това "Таня" е жендър.Скоро му присаждахме *** и цици,но още бърка мъжки и женски род.

236

до 271 от славянин

преди 2 години

Таня -дошъл си тук да ни залъгнаш ли? Мъж в женски дрехи! Ти като гмо ваксина - пълен фалш!Това няма да ми попречи на положителното мислене, защото аз не ползвам услуги на травесрити. Ограничените ти умствени възможности бяха дотук.

235

хитрата сврака

преди 2 години

Ха-ха.Така се получава, когато някой като господин Таня, почне много да си вярва, че е по-умен от другите.накрая му лъсват срамотиите.

234

Анонимен

преди 2 години

хахаха - Таня : "Бях сигурен" - ах ти долна майнуно несретна, неграмотна САМ СЕ ИЗДАДЕ

233

Таня

преди 2 години

Бях сигурен, че нискообразован човек ще помисли за Агенция за Пътна Инфраструктура, а аз имам предвид "приложно-програмен интерфейс", чието съкращение е апи на латиница (която тук не може да се ползва). Най общо казано, взимаш поток от нас и не се налага да ъпдейтваш ръчно статистиките.

232

до Таня

преди 2 години

Стилът ви на писане издава, че сте мъж.