25

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

"Разбрах какво казваш, но не разбрах защо му е на Боинга да "захожда" ако върховете на тези кули се виждат докато си още над океана"...Добро утро приятел , ама ти говоря за Пентагона, която е във Вирджиния Вашингтон, а ти ми пишеш за кулите близнаци в NYC. Разликата е само хиляди мили. Търсете бе хора - има чичо Гугъл. Ай хубав ден

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23Пенбтагона е във ваингтон бе гений. Не в ню йорк.

23

Анонимен

преди 2 години

До До Вуйчо Ваньо 22Става дума за пентагона бе бушмен

22

Анонимен

преди 2 години

Неггерска му работа.

21

Do 23

преди 2 години

До Анонимен: Има много такива филмчета в тубата, които ясно показват обекти, които не би трябвало да се виждат, ако Земята е сфера с радиус 6000 км. Причината да не се виждат по-ниските части първоначално е тази ивица между море и хоризонт, която е наситена с пари и по-плътна и оттам по-замъглена( като при мъгла)

20

Анонимен

преди 2 години

Моряк ми е разказвал как приближавайки Ню Йорк започва да вижда върховете на небостъргачите, и надолу, надолу ... минават часове докато видят земята. Не е лошо да се направи едно образователно филмче с това чвление за тези, които още твърдят че Земята е плоска!

19

До Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Разбрах какво казваш, но не разбрах защо му е на Боинга да "захожда" ако върховете на тези кули се виждат докато си още над океана на голямо разстояние от брега.За справка: Ако ти и аз се приближаваме в открито море, ти си висок 2метра и си "стъпил върху водата", аз ще започна да виждам главата ти на 6 км разстояние.

18

Парадокс

преди 2 години

Даже на един от терористите тогавашното INS беше удължило визата. Нещо като наш'то "да влезе убитият".

17

Анонимен

преди 2 години

Постреляли са се малко, чудо голямо. Там за закуска, обед и вечеря излизат да се пострелят. Да се стрелят щом им е кеф.

16

Щирлиц

преди 2 години

Веднага да се заснеме екшън,посветен на това паметно събитие!Дела,дела,и само дела!

15

Анонимен

преди 2 години

Да изпратим миротворци, това там е нетърпимо вече!

14

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе там на 11 септември уж май се удари и един самолет, ама записите от камерите рЕзко изчезнаха.... Знаете ли каква е глисадата на Боинг 737?!? Какъв е захода и колко инструкции от диспечера трябва да имаш,че да оцелиш тая сграда в непознат и голям град. Това не става с двумесечни курсове за пилот на Чесна!!! Да не говорим, че ако има и теоретична заплаха над Пентагона, небето е щяло да почернее от изстребители.Чифутска история

13

Щерю

преди 2 години

Бяхме се затъжили за тия луди, луди янки...

12

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, загинали са два бездомни руски имигранта при опит да отмъкнат метална пейка за вторични суровини. Ситуацията е под контрол.

11

Асан

преди 2 години

Аллах акбар :)))

10

Важното е

преди 2 години

В България да не се случва. В щатите да се трепят, все тая! Толкова "добрини" направиха по света, че мераклии да ги сурвакат бол.

9

QAnon

преди 2 години

За американците ни пука точно колкото за Израел - абсолютна нула!

8

Кал-Ел

преди 2 години

Две котки се сбиха на улицата, едната много лошо наби другата. Моята новина е от по голяма важност за българите, защото котките са си наши.

7

УрааААА

преди 2 години

Кефффф..но още може!!!..и бомби моля!

6

DUNCAN MAC'LEOD

преди 2 години

Бе нещастници, това ли ви е топ новината бе???!!!??? Най-голямата новина е че БОЙКО МЕТОДИЕВИЧ БОРИСОВ ще бъде съден беееееееее!!!