416

ЧАЛГО РЕПТИЛИ

преди 2 години

ЛИГАТА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИМАТ ОГРОМНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ИТН РЕЧЕ ***

415

Учителката

преди 2 години

Къде е синдикатът в образованието, КНСБ и т.н. За какво плащаме членски внос - поне с една позиция да излязат за тая гавра с българските учители, която ИТН ни представиха за министърка в МОН!!! Толкова няма ли един учител да назначат на този пост, ами г-ца от Женева, живяла в чужбина и много наясно с проблемите на бълг. образование!!! На 30 год. През цялото време за ваксини ли ще се борим? Хайде, нас ще уволнят, има и друга работа, но вие си пазате децата. Присъствено срещу боц.

414

срам

преди 2 години

слави си знае електората и министър му назначи

413

Анонимен

преди 2 години

Славюн да излезе и да каже, с какво масончето от Барбадос е толкова ценно. Мълчанието поражда съмнения за получена здрава манга, срещу изпълнение на поръчки за мафията. Вместо отговори клоунът се скри на плажа. Така държава не се управлява

412

Анонимен

преди 2 години

А министър по чалгарските въпроси кога?

411

Анонимен

преди 2 години

Етнически министър е привилегия за етносите. Закравай тази държава! Нес.копосани чалгарии, вън от парламента!

410

Анонимен

преди 2 години

О, да, тук ми мирише на ОСТАВКА!

409

Анонимен

преди 2 години

Забравили са министър на Космоса. Да пращат македонци там, това е много важно за България.

408

анонимен

преди 2 години

Учителите сме овчедушно племе и безропотно ще приемем това назначение за министър на образованието и науката.Това дори не е калинка,а някакъв скакалец-скача направо в министерското кресло.Явно чалгарите си мислят,че всеки който има диплома за средно и висше образование(т.е. е минал през образователни институции) може да управлява тази система.Да оставим настрани възрастта й,което също е скандално.Явно е пореден дялан камък-където и да я сложат,навсякъде става.Пореден "специалист" по всичко(нищо)

407

Схемата се повтаря

преди 2 години

След като не си гласуваха намаляне на заплатите, веднага си личи, политици с какъв морал са! Обещания обещания, вярвайте ни, дрън дрън, кьорфишеци!

406

Анонимен

преди 2 години

гледай какъв кастинг какво чудо на подиума с дипломи над главата дефилират напъват хората пред журито на оня с подарената диплома ДА ГЕ

405

Анонимен

преди 2 години

Кого да питаме по арменските въпроси?

404

Анонимен

преди 2 години

Всички сме равни, това е конституционно право И ЗАДЪЛЖЕНИЕ на всички ни. "Ромските въпроси" да се отнасят до най-близкото РУ на МВР о да се разрешават по бързата процедура. Всяка седмица гледаме ромските въпроси на превисок глас с Жоро Игнатов.

403

Анонимен

преди 2 години

Чл. 11. [...] (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. (4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.В СТРЕМЕЖА СИ ДА СТАНАТ ИНТЕРЕСНИ ЛЪСНА ИСТИНАТА ИТН СА ПРОЕКТ НА ДОГАН И ОЩЕ 2019год.ОТ САРАЯ КАЗАХА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА Е НАШ ПРОЕКТ.НИКАКВИ ЕТНИЧЕСКИ МИНИСТЕРСТВА НЯМАТ ПРАВО ДА СЪЗДАВАТ.ПРЕСТЪПНИЦИ!

402

Анонимен

преди 2 години

Според Конституцията на Р България Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. КАК ЩЕ ПРАВЯТ ЕТНИЧЕСКИ МИНИСТЪР?

401

Анонимен

преди 2 години

До революциите 472 ... Смяташ, че всикчи са по-долни и по-глупави от теб ... Искаш да се покажеш пред аудиторията ... Какво точно ти е в главата ???

400

Анонимен

преди 2 години

До революциите 472 ... Искаш да избуташ останалите коментари по-надолу ... Евала, пич .... Наистина ли си мислиш, чв си много умен ... ????

399

революциите

преди 2 години

Те са дело само на ЛУДИ МЛАДИ ГЛАВИ за сметка на останалия изклан народ!

398

свързва ни с Запада

преди 2 години

До само майка Турция!ТАКА КАКТО ЧЕРНО МОРЕ НИ СВЪРЗВАШЕ СЪС ВЕЛИКИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ!!!

397

виц

преди 2 години

Американски бизнесмени си разказват вицове. Идва ред на собственик на фирмичка за продажба на плавници и шнорхели:- А пък моя директор-продажби ми пусна предизвестие за напускане...- Защо?- Спечелил кастинг!- За коя роля?- Премиер на някаква страна България.- Да, бе, няма такава държава...