46

Анонимен

преди 2 години

Браво на момчето!

45

Фен

преди 2 години

По принцип на олимпийските игри малко се говори за футбол. И сега е така и ще си позволя да кажа две приказки за мача Япония-Испания. Гледах с интерес, защото испанците ги харесвам, и ми беше интересно в кой момент ще шибнат японската Берлинска стена. Мачът го има на запис в нета и който иска като мен да види как правдата просъществува, да го намери и да види. Япония-технологии, гейши, морски дарове, иес сър, но футбол...)))

44

Халиф Мезути

преди 2 години

Евала, Тайбе! И да не е злато, пак е страхотно постижение да си там!

43

Анонимен

преди 2 години

Играта й беше посредствена.Надхитряне на съдиите вече не минава в 21 век.Японката искаше победата и си я взе.Медалът,който не вярвам да вземе да го дадат на турците!

42

Анонимен

преди 2 години

Като не ставаш вече де се тикаш.Пак за мангизите. България не й е в сърцето.

41

Georgiev

преди 2 години

Много ограничени хора има. Темата е играта на момичето, а вие се хващате кой какво име имал. Вие всички понеже сте топ българи юнаци :)))) Играе за България. Точка

40

Анонимен

преди 2 години

Турция е изкуствено създадена държава, предимно е окупатор на чужда земя.

39

До от бореца

преди 2 години

Прав си.

38

Анонимен

преди 2 години

Германия победи Англия и взе златен медал в дисциплината колоездене при жени! Честито на немците!

37

До От бореца

преди 2 години

Това е повод за злорадстване? Това, че бг турчина ходи в Турция и милее за тази държава, не означава, че е предал България. Като Турция му е по - мила, не означава, че трябва да му случва нещо лошо. Аман от злобни, завистливи нещастни хорица, затова ли сме все на дъното

36

Анонимен

преди 2 години

Шведа Арманд Дуплантис спечели първо място и златен медал в дисциплината овчарски скок за мъже, победи татуирания американец. Държави, които са с монархия, явно са по - развити. И ние бяхме развити при едноличното управление на байТошо, няколкото години след смъртта му и досега сме на/към дъното. Какво трябва да стане в България, че да се промени тази лоша насока?

35

Анонимен

преди 2 години

Браво на момичето!!! Бори се буквално мъжки. В спорта е така - във всеки един момент и на всеки може да се случи да загуби. И най-малката грешка там стува всичко понякога! И не ви прави чест да я заклеймявате - това момиче е по мъж от повечето "мъже" наоколо! Не е важно какво точно й е името, а това че носи българското знаме и се бори за България. Едва ли си давате сметка колко пот, лишения и труд й коства да е там..Проявете уважение и то ще ви се върне..

34

Анонимен

преди 2 години

Наим Сюлейманоглу си имаше арабско име преди Наум Шаламанов и мисля, че най вече заради смяна на името избяга в Турция. Плюс това при социализма спортистите не бяха изобщо платени, на фона какви резултати постигаха по това време. В Турция го позлатиха.

33

До 30

преди 2 години

Няма по скапан, скапан, скапан, забутан, народ от българския.Аргументирай се, въпреки че си прав .. донякъде. Има и читави българи, но те са нищо пред големия процент бг простаци, простакеси, татуирани, наркомани, пияници, кифли. Напразно Бай Тошо се е мъчил за доброто и добруването на простия народец.

32

До 31

преди 2 години

Аргументирай се, защо така мислиш? Не че няма *** сред българите, не случайно сме на дъното. Не случайно Слави Трифонов е рекламно лице на татуираните чалгари и олицетворение на пропадналото ни общество. Държавното управление ли трябва да се смени? Тоталитарен режим или царство трябва да има тук, че народа да сеоправи?

31

Анонимен

преди 2 години

Японката също много добре се представи, упорита е и това се личи. Заслужава златен медал.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма по скапан, скапан, скапан, забутан, народ от българския.

29

ПроСоТо

преди 2 години

хм!...Той и Наум Шаламанов са състезаваше за България,обаче после му хрумна да стане "Наир Сюлейманоглу" и да се състезава за Турция...Така че кръвта вода не става..И това са ФАКТИ,НИЩО ЛИЧНО,нищо обиждащо!!!!!!..Но ако и това СВОЕ мнение не мога да изкажа,то...е,!..АМАН!

28

Анонимен

преди 2 години

Разни образи които ако пробягат 5 метра ще паднат умрели седнали да ми плюят по спортисти представящи България. То правилно го е казал Не народ, а мършa.

27

Един човек

преди 2 години

Що за родители са дали на момичето такова име. Можеше всякакво друго турско име, но точно туй.. бащата ***..Да ни е жива и здрава,постигна много. На Олимпиада трета или четвърта,бравоооо!!!!