29

Анонимен1

преди 2 години

Изчетох всички коментари до тук..А защо мислите, че само учителите трябва да се ваксинират? Това трябва да е или задължително или по желание за цялото общество, не само учители ами всички.Вечната дразнеща тема на сънародници ни : "Заплатата на учителя". Всички хора минават през тези етапи на образователния процес, децата ни от сутрин до вечер са с тях.. Заместват родители, доктори, психолози... Раздават си душите за тях, а вие... Вие ги мачкате. Без уважение към учителя, успех няма да има!Бъ

28

Чудещ се

преди 2 години

Даскалите хем ги е страх, хем нема да се ваксинират. Най-лесно им е да вземат компютърчето и да влязат в Класрума и да обясняват на учениците колко е трудно да си учител онлайн и да лафиш нещо през камера( даже и изключена може да е) уж върху уроци. Дано първолаците да учат ПРЕЗ ЦЯЛАТА година присъствено

27

1234

преди 2 години

Учебната 2021/22 г. започва и се провежда ПРИСЪСТВЕНО до 30.06! Който учител го е страх - ваксина!Който родител го е страх - т.нар. частен ученик - чете и пише вкъщи и накрая отива в училище, за да го изпитат за края на срока и годината!

26

Анонимен

преди 2 години

Тия застрашени от отпадане всяка година по един таблет или лаптоп ли ще получават? Да го продадат и да се почерпят с родата за първия учебен ден.

25

Анонимен

преди 2 години

Стига! Присъствено или онлайн - решението е политическ, със заповед на министъра, а не по желание на учителите. Оставете присъствено, за да не се настройва обществото негативно срещу учителите.

24

Анонимен

преди 2 години

До Давор// Никакви лицензи няма да получат. Ще има икономическа криза.

23

Анонимен

преди 2 години

Ама нали щяха уж на училище да ходят?

22

Анонимен

преди 2 години

Ако задължат учителите за васкина ще има много уволнени/напуснали. При нас над 10 бр.

21

Анонимен

преди 2 години

Страхът от Генната терапия е по-силен от страха от вируса.

20

Питанка

преди 2 години

Ваксинирането на учителите не е такъв проблем, след като в стаята насреща им 26 ученика всички до един са неваксинирани! Кой за кого е опасен?!?

19

Анонимен

преди 2 години

Който е искал да се ваксинира, вече го е направил. След толкова статии по много сайтове, интервюта със световнопризнати професори, че до 2-3 години, макс 2025 г. всички ваксинирани ще умрат, че с времето се образуват съсиреци и който не гушне букета от инфаркт/инсулт ще хване рак, след толкова протести по света, надали много ще склонят. Да не говорим за десетки видеоклипове с парализи и конвулсии след иглата...Кой би си го причинил без страх!

18

Анонимен

преди 2 години

До 100Безспорно, че е така! Но пак малко се измества фокуса- защото, да, успехът на учениците зависи и от дигиталните умения на учителите, но все пак успехът на учениците зависи и от самите тях.Честно казано, при нас и преди ДО се изискваше да работим с компютър и то от поне 15-17 години , така че за нас не е било проблем. Цялата документация, имахме даже и ел.дневник още преди 4-5 год., така че ..Мисля, че едва ли има чак толкова неможещи учители вече..но явно има...

17

100

преди 2 години

Вие може да сте в елитно училище преподавател,и частно,но парите за събаление не могат за съжаление да налеят мозък в главата на никой.Писах поста от лично наблюдение от дистанционното обучение.Няма значение какво е училището.Съгласна съм-и доста родители не са компитентни.Но на учителите това им е работата,за това им се плаща.И независимо в каква среда преподават те трябва да показват как става,а не децата на тях.Наистина заплатите трябва да са обвързани с успеха на учениците!

16

Анонимен

преди 2 години

До 100Това са глупости! Ако знаеш какви млади, засукани *** не могат да качат домашно дори в школо, което е най-елементарната платформа, а за др.платформи да не говорим, -бедна ти е фантазията! Аз съм в т.нар. елитно у-ще, мамите са ни само бели/с извинение за расисткия израз/. И става въпрос за родители на ученици от 5 до 12 клас.Така, че не мисля, че само учителите са неграмотни и не знаят как се пуска лаптоп и тн.

15

100

преди 2 години

На много от учителите им е трудно,почти невъзможно да се справят със лаптопи и таблети.Така,че липсата не е в броя на лаптопите ,а в грамотността на учителите.Дано стартира online,хем да се спасят повече животи,хем учителите да позатвърдят компютърната си грамотност!

14

да знаете

преди 2 години

Само големи тупаници в главите на всички облажили се покрай "вируса", ще спрат това безумие.

13

НЕграм.третокласник

преди 2 години

Не знам кой е "акълията" за това онЛИНЕ, но не е добре.

12

77

преди 2 години

Крайно време е заплатите на учителите да зависят от успеха на учениците!Нека да си вземат по 1500-2000 лв,но при отлични резултати на учениците!А не както сега,на последно място по грамотност!

11

Анонимен

преди 2 години

Не са ви министрите, нито докторите виновни. Ще има пак дистанционно обучение. При 16% ваксинирани как искате да е. Целият свят ви си чуди на акъла. Много *** народ!

10

Анонимен

преди 2 години

Най високи заплати получават педагогически и непедагогически персонал в гимназии с най-ниско качество на обучение и завършващи, които не могат да четат, пишат и правилно да говорят на български език, но получили дипломи за завършено средно образование. Неграмотността явно е голяма реклама и търговията се заплаща подобаващо.