12

Естер

преди 2 години

Отворете библията си и четете... Левит 18:19-30, Второзаконие 5:6-33,Благославям България:Господ да ви благослови и опази! Господ да осияе с лицето си над България и да покаже милостта си! Амин! Благодаря Ти Господи!И когато ядеш и се наситиш, да благославяш Господа, твоя Бог, за добрата земя, която ти е дал. (Второзаконие 8:10)

11

Ха!!!!!

преди 2 години

А в Скандинавия пуснаха парното. Без майтап. Ама пък там си имат Грета Тумберг която се грижи за температурата им, дори през лятото.

10

Асан

преди 2 години

При бай Тошо немаше червени кодове всички у ТКЗС -то

9

Анонимен

преди 2 години

Защо позволиха на Сименчо да изсече половин България. Всички секат, но не залесяват. Петрохан от бурите през зимата се е проскубал яко, но залесяване не се вижда и това е в цяла България. Сменят се правителства, но никое не направи дългосрочна програма за залесяване. Някога хората доброволно са ходили да садят дървета по разни чукари, сега всеки ламти за пари, фирми, обществени поръчки ЗОП, така ще се самоунищожиме.

8

Анонимен

преди 2 години

Сега май управниците вече ще започнат да се сещат , че трябва незабавно да се ЗАБРАНИ , да именно ЗАБРАНИ всякаква сеч на горите !!!!!!........ алтернативата е тези екстремеални температури и наводнения да стават все по-екстремални!

7

Анонимен

преди 2 години

И какво излезе, че когато са се движили с каруци пак е имало жеги. Алчните капиталисти побъркват света с всякакви щуротии.

6

Анонимен

преди 2 години

А едно време на тоя ужасен код му казвахме просто.. Лято

5

У

преди 2 години

Смешно е за тези, които имат климатици и седят на хладно. Обаче за да работят им трябва ток и засега имаме късмет, че нямаме много индустрия. В Калифорния за бедняците всяко лято има полуРежим, защото всички имат техниката, но мрежата не издържа и им се молят да пестят, за да има за всички

4

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да сечета горите и скоро ще се радвате на пустиня и каманаци.

3

Анонимен

преди 2 години

До коментар 1,***, явно не си излизал скоро от прохладния си килер? Планетата гори, а ти си правиш майтап. И до теб ще стигне, драги ми Смехурко !

2

SS

преди 2 години

Каквото и да говорим,глобалното затопляне е факт ! Чакайте от сега нататък последиците ! А те няма да са никак хубави за всички нас !

1

Въпрос

преди 2 години

"Температурен рекорд отпреди 83 години бе подобрен днес в Шумен."--- Ха? Ама тогава преди 83 пак ли автомобили и индустрия са предизвикали жегите? Или просто тогава са нямали Грета? И това: "Досега най-горещо на 2 август е било през 1965 г. - 40 градуса, а най-ниска е била температурата през 1989 г. - 13,7 градуса" Ааа, значи и без Грета можело!