146

до 173

преди 2 години

ми щото свобода на словото, не знам там кое место е отишло

145

Antidott

преди 2 години

Малко ми се струва, че триете коментари!

144

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво е това доверие в политиката най -вече западната.Миналият век имаше две световни войни,милиони. жертви залудо,защо смятате,че поколенията след тях няма да направят още една гадория.

143

1111

преди 2 години

Абе Вие с вашите глупости които говорите постоянно ,не можете да убедите хората да си сложат първа и втора ,а вече и за трета говорите :)

142

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да си заминават в Китай.

141

Ник

преди 2 години

на чуждо рамо и 100 ваксини са малко!

140

приказка без край

преди 2 години

че за 2022 г. и за 2023 г. искаме ваксините, които ще получим, да бъдат вече преработени и съобразени с новите варианти.

139

Анонимен

преди 2 години

До 167.... То то като нямаш акъл и си се набол си е твой проблем.

138

до 166

преди 2 години

Да те вземат дяволите да те вземат пропагандист безсмислен.

137

Манипулация

преди 2 години

Хора вземете се в ръце и не позвалявайте да ви манипулират и вкарват насила в медицински експерименти. Този спайк протеин който се генерира неконтролируемо може да доведе до тромбози и инфаркти. Все още не знаят какви са страничните ефекти в дългосрочен план, а бързат с допълнителни дози. Внимавайте, информирайте се и мислете!А виновните за ковид геноцида ще горят в ада, но преди това ще увиснат по дървета, народният гняв ще е безмилостен.

136

Анонимен

преди 2 години

Много прости хора се навъдиха по форумите, които си нямат никаква представа от вирусология, а в главите им само конспиративни теории, умишлено насаждани и разпространявани. Знае се тези злодеи откъде ги импулсират.

135

Darth shadow

преди 2 години

Който още не е разбрал, целта на ваксините не да предпази от скалъпения ковид, а да убие колкото може повече хора защото това е война срещу Човечеството, спомнете си испански грип отпреди 100 години тогава 50 милиона души са умрели, сценария е същия едно към едно събудете се и не бъдете овце водени на заколение...

134

ИСТИНАТА

преди 2 години

Бай ИВАН ОТ БОКИЛОВЦИ ПРЕКАРАЛ КОВИДА в БОЛНИЦА И СЛЕД ТОВА КАЗАЛ НА ЦЯЛОТО СЕЛО,ЧЕ АНТИТЕЛА СИ ПРЕДАВАТ ПО ПОЛОВ ПЪТ И КАТО ПОЧНАЛ ДА ГИ ТАКОВА ЦЯЛОТО СЕЛО ПОСЛЕ РЕУМУНИЗАЦЯ СЕГА И БУСТЕР АНТИТЕЛА ЩЕ ИМ ТУРИ.

133

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Може и ПЕТА да има.......после ШЕСТА, СЕДМА .........

132

Анонимен

преди 2 години

май ще стане като KТП при колите, ваксинация периодично и вакси-стикер на челото за проверка от камери по улицата DDD

131

Анонимен

преди 2 години

има ли смисъл да се броят дозите, след като се очертава боцкане безкрай?

130

Анонимен

преди 2 години

Ако сега се появи друг вирус, а ще се появи-грипа не е ликвидира, ваксинираните ше окапят като есенни листа, защото имунната им система с всички сили е пренасочена да се бори точно с коронавирус. Това всеки непродал душата си имунолог, ще ви го каже.

129

Анонимен

преди 2 години

Ще има и не само трета това си е печеливш биснес ще дупчат колкото се може повече.

128

Анонимен

преди 2 години

Световната банка вече обяви, че пондемията ще продължи до 2025-та година. Този факт много лесно може да се провери. Така, че пригответе се. Те командват парада, а не СЗО. Така че пригответе се ковидари за още много вълни и много игли.

127

Анонимен

преди 2 години

Къде сте бе спамъру миз_ерни. Със или без вашите глупави писания, пак ще ни го турят Пазете се и се лекувайте хора.Избирайте разумно лекари, ваксини, болница.Не ходете при Николай ГАБРОВСКИ от Пирогов, и Зафер Оркун Токташ - мафиоти е бели престилки