17

безполезнаинформация

преди 2 години

А знаете ли, че оловната смрад в бензина е забранена в Калифорния още 1977-78г, после и у нас към края на 90те. Сега на колонките пише колко спирт-към8-9% и др химии има за да няма детонации. И изобщо какво ни вълнува какво продават в федерацията която е разкопала всичко и продава суровини на половин свят, там даже има стотици реактори и сигурно стотици гробища за ядрени отпадъци

16

Анонимен

преди 2 години

Така, че сядате с вашите подове и зеленчуци, уточнявате, кой от къде е и къде и как е расъл и чак тогава, при идеални условия ги консумирате.

15

mgs

преди 2 години

До GogНе се съмнявам, че плодовете и зеленчуците, абсорбират веществата (вредни или не) от околната среда, но това с оловото ми дойде в повече. Но масово замърсяване с олово вече няма от 30-40 години, разбира се, градините около добивните комбинати и други мастодонти на соц. реализма, произвеждат по-добрите продукти - тежат си на мястото

14

Gog

преди 2 години

Оловото пък от къде дойде?

13

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА ДА НЕ Е ГЪБА, ЧЕ ДА ПОПИВА ОТРОВИТЕ!! ТЕГЛЕТЕ И ЕДНА МАЙНА НА ТАЯ!

12

Асан

преди 2 години

Сибирските сливи са отровни имат спин :)))

11

бла,бла

преди 2 години

Мда, случайна статийка, където да разберем, че не трябва да купуваме домашни стоки, купени "на пътя" и да ги ядем, а специално проверени краставици от Йордания. Да, добре, както казва Меди.

10

Пурко

преди 2 години

Това е 50 годишна новина.Намерили какво да пишат мисирките.

9

Тейко ти..

преди 2 години

До ВуйчоТи тейковото си яж нашенското като например краставици от 3.50лв. нагоре и т.н. , а пък язе че ядем било турско испанско та и занзибарско стига да ми е по джоба с тази разлика че ти ще я ядеш яко солена а аз ще си слагам солчица колкото ми требе.

8

Анонимен

преди 2 години

Когато ядете ябълки от Чернобил, заравяйте огризките по-надълбоко.

7

Свиня

преди 2 години

това за "отровената" с тежки метали ракия от джанки расли край пътя пълни с тежки метали направо ме закара в кенеффа ...толкоз ме свива корема от смях...в крайна сметка не невеж а кристално тъпо парче е българина ...обаче със самочувствието че много разбира от всичко....ей затова си заслужава държавата....

6

до 4

преди 2 години

от тежки метали които са просмукани в плодове от крайпътни дървета и вениш няма да ти помогне да ги отмиеш, те просто са вътре в плодовете не на кората.

5

Анонимен

преди 2 години

Помощ ,карат ни на сила да ядем развалена американска храна !

4

Анонимен

преди 2 години

А колко са глупави руснаците. Един дошъл във Варна от Сибир да живее тук. И правихме погача- голям кръгъл хляб. И онзи дивак вика - Е то торта.

3

Анонимен

преди 2 години

добър ден, таз откри Америка. Не си купувам бг орехи. Нашите скандинавци ги събират от крайпътните дървета и ги предават. Чудя се и на разни мераклии за домашна ракия от крайпътни джанки и сливи. Всеки си решава, лакомо дуппе кръв серре.

2

Анонимен

преди 2 години

В Русия така ли правят купуват нещо и го нагълтват без да го измият... Те много умни бе... руснаците...

1

Анонимен

преди 2 години

или в превод, най добре нищо не яжте, поемайте ваксини и толкова