12

Майора

преди 2 години

Каква изненада е това? Когато фактите говорят и Боговете мълчат! Аколкото до юридическия екип освен да дава акъл на Радев как да смъкне глания прокурор и да не види нещата , не ставаза друго !

11

след окупацията

преди 2 години

на Царство България от Сталинистите, нищо свястно не може да стане в БГ. . Както са казали - дето ступи руския ботуш. трева не никне - факт

10

ОНЗИ

преди 2 години

Уважаеми ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ в момента се извършва ИГНОРИРАНЕ на ролята на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД относно управлението на БЪЛГАРИЯ !!! Правилният ход е ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ на БЪЛГАРИЯ !!! Извършване на ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ на управлението на държавате през последните 11 години !!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Агент майстора, последния срещнал се с Васили Илиев преди да го убият докато отивал на среща със Слави Трифонов. Коавтор на червения предател под прикритие Радев и червените комунисти под прикритие ИТН.

8

Агент Майора

преди 2 години

Агент Майора много акъли дава, я да каже как са били нещата като е бил мутраген от Мултигруп ? Ял ли е хора ?

7

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се изненадах че Василев цъфна в правителството на Радев, още по изненадан съм че ИТН въобще са говорили с него, да припомня че същия беше служебн министър в правителството на Плевнелиев, или май повечето забравихте това, в края на крайщата бяха изнесени съвсем конкретни и проверими факти и вместо да върти очи, да вземе и да ги опровергае, ама не може

6

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство вдигна много високо летвата. Факта, че са мразени и не слизат от устата на ББ, означава само едно, мъже на място, които работеха и свършиха толкова работа за два месеца, колкото години наред никой не успя....Има много хора, които искат да е хаос в държавата, за да могат да си правят каквото искат и да си забогатяват. Каквото и да говорят, правят и внушават на баба Пена от някъде си и тя като си погледне празния портфейл ще се сети какво се е случвало 12 години.

5

Анонимен

преди 2 години

И кое точно е изненадата?По делата им ще ги познаете пише в една дебела книга, или професора не чете, той вече ги пише.Само за факта, че Спеца е дружка на министъра и е назначен на висш пост в администрацията е достатъчно, за пълна дескридитация, даже и на мин. председателя и прецедента.Морала, за публични личности никой не е отменял. И реакцията тепърва ще се надига.

4

Анонимен

преди 2 години

Политиката е търговия, а стоката - това е народа. Всичко движено от дългове по кредити раздавани от евреите за да живеят те от лихвите за сметка на цялото човечество. 'Демокрация' е името на цялата схема.

3

Анонимен

преди 2 години

Хехе много са забавни тролчетата дето плахо пробутват служебното правителство какви невероятни кадри били и колко страхотна работа вършели. Другари по полека да не се порежете на сърпа

2

Асан

преди 2 години

Председател на Стратегическия съвет .... Стратег като Пената значи :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли е кремълската разведка?