32

Петров

преди 2 години

НА Президента ни му е необходим втори мандат. С това правителство подготвено от Славище бъде осъществено желанието му. Въпросът е уреден !

31

Слави или Бойко

преди 2 години

И Слави и Бойко са темерути, но:- Слави търси мнения и съвети преди да вземе решение, а Буци първо обявява лековато решение после го променя няколко пъти, като го налегнат колегите му- Слави е по-умен от Бойко, очевидно е- Бойко има опит, а Слави - няма /в краденето на държавна пара имам предвид/- Бойко се е омазал здравата, а Слави - още не еЕ, как и да го гледаш - трябва смяна, пък може и да е за добро - нищо не губим от опит!

30

Анонимен

преди 2 години

Случващото се в България, сътворено от Радев, ИТН и платените протестъри е обида и срам за всички!!!

29

Анонимен

преди 2 години

ИТН са подкрепени от не повече 10% от българите (24% от 42% гласували). Поведението на тези самозабравили се сценаристи и водещи е ужасно! Те неглижират и обиждат гласоподавателите, гласували за ГЕРБ-СДС и ДПС! Всички видяхме отвратителното поведение на Мая Манолова, Т. Дончева, Хаджигенов. Колкото до Иванов, той е в тежко положение, защото трябва да заработи парите, които е получил от Америка за България.

28

да ама не

преди 2 години

Кой дава на незнаещ да кара самолет или автомобил.нима смятате че България е по-евтина от тези неща та да поверим управлението й в ръцете на един чалгар

27

Анонимен

преди 2 години

.....ама как ще ги взима задкулисно по ФБ и Инстаграм или предкулисно :)

26

Стилов ПР-Пи.Дал

преди 2 години

ГЕИБераста пИ.Дал- ДС агент"Наско", сега и в ролята на екскремент по обличане и "ПАШИ". Буйку винаги се ява/л идеално облЯкан, с кУстУм и вратовръзка, има и собствен стил на гладене - обратен ръб под сиските. Винаги избръснат до синьо, поне по 2-3 пъти на ден туря контра и реконтра, особено ако цакат Белот с ПилИто. А вратовъзка носи винаги, дори на голо под душа или у WC-то- етикета го изисква

25

Анонимен

преди 2 години

Талавизия Лайн-еър напоследък с станала супер мисВи.рска.водещата ми.Сви.рка Мин,иела така е се е вживяла в ролята на главна миС.вирка - очакваме скоро да изпълни пълна програма, да се раздаде тотално в ефир. Това да събереп два откровенни ГЕИБераста, като сиН.***.чето ПИ.дал - агента на на 6то ДС- "Наско" и завършилата в Москве - млада бабушкера Пиргишова си е висша форма на плурализъм и демокрация и т.н.

24

инж Владова

преди 2 години

Трифонов само съобщава решенията, като лидер, а ги взела ръководството на ИТН, а вие с *** статии манипулирате, настройвате срещу П П ИТН

23

Бено

преди 2 години

Хората, които гласувха за ИТн, искаха Борисов да се махне!!! И е време да се спре с негативизма и да се изчака самото правителство!

22

Анонимен

преди 2 години

В Бояна филм сме .

21

Анонимен

преди 2 години

Естествен, че само Слави а Трифонов им е виновен. доган, бойко, мая, бабуинян, са все невинни душици, те спечелиха изборите.

20

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ Е НАРЦИСТА СЛАИИИ.У КОСМОСА ЛИ ИЗЛЕТЯ.ДА СЕ НЕ ВРЪЩТА. БАЩА МУ ГО ЧАКА С ЪС СОПАТА.

19

въпросче

преди 2 години

славчу ше ги взема , а кой ше му нарежда ?

18

Анонимен

преди 2 години

Е, като Трифонов ще взема решенията, защо няма той да е премиер, а праща надуваема кукла!?

17

Всъщност

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ДАДЕ СМЕТКА, ЧЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ Е МНООООГО ПО- ВАЖНА ЗА САЩ, ОТКОЛКОТО МАКЕДОНИЯ. ЗАПЛАШЕТЕ ГИ НЕ НА ШЕГА, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС, АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ ЗА МАКЕДОНИЯ, НАПРАВЕТЕ СТЪПКА В ТАЗИ ПОСОКА, И САЩ ЩЕ КЛЕКНАТ ПРЕД НАС КАТО ПРЕД НИКОЙ ДРУГ. МИСЛЕТЕ!!!! БЪЛГАРИЯ Е ДОРИ Е НАЙ- ВАЖНА ЗА САЩ, ПОВЕЧЕ ОТ РУМЪНИЯ И ГЪРЦИЯ, ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!!

16

Щерю

преди 2 години

В момента, в който се разчу, че е взето решение ЕС да даде близо 35 милиарда евро на България - някакви "невидими" сили разлюляха страната, предизвикаха протести и политически хаос, и започна битката за постове, заради тези големи пари. Как да не си помисли човек, че нашата държава се управлява от "невидими" еврейски кръгове, които в момента люлеят цялата страна...

15

Чалгар кючек

преди 2 години

Шлави защо ще определя нещо след като не е депутат. Как така чалгаря долен ще влияе на българската политика, след като не е депутат. Никой ли ни вижда нещо нередно в това

14

Анонимен

преди 2 години

Само от интерес да ви запитам , като се яви Пацо при Путин или Ердоган в каква комично трагична ситуация ще изпадне. Как мислите. Такъв какъвто е добричък. И кои Славчо-рахита ли ще го спасява от канапето по Фейсбук със развлачената фланелка, и поглед на недоспал наркоман.

13

Имам чувството

преди 2 години

Че всички с диплома по научен комунизъм станаха политолози.