43

ББ

преди 2 години

и слави...ще сваляш борисов ни лъжеш......как с...човече прогледнах...лош актьор си...откровен страхливец си..."с пози и гледане лошо".....и мразя гроб-дпс...в чийто лапи си попаднал най вероятно...няма да те питам как се финансирате...ще е от членски,ама не за да се заяждам...а да знаем кой кой е...Чиста и Свята Братя!!!Бог да пази България...от...политиците и олигарсите...Апостола е обикалял и говорел с...слави ни нарежда по фейса...като борисов...Избори...или сме на площадите!!!ще ни бъде..

42

ББ

преди 2 години

До Анонименпротестираше Народа ни гроб-дпс ***...или си кгб...а може би сръбските...все едно...Народа ни протестираше...не слави...не иванов...,и това бе репетиция...Народа ни е основният обект и субект...все ни игнорирате и гоните лични и на началниците ви интереса...свърши се...парите ви и офшорните ви нямат значение...Народ сме...Цяло сме...няма ляво и дясно...фили и фоби...просперитет за България...или идваме за вас...предалите ни...Съд!Чиста и Свята ни завеща Апостола...ще го продадете

41

Анонимен

преди 2 години

Протестантите на Божков и чалгаджиите на Слави не ставате за управници.В поведението на едните и другите,виждам нискостебленни интересчии,подплатени с парите на Божков и Цветан Василев!

40

ББ

преди 2 години

и минусите на хакерчета,служби,душевно болни...са без значение...упражнявайте се...с минусите!

39

ББ

преди 2 години

итн се дънят...шокират Народа,какви заявки и послания по врме на протестите...и какво поведение сега когато са първи,оставете партиите...обяснете на хората гласували за вас...какво правите по-дяволите?слави...новият хитлер ли ще е!новият борисов?хора...правите страхотна грешка...Избори...ние ги плащаме!Избори за да ви върнев в тв-та ви!!!!къде са идейте,ценностите,политиките,пътя?голяма грешка сте...итн!!!и гроб-дпс да не потриват ръце...никога повече гроб-дпс!

38

Анонимен

преди 2 години

О, я се скрий! Тази е готова по корем да лази, само да е във властта.

37

Анонимен

преди 2 години

Капон преди 10 години искаше да бъде вицепремиер на Борисов. И като не му стана вице, ми стана кръвен враг. Жалко, че българите са с къса памет.

36

Анонимен

преди 2 години

Мария Капон го играе много много сърдита на ГЕРБ. Иска съд и присъда. Сърдита им е, че не я искаха 10 години. И за да е в крак с модното говорене.

35

akudд

преди 2 години

kapon teb i drugi ot twoqta kilogramowa kategoriq NE iskam da wivdam

34

A

преди 2 години

Най-лошото е , че си се намъкнала в парламента ***.

33

пенсионер

преди 2 години

всичко и всеки ше подкрепите само да сте в НС за да вземате заплати за нищоправене .

32

Анонимен

преди 2 години

А най-лошото са политици като Капон. Нагли връзкари.

31

Анонимен

преди 2 години

. Тия от днешния списък са слаби.Ако е за комунистическо правителство и сега си имаме комунистическо правителство.

30

Анонимен

преди 2 години

По принцип гледам целите видеа на "Русата", обаче госта като каза че имало две фракции - "Изправи се и другата групировка Ние идваме", просто ме изгуби членката на Нема такава държава :))

29

О хо хо

преди 2 години

Министър по р.омски въпроси не може да има, защото това означава отделяне на ромите от всички останали фора. Ставаме за смях на Европа и Света! Все едно сащ да имат министър по афроамериканските въпроси!

28

Бонго Бонго

преди 2 години

Лъжата, лъжата е път към самотата, по криви пътеки отвежда тя всеки, лъжата лъжата е път към самотатаПесен от моливко и сръчко

27

Бонго Бонго

преди 2 години

Моливко и сръчко

26

Бонго Бонго

преди 2 години

А Радев е шпионина Зирка, а кучето му Рашков е петното. Бъл бъл е Бабикян.Ако сте слушали тази приказка щяхте да знаете за моливко и стъпки и за лъжата

25

Бонго Бонго

преди 2 години

Рошко е кученцето от филма куче в чекмедже.

24

Анонимен

преди 2 години

Слави започна с изчегъртването но на протестните партии.