41

Анонимен

преди 2 години

Бях десет дни на Дюни,върнах се вчера. Поне половината чадъри бяха незаети,места в свободните зони също имаше. Не произвеждайте сензации в стил "Бареков"!

40

Анонимен

преди 2 години

И кои са тези дето са се прецакали да почиват на българското море при мутрите? Нормалните българи от години не ходят на нашето море, а почиват някъде в чужбина, за да имат почивка, а не ядове.

39

НЕ

преди 2 години

Не разчитайте на мен. Мразя навалицата и мърсотията. А и не държа да се разболявам от кафявата морска вода боядисана от мутрочиствателните станции на хотелите.

38

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна лъжа,че няма свободни зони. Тебе трябяа прокуратурата да те привика да дадеш обяснения, ако знаеш такъв плаж.Аз където ходих на всякъде си има свободно зони между заведенията. Стига се напъвахте да плюете вече ставате комични.

37

Vako

преди 2 години

Kемпер с зареден хладилник с органик храна, плажни чадъри и всички останали неща..Началото на юли или средата на септември.Аз от нашето Красиво черноморие няма да се откажа.

36

Анонимен

преди 2 години

valeri simeonov, ela da pluvame v lefkada.

35

Анонимен

преди 2 години

СПОМНЯТЕ ЛИ СА "ПОЛИЦАЯТ ОТ СЕН ТРОПЕ" С ЛУИ ДЬО ФЮНЕС ОТ ПРЕДИ 50-ГОДИНИ. АКО НЕ ГЛЕДАЙТЕ ГО. НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО В SAINT TROPE (в добрият смисъл), С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МОДЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ, А СЛАДОЛЕДЪТ В Barbarac Е ПРЕВЪЗХОДЕН.И НЯМА МУТРОПОДОБНИ БИЛЕТОПРОДАВАЧИ ДА ИЗНУДВАТ ПЛАЖУВАЩИТЕ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО ЗА КЕФА НА АРЕНДАТОРА, ЗАЩОТО БЪРЗО ЩЕ ИМ СВИЕ СЪРМИТЕ ПОЛИЦАЯТ ОТ СЕН ТРОПЕ, А МОЖЕ БИ ИМАТ ВЪЗПИТАНИЕ И КУЛТУРА НА БИЗНЕСА. КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ, АЗ ВЪРВЯ И ПОДСВИРКВАМ СИ ДАЖЕ...

34

Анонимен

преди 2 години

Защото е презастроено. Ако легловата база се напълни, хората, ако искат да плажуват,а не да висят на бесейни, ще трябва да са един до друг на няколко ката. А сега *** Хотелиера, *** Концесионера и *** Ресторантьора вместо да се възползват от ситуацията с трудното летуване по гръцките плажове и да очароват българите с обслужване и отношение, за да ги привлекат и за следващите сезони, по стар ганьовки обичай ще гледат само на всяка цена да им измъкнат възможно най-много левчета тук и сега.

33

Анонимен

преди 2 години

Тогава да върнат субсидиите! А на ресторантите да се върне ДДС както беше. Щото сега с тези 9% само доят хората. Цените не са по-ниски.

32

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън, всеки може да си купи чадър, но няма свободни зони. Гадовете сега се опитват да се възползват да отрупат плажовете с чадъри и жезлонги и те да пълнят гуши.

31

Дедо

преди 2 години

2012-година бяхме на хотел "ЛУНА" в Златни.След 1 седмица се изнасяме,сгъваме и слизам да си платя на рецепция...Искат ни ДОПЪЛНИТЕЛНО по 5 лв. паркинг-хотел при условие че БЯХМЕ БЕЗ КОЛА!На тия мошенници нЕма да им стъпим.Гърция ей къде е!!

30

Край

преди 2 години

Аз нямам пари за и за джапанки Рънърс те на море ми тръгнали.

29

Анонимен

преди 2 години

А в Гърция беше тихо и спокойно. Времето чудесно, водата прозрачна, имаше място за всички...

28

да

преди 2 години

*** българи

27

Анонимен

преди 2 години

Ейде стига бургаски гевезелъци Плаж 2 м. на 2 метра... Няма ни един курорт към града, но иначе първи по мнение в страната

26

Hoqsan

преди 2 години

Ненормални хора. Голям кеф да се изтипосаш на тоя пЕсък, дето е нагрят като колтона ми на първа степен, да седиш на някаква полу-сянка от някакви спарени рогозки...

25

българин

преди 2 години

От 20 г,почивам само посока Варна!-:) Така че!-:)))

24

Мюмюн

преди 2 години

Аз нямам пукната лира за имамбаялдъ,вие за почивки мислите

23

Полуананимен

преди 2 години

Когато по телевизията се дават тенденциозни репортажи и след тона сайтовете ги препечатват това не ги прави по правдиви. Крайморие - коахата на южното червоморие! В събота пристигат няколко стотин 20-30г изгнили коли с Ямболски,Сливенски или Хасковски номера носят си манджата къпят се в морето с дрехите спат на плажа или в колите а в неделя си тръгват.Да не казвам че полвината са с естествен тен т.е. от малцинството.В репортажа ставаше дума че с една бележка 10 души плажуват.Е и това са туристи

22

бай онзи

преди 2 години

ако не си беше платил интернета щеше да имаш и за филе "Елена" пари, стига рева бе *** комунист...