42

Анонимен

преди 2 години

Кога дойде "делта" измишльотина, кога му изследвахте пост-ковид дълготрайните ефекти. Ей, ЛЪЖЦИ, на всички ни с повръща от вас!

41

само плашите

преди 2 години

Такова научно изследване няма. Те ваксините не са изследвали още, че постковид за различните варианти и щамове, че при различни групи - ваксинирани, преболедували, непреболедували. Лъжи, лъжи и пак лъжи. Съд за вас, че тормозите хората с фалшива информация.

40

Анонимен

преди 2 години

А бе май яко дават кинти за реклама на ваксини на махоркаджии като тоя ,щото не спира да ни плаши вече втора годна !

39

Бате Сечко

преди 2 години

До единПовярвай ми:- голяма част от тях са от незнание и некадърност, прикриване на лекарски грешки и откровенни лъжи!!!

38

човек

преди 2 години

До: номер 46 (Един) И това каква връзка има с ваксините и мерките?

37

Аман

преди 2 години

Че кога успяхте да го наблюдавате и при двете групи?

36

Истината

преди 2 години

На български лекар не вярвам както и на български майстори в строителството.Има едни западни експерти мого по умни от нашите тях слушайте.

35

един

преди 2 години

До човекВ България до сега от Корона вирус умряха над 18 000 българи. Един град колкото Тетевен изчезна.

34

Джендю

преди 2 години

При мен постректалният синдром е мннооооогуууу здрав.... Едва ходя после! Ама кеф цена няма....

33

човек

преди 2 години

Значи, малко хора полагат усилия да проследят източника на новината. Въпросният медицински център "Лидер-медицина", от който публикуват "компетентното" мнение на лекаря инфекционист, Малаховка, е град от селски тип, в Московска Област на Русия, с население 24 хиляди души, колкото Севлиево! Да коментираме ли как са събрали сведения за пост-ковид синдрома от Делта варианта, за което са необходими месеци, а той едва сега навлиза в България???!!!???Усещате ли колко яко ви пързалят???

32

ха ха

преди 2 години

Синдром от кихавица и болно гърло от студени напитки!?!?! Пълна траги-комедия!

31

Анонимен

преди 2 години

Постковидния синдром е само предлог да се точи НЗОК

30

Анонимен

преди 2 години

До 39.Прав си, твоята теза е вече напълно правдоподобна. Неваксинирани, това е рисков контингент. По стечение на обстоятелствата младите са по-малко ваксинирани като процент от популацията. А статията е толкова манипулативна, че оставаш с убеждение за придобит изкуствен интелект от Делта щама - този щам като че ли различава млади физиономии от стари. За възрастови физиологични особености не се говори въобще. Тези хора просто лъжат.

29

Анонимен

преди 2 години

Още първото изречение е манипулативно, дори направо лъжа. Няма никакви научни данни, че щамът Делта засяга повече младите хора. От известно време лекарите буквално пускат пропагандни партенки, с които да склонят младите хора към ваксинация. Разбира се, не се казва нищо и методите, които са използвани за установяване на такова "научно" подмладяване. Само един факт: знаем ли възрастовото разпределение на ежедневните тестове? Не, не знаем и няма да го знаем.

28

Анонимен

преди 2 години

В Испания вълната удари младите и децата, защото те не бяха и не са ваксинирани все още. Ваксините може да не пазят 100% но поне пазят от смърт и тежки симптоми. Както и от постковид. Което е чудесно, защото иначе дори леко изкаралите правят постковид в 30% честота.

27

Додо

преди 2 години

Описват синдромите на ваксата така, все едно са симптоми на Делта. И, ЕСТЕСТВЕНО, виновни отново и отново са немутантите, нормални хора, отказали Смъртоносната Игла.

26

Лекар

преди 2 години

Постковида е много гаден и никой не знае как се лекува. Антиваксърите опитват да го игнорират, но той е важният фактор за болнични и нарушено качество на живот. Смъртността от ковид е 6% и си казват, е ко? Няма да съм аз! Но постковид е при 30% от преболедувалите. Това е голямата заплаха.

25

Анонимен

преди 2 години

Трета доза в Израел и Великобритания. След Нова година-четвърта?

24

Анонимен

преди 2 години

Не лъжи за Мангъров!

23

ACAB

преди 2 години

АЙдееее, пак почнаха с агитацията за отровната инжекция! Как не Ви е срам?