23

ББ

преди 2 години

ае това...крадците-мафиоти,его болните,чуждопоклонниците,ДС,КГБ,офшорковци...сръбски и македонски...много си повярвахте...прочетете Историята ни...моля...Чиста и Свята...с борба можем да си я извоюваме...с оставки страхливци...Бог да пази България!!!...от оставковци!Бог да пази САЩ!последният милеещ за Свободата на Човеците!

22

до24

преди 2 години

тази работа друже не намирисва а ВОНИ -ВОЛГИН ИЛИ ВЕЛИКОВА СА ОТ ЕДНА ШАЙКА ПОДВЛАСТНА НА СЕСЕРЕ И РАДЕФ!ТОВА Е ДОБРЕ ДА ЗТАЕМ ОТ КОГО ДА СЕ ПАЗИМ!!!!

21

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

От Българска Национална Телевизия трябва да бъдат изхвърлени всики турци, гърци, евреи, сърби, косовари, руснаци и всякакви друго чибурашки, които бидейки от не-бългаски етнос няма що да дирят в Българска Национална Телевизия. Свидетел съм , че из коридорите на БНТ се говори на турски. Свидетел съм, че български журналистки са дрогирани и използувани за сексуални забави от небългарите там

20

АНОНИМЕН

преди 2 години

СЕМ ще предложи на Волгин или Силвия Великова да заемат директорското място до избирането на новия директор обяви Бетина Жотева.Това с Волгин става интересно.Нали той е единствения(засега) журналист,на когото чалгарят даде интервю.Волгин изобщо не скрива симпатиите си към Славуца и партийката му,както и омразата към ББ.Т.е. сега е в тренда.Нещо понамирисва цялата тази работа.

19

Марко

преди 2 години

БНР е гнездо на Радев,паважните,учиндолците и ДБ. Най-активните срещу Гешев.

18

Анонимен

преди 2 години

постиженията във финансов аспект се свеждат до орязване на заплащането на радио журналистите.Това определено не доведе нито до повишаване на качеството на радиопредаванията, нито до запазване на млади можещи и амбициозни кадри. В крайна сметка радиото следва да се управлява от управленски кадри, а не от неуспяли у нас или в САЩ журналисти . Човешко е да се греши , но упорството на СЕМ в назначаване на журналисти на места за които нямат квалификация е странно

17

Анонимен

преди 2 години

човека отказва да работи с зеления чорап и чалгарите, да лъже и да прикрива престъпленията им.

16

Валя

преди 2 години

Наскоро слушах БНР Хоризонт и какво да кажа: казват за проблемите в селата, няма толкова много политика, няма криминални новини като по телевизиите. Новините на глас ги следя само по Хоризонт.

15

Боцко Тиквуна

преди 2 години

Сега новините на БНР ще почнат: Уважаеми другари и другарки, днес ЦК на политическа партия ГЕРБ взе следните решения. После програма на ГЕРБ за развитие на земеделието за следващите години. И накрая поздравителни писма от Меркел, Макрон и Курц.

14

НИЕ

преди 2 години

До АнонименКолко ти плащат за тази неграмотност. И да знаеш, някой си хвърля парите на вятъра.

13

Тодор

преди 2 години

Днеска това БНР 100 души го слушат

12

Дай боже

преди 2 години

Да няма гербаджии в БНР. И в БНТ също. Г-н Среден пръст да се махне, иначе после защо сме по-назад по свобода на словото???

11

Другар

преди 2 години

Сега БНР ще стане партийното радио на Буци и ще се говори за успехите му през миналото десетилетие.

10

Анонимен

преди 2 години

Либералите са капарирали БНТ и БНР за кадри на ДПС. Ясно е, че ще си тръгне човекът. Успех в частните медии!

9

Анонимен

преди 2 години

Външната смяна на властта предизвиква дълбоко лични мотиви в мисирките.

8

Помня фаталния 13-ти

преди 2 години

септември (или октомври) за "Хоризонт"

7

Традиционно:

преди 2 години

Подали са му оставката; такъв колак не се пуща току-тъй...

6

Лили Иванов

преди 2 години

Онуй служителче на Пеевски ,от БНТ да почва да пише молбата за напускане ,да не бъде изкошлукан набързо .

5

ИСТИНАТА

преди 2 години

КОШЛУКОВ ОСТАВКА СЪЩО

4

Анонимен

преди 2 години

най-добрите журналисти са в бнр начело с Петър Волгин