54

Анонимен

преди 2 години

Всички мафиоти и олигарси искат да се премахне спец. съда и прокуратура за да могат да си правят каквото си поискат а се вижда кои партии искат това ИТН,ДВ и ИМВ.

53

СМЕХ...

преди 2 години

.....И КВО СЕГА......ЧАЛГАРО ИСКА ПОДКРЕПА --ЗА ДА ГО КРЕПИМЕ , КАТО РОФКО ЯЙЦЕ"...ХА,ХА,ХААААА.....ИЛИ ЗА ДА НЕ СЕ... "ИЗПУСКА И ТОЙ ПО КОРИДОРИТЕ НА ВЛАСТТА" ...КАТО КАКА ВИ ***.

52

ентелегентнете

преди 2 години

е що искат подкрепа , нали щеха да се справят сами :) . или нещата не им се получават по сценарий ?

51

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов да прочете притчата за снопа от пръчки който не се чупи!!!!!!!

50

Павианът Тошко . . .

преди 2 години

обърна плочата и започна да се моли за подкрепа !Ало ! ! ! Къде ви останаха приказките, че няма да говорите с никоя партия в т.ч. с БКП/БСП и т.н. Вече се прегърнахте с Курнито. Очаквам да видя кой кого ще о"ноди !

49

ПроСоТо

преди 2 години

До Зима иде Абе стига с тоя Радев,бе МИКРОУМНИЦИ!!!!!!!!...Президента САМО ОЛИЦЕТВОРЯВА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА,ТОВА е записано в Конституцията!!..Той нито определя политиката,нито оформя бюджета,нито съчинява законите /САМО ги публикува в ДВ/,нито "разпределя порциите",нито "отговаря" за инвестициите и "усвояването" на евросредствата!!!!...Просто Радев е КОШМАРА на Тиквата и вие,като верни негови Тиквослуги,просто лаете с/у Радев без никакво,ама никакво основание...То не ви и требе де..

48

Анонимен

преди 2 години

Глyпаците в България не правят разлика между това, което се говори и това, което всъщност се прави... Затова сега в парламента има около 180 м'ошеника...

47

Зима иде

преди 2 години

Радева зима - помнете ми думата. Който и да направи правителство, и служебно да остане и коалиционно и на малцинството и експертно - България вече се търкаля по нанадолнището. Даже и Бойко на бял кон не може да ни помогне вече. Ще има глад, плач и скърцане със зъби.

46

И Т.Н.

преди 2 години

иска, ама му не стиска да управлява!Предизборно лепяха етикети "токсични", "отровни", "патерици" и т.н., пък сега искат.Като искат ще клякат след такива определения.Пък ако клекнат - ще си оголят съвсем долната част на гърбовете, за да ги видят избирателите им колко са наааа кани............Толкова приказки за толкова глупости и през последните 32 години не е имало.

45

Анонимен

преди 2 години

Кабинета на Чорапа трябва да остане за да ги гледам, как ще ги замерват с камъни след 2 месеца...

44

Анонимен

преди 2 години

Добри намерения добри цели дано да бъдат осъществени. Ако тулупа беше направил поне половината от това през неговите 12 години Цирк сега заплатите и пенсиите щяха да са наполовина на Германските. Но за тулупа пълненето на чекмежета и шкафчета беше висша цел. Платил на зелено без никаква гаранция че с тези милиони ще се построи магистрала. Кой знае в кои джобове са влезли тези милиони безследно. Най вече са делнати с тулупа. Сега го е страх да не му разкрият бакиите.

43

ПроСоТо

преди 2 години

Впрочем,ако наистина искате да се освободите от Служебното,пътя е един:-ЧалгоШоуто връща мандата..Радев по задължение го връчва на Тиквохунтата..Понеже те се опариха достатъчно,почти съм убеден,че няма да правят и опит и ще го върнат веднага..Тогава следва-връчване на БСП...А тия ЩЕ успеят да съставят правителство,защото са хора с дългогодишен опит..И ето-край със Служебното...Вижте колко е простичко..Само че лакомията и безумието май ще докарат нещата до друго..До губивреме..

42

ПроСоТо

преди 2 години

До До нов ред Не ги искате ,защото министрите му подгониха ВАШИТЕ далавераджии и престъпници!..Или мислиш,че хората не разбират какво прояжда пропитите ви от страх душици?

41

До нов ред

преди 2 години

Не говори от името на народа, червен каскет! Много хора не ги искаме тия тарикати на дребно, които Радев си назначи, за му чистят поразиите. Гешев добре ги беше подкарал...

40

Всичко под ножа

преди 2 години

И националния предател от Дондуков-2 доволно потрива ръчички, защото иска временния му кабинет да стане постоянен. И то вижте какъв кабинет - с доказаната марионетка на олигархията Рашков, с измамника Асен Василев, с прписващия си чужди заслуги Кирил Петков. Целта им е да спасят олигарсите, които Гешев натисна, и да прикрият доказателствата за предателските престъпления на Радев. И каква работа са свършили, когато всеки ден обикалят телевизиите и дрънкат глуппости без доказателства!?

39

нов ред

преди 2 години

Цял народ иска служебния кабинет!!! Защо да няма начин да остане? Защо трябва да се мъчим с тия нови аматьори?

38

Ботаник

преди 2 години

От гербер на нарцис...

37

ПроСоТо

преди 2 години

обаче като гледам тоя Тошко,чийто етнос ми е трудно да определя,колко на сериозно се е взел ,и ме напушва смях..

36

Хак да ви е

преди 2 години

На всички вас, които се вързахте на този нарцис Слави! Всички знаят, че е страда от невроза и не се търпи! Никакво доверие не заслужава!

35

ПроСоТо

преди 2 години

Първо да видим връщането!..Само приказки не щем..ИТН осъзнават,че след тоя ЦИРКдето разиграха ,хората ще се отдръпнат от тях..За това при следващи избори вече ще са трета,или четвърта "сила"...За това се мятат като риба на сухо..щото "Хем сърби,хем боли"..Хем искат да командерат,хем не щат коалиция,въпреки че едва събраха 65 фигуранта..Тия са си изгубили акъла..А знаем:-"Когато Господ иска да прибере някого,първо му взема акъла"..И по-добре!..ИТН си е едно мъртвороденопометниче..