39

баба мара

преди 2 години

цените в българия се движат от лакомия-та по тези географски ширини не вървятикон закони по пазари и търг вериги изхвърлят продукти в кофите но не намаляватцените и индииците чакат до контеинера

38

Бай Иван

преди 2 години

Демократичните бизнесмени, как кой, такова време искайте , тези да колят и бесят, това получихте, радвайте се сега ;) !!!

37

Георги

преди 2 години

Добре, че имам пекарна.

36

Анонимен

преди 2 години

мафията отдавна превзе зърнодобива. Или долара ще се вдига, или нефта или газа, или времето или сушата, всяка година има с какво да ви наливат лимонада в ушите.

35

Асан

преди 2 години

Цената е паднала при Радев... при тиквата беше 500гр. за 1 лв. :)))

34

неандерталец

преди 2 години

Брашното не е като едно време, нито пшеницата, нито комбайна, нито бензина в него ...

33

Муахаха

преди 2 години

аз ям пасти, хляба ми е скъп!

32

.

преди 2 години

...капитализмът и алчността движат цените. Това е.

31

Анонимен

преди 2 години

до Веселинъ 711.....интересно, би ли обяснил за Басмати ориза защо е гавра, имаш ли информация, която може да е от полза? принципно е скъп и предпочитан ориз, ужким по- добър от другите?

30

Анонимен

преди 2 години

Поскъпването е следствие от изчерпването на суровините и увеличението на населението и в крайна сметка на приближаването ни към Края на света. Както може би сте чували, Земята е плоска - в един момент вървейки напред, ще стигнем до ръба и ще паднем.

29

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Умолявам всички мои братя и сестри етнически чисти българи да послуат съветът ми. Вземете пример от нашите по чест и участ братя и сестри Китайци и Индианци от Америка и се хранете с ориз. Оризът стабилизира стомаха и преи на издувнията,които днес се наблюдават след консумация на пълен с химия хляб. Търсете класически кръгъл ориз и избягвайте ориз "басмати", който е абсолютна лабораторна гавра. С един пакет ориз можете да се храните няколко дни. Ютуб- como hacer el aroz.

28

презедент

преди 2 години

Га хвърляхте яйцата не рИвахте сега ще ми ядете ...юмручето

27

Сифилисчо

преди 2 години

Все още съм го сложил на изчакване, но кривата на разходите от мини хлебопекарна почва да изглежа по добре от тази на закупеният хляб.

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аврам лихвара и Моисей извратеняка движат цените.

25

До 25

преди 2 години

За съжаление и това не е решение. Масовите сортове вече не са тези, с които ставаше хляба, от времето когато беше по истински.Но поне останалата химия която пробутват в пакетираното брашно, ще липсва.

24

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ви кажа че освен хлябът в магазините, брашното в пакети също е фалшиво и е пълно с добавки и консерванти. Дори и да си правите домашен хляб той пак е лошо качество въпреки че е малко по добър от купешкия. Единствения начин да ядете истински хляб е да су купите сурова пшеница директно от производител да си я смелите сами. Нямате си идея какъв вкусен хляб става от прясно смляно пълнозърнесто брашно в което няма никакви добавки. Това е хлябът който са яли едно време хората.

23

An

преди 2 години

Цените се движат на горе от лакомията на всички търговци и производители!

22

Анонимен

преди 2 години

не съм сигурен плиткоумните коментари от тролчета ли са или наистина са толкова задръстени някои хорица...

21

Анонимен

преди 2 години

Че да няма само панелките в Шопско да поскъпват? Панелката скочила 5%, леба скочил 8%, хахаха.

20

Анонимен

преди 2 години

За последните примерно 20г., хляба загуби много от качествата си. Постепенно това го изхвърля от позицията която имаше на трапезата ни.Вероятно скоро ще го продават в вакумирани опаковки по 3-5 филийки, с трайност поне месец.