30

you

преди 2 години

До АнонименYou are absolutely delusional...stupid and what more i can say

29

ББ

преди 2 години

До ...сбогом тръмп...Света и Човечеството ни те презират...ще те забравим...децата ни не зтнаят нищо за теб...време е и за републиканстата...позор сте за САЩ!!!

28

...

преди 2 години

Тръмп беше най-лошият президент на щатите някога заставал на този пост. При него те видяха рекордно ниска безработица, рекордно високи заплати и рекордно ниски цени на всичко ВКЛЮЧИТЕЛНО лекарства. При него не видяха нови войни и видяха най-бързия ръст на икономиката си от 40г насам. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се плюе по Тръмп защото беше най-лошият им президент!

27

Анонимeн

преди 2 години

Прилича на онова "Спаси София". Бяха голяма работа докато не захапаха кокала и сега имитират дейност.

26

Анонимен

преди 2 години

***, жал ми е за теб. Как все ти пишеш или преписваш тези статии. Оставете го този Тръмп. Него го няма от година. Има по-сериозни неща за разискване. Или може би е по целесъобразност тази статия. Да живее независимата журналистика в България. Пишете за проблемите и карупцията тук или това те за вас журналистите. Който плаща, той поръчва музиката.

25

Анонимен

преди 2 години

Америка рухва под краката им, те се занимават с Тръмп. Колко познато. Тука е същата работа - държавата гори, провинцията бедства, битовата престъпност пак избуя, през ден убийства, клане по пътищата, а МВР се занимава с главния прокурор, икономическия министър с язовири, а останалите с чегъртане.......

24

Анонимен

преди 2 години

E те го заклеймиха отдавна ама малко им се вързаха. Та за това продължават с пълна пара. Още не са разбрали явно че колкото повече плюят и лъжат, това се връща като бумеранг. Бидето памперс, Фаучи, Уру псия фон дер Лай нян, Макарон, Меркелицата, и още десетина други отрепчици, повече и повече хора осъзнават ежедневно че са били лъгани и продължават да им тъпчат главите с пропаганда и гнусни лъжи

23

Анонимен

преди 2 години

Абе айде заклеймете го за най-лошия човек раждал се някога на земята, и да се приключва вече с тая нон-стоп пропаганда!

22

Жоро

преди 2 години

Демонкрати,скрийте си жените,скрийте си децата Тръмп иде.' Хахахахаха.

21

Страх ги е

преди 2 години

Страх ги е от него,за това го плюят и злобея.А БГ медиите преписват.Истинският президент

20

Анонимен

преди 2 години

Избори с гласуване без документ за самоличност,не са избори!В много щати на изборите 2020 се гласуваше без Ай Ди или на български-документ за самоличност.И какво съвпадение-точно там бяха спорните щати и Байдън победи.Аризона,Джорджия,Пенсилвания,Уисконсин.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27И как точно ги откраднаха?Няма нито едно доказателство че изборите са били фалшиви или откраднати от демократите.Но има 3 аудио записа където бившият президент натиска щатски избирателни комисии (Аризона, Джорджия и още един щат) да фалшифицират изборите.Къде е истината?

18

Анонимен

преди 2 години

7 месец на Президентския стол на Доналд Тръмп е поставен от Глобалистите *** Джо.А по медиите статиите срещу Тръмп са повече от преди година.Това трябва да покаже,че левите сън не ги лови при мисълта за Истинският Президент на САЩ!

17

Анонимен

преди 2 години

Явно има много заблудени овце които продължават да гледат филма "Фалшив Герой" та даже искат втора серия. За тези от средната част на щатите дето когато отидат до Хаваи си мислят че са на друга планета - разбирам. Ама за тези от БГ - даже оранжевият клоун се чуди какво толкова е направил че да му вярват. Явно умее да лъже добре!

16

Анонимен

преди 2 години

Да живее истинският президент на свободна Америка - Доналд Тръмп! Бидона с Камилата откраднаха изборите от народа на САЩ.

15

Анонимен

преди 2 години

Тръмп , обичаме те , връщай се ! Или републиканците да се връщат!

14

Най ПРОСТИЯпРезидент

преди 2 години

в историята на тази велика страна.

13

Анонимен

преди 2 години

Неолибералните журналистически *** се надпреварват да щавят Великия Доналд Тръмп!Единствени американски Президент ненаправил нито една война!

12

Анонимен

преди 2 години

КОГА ЩЕ ИМА СТАТИЯ,ЧЕ КОМРАД БАЙДУН ЕКСТРАДИРА ВСЕКИ КУБИНЕЦ ДОБРАЛ СЕ ДО ФЛОРИДА ОБРАТНО В КУБА???ОБРИЧА ДЕСЕТКИ НА СИГУРНА СМЪРТ ПРИ ВРЪЩАНЕТО ИМ НА КУБИНСКИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ!!! В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОЛОВИН АФРИКА И ЮЖНА АМЕРИКА ВЛЯЗОХА ПРЕЗ РАЗГРАДЕНИТЕ СУХОПЪТНИ ГРАНИЦИ!!!

11

българин

преди 2 години

Лидерът на свободния свят. Рептили му направиха преврат, но той ще се върне. СЗО, фаучи, дълбоката държава, банкерчетата, сатанистите - всички ще направят чудо да го отстранят, но Бог го е посочил.