53

ПАРТНьОРСТВО И ...

преди 2 години

Възпитанието в партньорство и родителство е възможно най-деликатната тема във възпитанието на децата, където става дума за предаване на семейни ценности и традиции. Това трябва да е запазена територия САМО за родители като първа инстанция възпитатели. Трябва да има права за родителите да решават дали децата им да участват в тези програми. Моите деца ще продължат традициите на моето семейство, където не се говори за секс, а за любов между мама и татко, в резултат на която се ражда нов човек.

52

еее айде сИга

преди 2 години

Само ръцете ли?Ами очи, дупе, крака, уши........?!

51

Котарак

преди 2 години

И крачетата, и крачетата също.

50

промяна

преди 2 години

Спираме парите за магистрали, метро и здраве /педиатрична болница/ даваме ги за образование как ром си мие ръцете /*** 10лв./

49

Сифилиско

преди 2 години

Тез дето смятат това за ненужно, не са били явно в държавно училище да видят за какви индивиди и родители иде реч. Частното в което бях за малко беше добре, но заради краткия период не мога да кажа дали беше късмет или наистина културата на хората там е на по-високо ниво.

48

Анонимен

преди 2 години

КАТО РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ И ОБРАЗОВАТЕ САМИ ДЕЦАТА СИ ПО-ДОБРЕ НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАЙТЕ

47

Анонимен

преди 2 години

Българското училище не отговаря на нуждите на децата да притежават житейски умения, а повечето учители не са подготвени да дават тези знания - И какво житейско умение е да се учиш как се мият ръце на 7 г.? И как учителите, които нямат представа от житейски умения, са оцелели до зряла възраст, че и деца са отгледали? А, и още нещо - не е ли късно за някои "деца" да се учат на партньорство и родителство чак в 11 клес? Те скоро внучета ще имат, вие тепърва ще ги учите! Кръгли идьотти сте!

46

До 46

преди 2 години

Ами не. Не знаят, защото техните родители не са ги научили. Връщат се от магазина и седят директно на масата. Или излизат от тоалетбата. Българска работа.

45

Анонимен

преди 2 години

До 40Съгласна съм. Изкарах 12 клас тази година.Омръзнало ми е да предъвкваме едни и същи теми в този час на класа.Учениците са големи, пълнолетни и наистина се обиждат от подобни теми.Натоварване и за кл.р-ли. С толкова глупости се занимаваме, че...не можем да си свършим пряката работа.И в часовете си по предмета, който преподаваме, все се решават някакви абсолютно ненужни неща, правят се списъци и тн. и тн.

44

Анонимен

преди 2 години

Чудна работа,кой ли учи животните,за да спазват лична хигиена(свинята е особен случай),кой ли ги учи на "сексуален живот",че те,така и ненаучени си създават поколение след поколение?!Проституиите "човешки" няма да имат край,до пълното самоунищожение, на самообявилото се за "венец на Природата",двукрако недоразумение!

43

Анонимен

преди 2 години

Извинете, но това са деца на 6-7 години! Не трябва ли вече да го знаят? Моето още преди да тръгне на ясла знаеше как се мият ръчички. А в градината няма дете, което да седне да яде без да е минало през умивалника! Това пак ли се прави заради едни други деца, дето спят с коня и каруцата в една стая? Нещо толерастията преминава границите!

42

до 45

преди 2 години

много си назад с материала. ще трябва да повтаряш 11 и 12 клас май... вече има и поли-любов и мулти-любов и семейстео. ти още за *** предъвкваш.

41

Анонимен

преди 2 години

А ще учат ли що е то *** неговите разновидности и мястото му в обществото? Щели били да учат как да се плющат.Чакай сега кой с кой ще се плющи.Трябва и това да пише че секса не е само между 2-та пола а и между *** с еднакъв пол.А и друго се сещам.Дайте им по едни тестове барем се разбере тия деца като какви се самоопределят.Ама то като почнеш то това си е цяла наука.

40

мунчо

преди 2 години

матурата по предмета ще е миене на краката на челна стойка. На маймууни ни направиха.

39

До До 25

преди 2 години

Те в Пазарджик са си целогодишно.

38

Ник

преди 2 години

това ще е предмет по затъпяване и унижаване на децата и подрастващите. да им се покаже и натяква колко са мръсни. опитните мишки трябва да са чистички и умитички, и стерилни. предметът родителство няма да им влезе в употреба след вакстерилизацията и вакситаназията, коато са им подготвили. честото миене е вредно за кожата и имунитета. и има психическо отклонение за често миене на ръце. миенето трябва да е умерено. а за 11 и 12 клас предметът ще го преподават ЛГБТ ***. синът ще ви доведе зет

37

Анонимен

преди 2 години

И сега имат "Час на класа", в който се дискутират подобни теми. В часовете по околен свят и природознание в начален курс също има теми за здравето. Излишно натоварване на децата. Кой ли пак, дето понятие си няма от образование, е измислил подобна "иновация"?!

36

Анонимен

преди 2 години

еми не мога да пишът децата, скучно е беэ ВОДА

35

Анонимен

преди 2 години

скоро се присъединяваме към африка

34

Анонимен

преди 2 години

Явно на банкянския крадец електората навлиза в училище. После ще учат как да не берат портмонета, да не заплождат съученичките си. Трагедия пълна в резултат на петнадесет години развъждане.