33

Спокоен

преди 2 години

Цената на пшеницата няма абсолютно никаква връзка с реколтата в България. И едно зрънце да не отгледаме, и да се засипем с пшеница, цената си остава една и съща.

32

не разбрал

преди 2 години

Няма ли да е по-добре да е 2 лева, по лесно се смята?!

31

Св

преди 2 години

Лично моя хляб, в хлебопекарна излиза между 90 ст и 1 лв/кг (в т.ч. и цената на хлебопекарната, брашно, мая, др. продукти, ток). Разликата е, че не плащаш търговската надценка за готовия продукт ХЛЯБ. Не плащаш и печалба пекарна, ежедневния транспорт, не плащаш дистрибуция. Плащаш само надценката на брашното еднократно.

30

Асан

преди 2 години

Що лъжеш ба цената е паднала... отдавна купувам 500гр. хляб за 1 лв. :)))

29

асд

преди 2 години

Проблема е че масово се покачват цените във всички сфери, заради печатането на долари,евро, паундове и т.н. Ситуацията ще става още по сериозна---------литър олио 1.01 евро , литър олио от рапица 86 цента ..

28

Хлебаря

преди 2 години

Значи за кутия цигари 6 лева няма проблеми,за мазна баничка 1,50 лева за 120 грама пак няма проблем,но за насьщния 1,60 лева за килограм е скьпо :) Майко Бьлгарио ! Каква простотия.

27

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че масово се покачват цените във всички сфери, заради печатането на долари,евро, паундове и т.н. Ситуацията ще става още по сериозна

26

Цената на хляба

преди 2 години

отдавна е 2,50-3.00 лева за килограм, въпреки, че точно килограм никъде не се продава.Става въпрос за масовите видове хляб (600-800гр.), които купуваме нарязани в пликчета и мухлясват във всички цветове на дъгата за по-малко от денонощие.Лимец, квас и ала - бала отдавна са десетачка.Вкъщи си правим домашен, без машина и поне знаем какво има в него. Няма да коментирам менделеевата таблица и подвеждането в етикетите. Не дай Боже да ти трябва наистина диетичен хляб!

25

Морския

преди 2 години

На някой правили му впечатление, последното изречние: "Очакванията на земеделското министерство са реколтата от пшеница тази година у нас да достигне 5,7 - 5,8 млн. тона. Това представлява възстановяване до нивото от последните години, след спада до 4,7 млн. тона през 2020 г."Тоест, имало е намаление на зърното, но не и на цената на хляба, но сега тази същата цена се покачва отново.....И те са научиха от петролните картели как се прави .

24

Наблюдател

преди 2 години

Хляб Газ Ток Бензин Вода всичко поскъпна през последните 2 месеца от новото управление сега кой кой кой е ВИНОВНИКА ?

23

Обективно

преди 2 години

Защо лъжете? Според мен хляб 500гр. на 85ст няма!!! В Кауфланд и навсякъде - 500гр са над 1.30лв СЕГА!!!! Т.Е 2.60 ЗА КГ СЕГА!!!!!

22

Слафчо

преди 2 години

ЩЕ ЯДЕМ ПАСТИ!

21

ИСТИНАТА

преди 2 години

А цената НА ОГНЕСТРЕЛНИТЕ ОРЪЖИЯ КАКА Е.ЩОТО СЛЕДВАЩАТА ПОКУПКА НАТАМ ОТИВА.

20

Анонимен

преди 2 години

До Kolino Mongo Всичкп пт Добруджа е за износ. При нас внасят гмо второ качество. Затова народа се разболява.

19

Анонимен

преди 2 години

Цената още ще се качва!

18

Totenkopf

преди 2 години

Зърнарите усещат, е няма държава и си правят квото искат, опъвайте каиша роби

17

Анонимен

преди 2 години

Е до ЗИМАТА ще стигне 5,00 лв за Виденов2

16

Анонимен

преди 2 години

Хлябът отдавна е над 2,20лв. , 2,30лв. за килограм.

15

Kolino Mongo

преди 2 години

Тази година реколата в Добруджа е прекрасна. Пшеницата е със супер добив и качество, царевицата и слънчогледът също. Логиката е да паднат цените есента най-вече на олиото, ако се случи обратното - на площадите.

14

Анонимен

преди 2 години

Ами всичко ще поскъпва, то затова е пландемията да ви вземат и последното левче докато се страхувате за бивота си.