46

Коментатор

преди 2 години

До Инкогнито, абе ей НЕГРАМОТНИКО, аз не съм упрекнал самата партия ГЕРБ, която много правилно ги блокира за ЕС, а упреквам вас - гербавите драскачи - които се скъсахте да пиешете какъв "удар по Русия" било членството на ФИРОМ в ЕС, а същевременно не обелвахте нито дума за това, че така ПОДКРЕПЯТЕ ЕДНА АНТИБЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ЗА ЕС! Ей това е вашия позор, и винаги ще си останете НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

45

От народа

преди 2 години

Надявам се, българският народ и политици да не отстъпят и педя от това което искат тези хора от така наречената Северна Македония. Това е греховен грях от страна на сърби и руснаци, една глупава и гнусна политика срещу нашата държава. Няма такава държава Северна Македония!!! Това е българска земя и е винаги принадлежала на България. Ако наистина има Господ, то той ще накаже сърби и руснаци, а тази част т.н. сев. Македония ще се присъедини отново към нас, където й е мястото. Господ да помага!

44

Антон

преди 2 години

Бюрманците вече си говорят сами. При това ние в България още не сме си мръднали малкият пръст. Скъпи бюрманци българите не желаят да имат нищо общо с вас. Като се има в предвид, че не разбирате вече езика на вашите прадеди, най-вероятно и това тук няма да разберете

43

Перничанин

преди 2 години

Чао Зайо. След 15 години пишете да се чуем отново.

42

Инкогнито

преди 2 години

А ле ей Смотльо, гербавите ги няма вече. Най после спрете да си триете *** те с хемороиди те. *** с простаците, защо намесва партия която е опозиция. Опрявайте се са ми, ако ме можете тогава се обадете на Бойко. Но аз не бих ви в кирливите газопроводи.

41

Анонимен

преди 2 години

Никакъв илинден не е , а е Илинденско-Преображенско Въстание случило се в Македония и Одринско. Изпълнители - поробени българи. Има Крушевска република, но при обявяването й не е ставало дума за македонци, а за българи, гърци, власи. Но не - според тоя днес няма българи там. Ами Ванче Михайлов е бил прав - македония без българи - огин да я гори. Нека се пържат, като не са българи. Проклятието на великия македонски деец явно ги застига.

40

Анонимен

преди 2 години

БКП е на власт как няма да са приятели скоро Румката ще ги вкара в ЕС

39

СССР

преди 2 години

Русия няма да позволи още една държава бивш сателит на СССР да се присъедини към врага ЕС!! Дори с цената на война!! Украйна за пример.

38

aa1830

преди 2 години

Заев, за средния пръст въпроса в ефир спомняш ли си го и какъв ти беше отговора... Аре стига се мазни, ходи си лягай с Вучич и Рама. Ванче Михайлов - "Македония без българи огън да я гори". Разчекнали сте се доброволно между Сърбия Гърция и Албания и сте бетонирали всички връзки с България....Пожелавам ви да ви разделят на три!

37

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Приятели само на...приказка,а на практика....врагове.Пример ж.п.връзката на Гюешево,нямат никакво желание да се свържат с България.Всички...комуникации минават през Сърбия.Приказки и декларации на...килограм,ама без никаква...стойност.

36

СССР

преди 2 години

Македония никога няма да се присъедини към фашисткия съюз ЕС!! Както и Украйна и Беларус. Може много да им се иска, но тези републики принадлежат към православните славянски народи!! И Русия е единствения шанс за тях!!

35

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Не се хабете за РСМ - докато оправим нашия вътрешнополитически качамак с Радев, ИТН и дубайците, та да излъчим стабилно п-во, което може да дебатира по проблема, ЕС КЕ СЕ РАЗПАДНЕ.Не само РСМ няма да влезе, но и ние ще си бием камшика оттам. Не че го искаме - ще си стане естествено като с Варшавския договор.

34

Анонимен

преди 2 години

До32. Това е официоза му,дори не прочетох,брътвежа и анализа им.

33

Дрън!

преди 2 години

Сам си говори, сам си вярва...

32

Анонимен

преди 2 години

зайчо байчо се надява, но ще получи един голям български морков :)

31

Анонимен

преди 2 години

Глупец!Но,най - големите сме ние .

30

Анонимен

преди 2 години

голяма измама е, че сме в ЕС. Но сега можем да си покажем простотията до край.но пасаран за македонците, докато не станат диви българи.

29

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакъв език на доброжелателство видя тук. Не виждаш ли как се гаври - чества българско възстание, а не спомена само българите! Възстанието е Илинденско-Преображенско - дори само това българската държава трябва да изисква винаги точно да се казва, няма такова нещо като Илинден, както и не са съществували (още не са били създадени) каквито и да е македонци. Пълно е в историческите книги допреди 1944 затова, както и във всяко сериозно историческо издание. Навсякъде е българско възстание

28

и още нещо

преди 2 години

И още нещо - България ви беше най-най-най-голям приятел. Вече не е! НАПРАВИХТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НИ ОТБЛЪСНЕТЕ! Това е положението, а твоите лъжи и фантазии, живей си с тях!

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя език на доброжелателство е за пред Европа,за да покажат, че *** сме ние.С калпави политици ще се затрием одма и скоропостижно.