17

Анонимен

преди 2 години

Що не са изселени в Израилят всички с фамилии Лев-Леви Коен,Сюлюмон,Бабикян Хърпурцулян Кеворкян,Казасян Жалваджиян всички останали окончаващи на ин- ян ведно с скритите жидовскийй отровители на Българиян из църкви.Петър Дънов е отишъл да заплашва царят ни за да ги спаси.Ще дойде ден всички дъновисти, църковни сkотове и безродни копанари дет натресохте тази жидовскаяотрова на жБГ ще ви позлатим чашите.А пък Евреите ще си пратим обратно в Израилят в Eреван и Мороко там да дават акъл на своите.

16

ПроСоТо

преди 2 години

..та с гласовете на "независимия" партията печели още едно място и хоп-"независимия" ПАК в Парламента...Гениална идея,какво?..За съжаление,достойна само за Великия Комбинатор..

15

ПроСоТо

преди 2 години

Сега..Понеже виждам от първия ми коментар че много не са схванали иронията /вината е МОЯ!/,ще бъда по-ясен..Ще илюстрирам идеята на г-н Леви с един случай от "Столовете"..:-О.Бендер отива в киностудията,на входа на която има пазач,който СТРОГО ИЗИСКВА ПРОПУСК от влизащите,но АКО НЯМАТ-ПУСКА И ТАКА..Та:-Госина предлага да се кандидатира като "НЕЗАВИСИМ",но за всеки случай се пришива към "партия"..Ако го изберат като независим,добре,ако не-гласовете отиват в партията,тя печели още едно място хоп-

14

Мислете

преди 2 години

Това, което предлага човекът е логично, тея неща и сега се случват, ама под масата.Това е начин нови хора да влизат в политиката.Забележете, че предварително ще се знае към коя политическа сила, ще отидат гласовете.Повечето коментари се опират, че бил евреин, че се търгували гласове.Мажоритарното гласуване, донякъде заменя този вариант.Главното е, че за редови избирател, не можеш да искаш да знае политология и да се ориентира в политическия живот. То и затова се избират актьори, певци и

13

Давид Десни

преди 2 години

Леви, Десни, все тая.

12

Един Българин

преди 2 години

Хайде да прочетем дядо Вазовите стихотворения Жидов гроб и Дизраели. Ще е полезно.И да не слушаме евреите.

11

полковник Колев

преди 2 години

Обезпокоително е и не е желано,каквото и да било изказване на хора с имена Леви и др.подобни

10

Щерю

преди 2 години

В момента, в който се разчу, че е взето решение ЕС да даде близо 35 милиарда евро на България - някакви "невидими" сили разлюляха страната, предизвикаха протести и политически хаос, и започна битката за постове, заради тези големи пари. Как да не си помисли човек, че нашата държава се управлява от "невидими" еврейски кръгове, които в момента люлеят цялата страна...

9

999

преди 2 години

НЕ. ЧЕСТНОСТТА В ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКОН , НЕ УМЕНИЕТО ДА МАНИПЕЛИРАШ И ЛЪЖЕШ!!! НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЛЪЖЕЦ, АКО ГО ПОЗНАВАМ. ЗАТОВА - МАЖОРИТАРНИ И ПРОПОРЦИОНАЛНИ В КОМБИНА КАТО В УНГАРИЯ. УМНИ СА ХОРАТА ТАМ, НЕ СМЯ67ТАМ ЧЕ В ИЗРАЕЛ Е ПО- ДОБРО ПОЛОЖЕНИЕТО.

8

ПроСоТо

преди 2 години

Много е мъдър г-н Леви!...И НЕ само защото е евреин...Просто е умен мъж..

7

Анонимен

преди 2 години

Хитрият евреин всичко е измислил. Ще търгува.

6

Анонимен

преди 2 години

Купуването и продаването на остатъци от гласове е престъпление. Този търгаш ще продаде и байка си и маба си.

5

Щирлиц

преди 2 години

До Турчин...........Добре де,приемаме твоите думи на 100%.Ти какво предлагаш да направим?Да поканим някой отвън,примерно като Рюрик,който да въведе ред?То и сега западът 30 години "въвежда"ред у нас,я да поканим Ердоган,или Заев-ще ни паснат като пестница на нос.

4

Щирлиц

преди 2 години

Паси,Леви,все от един дол дренки...

3

Турчин

преди 2 години

Намери се един евреин да каже истината на *** ю , че всички лъжат и *** ю скочи. Големи хора, а вярват в приказки. Как добрият бате слави, който ляга и става с дертовете на бедните *** ювци, е дошъл да го отърве от лошия бойко, който тънел в разкош докато бедните хорица мизерствали. И така *** ю скача от принц на принц. Те богатеят, той продължава да вярва в приказки и да търси спасителя, чист като момина сълза.

2

Давид Леви

преди 2 години

Не ме слушайте кво говоря, като пия и почвам страшни глупости да бръщолевя.

1

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Който си...лъже,кат стане политик му е по...лесно,не се налага да...свиква.