127

Време за промяна

преди 2 години

Ще ми бъде интересно да видя публикувана дисертацията на Бойко Методиев Борисов. Той (ако някой не го знае) е доктор на пожарникарските науки).

126

Един без дисертация

преди 2 години

Последна стихосбирка на Деса Поетеса."Полегнах аз до Слави на диванаи понечих за к(абинета) да го хванаЗащо се драх на площада с УРАТАсега ми го тури (поста) МИНИСТЪРНА КУЛТУРАТА"

125

Един без дисертация

преди 2 години

"За вашата демократична кауза ще се сражавам чак до менопауза"Деса Поетеса.

124

Анонимен

преди 2 години

След като защити първата си докторска дисертация, Пламен Николов заяви че му предстои да завърши и втората си докторантура със тема Инжектиплектор на времевия континиуум, със научен ръководител доктор Емет Браун.

123

ставате

преди 2 години

смешни. Някой да е виждал на ББ труда или на Тато, или на Рундев , или на кой да е, под вола теле май търсим :)))) .

122

един друг

преди 2 години

До Д-р ИвановМоже би имаш предвид, че на сайта на университета се публикуват автореферат на дисертацията, рецензии и становища на членовете на комисията?Самата дисертация не се публикува - ще бъде нарушаване на авторските права на дисертанта.

121

Няма по-велик от ББ

преди 2 години

Държавата е завладяна от Вожда Бойко незаменим със своето величие ум, интелект, образование, научни постижения и владеене на чужди езици, както и финансов и икономически гений вадеше и раздаваше пари от своите бездънно дълбоки джобове. Туй е велик Колос направо Титан, Той е Слънцето на България никой не може да го засенчи и замени. Трагедия е да оставяте такъв Вожд това ще го съсипе, ако спешно не го върнете на власт докато все още е жив да ги доживее на тоя *** човек на висок пост.

120

Анонимен

преди 2 години

До До 123Българският научният ръководител на другаря вече се е изказал в друга медия, че защита наистина е имало през 2004г. По философия.

119

Брех какви претенции

преди 2 години

Какви ПРЕТЕНЦИИ за ОБРАЗОВАНИЕ и щателни проверки - пак за смях става България - ОСОБЕНО СЛЕД КАТО ИМАХМЕ бивш ПРЕМИЕР БОДИГАРД И ПОЖАРНИКАР - Сега какво летвата ще я вдигнат до Нобелови лауреати ли. БЕ НАПРАВО ЩО НЕ ПРОВЕРЯТ ОСТАНАЛИТЕ КАЛИНКИ И МАЛИНКИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ ОЩЕ ПО АДНИМИСТРАЦИЯТА и ТЕХНИ Роднини дето продължават да гласуват за ГЕРБ щото роднините Калинки са на държавни постове по министерства и кметства из цялата страна и активно поддържат бройката на гласовете за да крепят ГЕРБ

118

7-ма пожарна

преди 2 години

Може ли да публикувате линк към "дисертацията" на Бойко Борисов? Стига е скромничил! Време е приносът му към науката да получи всенародно признание!

117

съдба

преди 2 години

Познавам много български инженери с научна степен днес клошари , а човека учил във Виена ставал доктор и сега на връх в Стара планина продава шнорхели.

116

хахахахаха

преди 2 години

Суверенът трифонов няма ли да облече един официален анцунг?

115

Анонимен

преди 2 години

Калинките на Борисов, сега калинките на Слави-второ издание, или 50-то. Избирате чалга-корифей и ще си носим последствията. Лошото е, че страдаме и тези, които все пак сме запазили мисловните си функции и още не ни тресе алцхаймера.

114

Обективно

преди 2 години

Може човекът да е добродушен и да иска....ама излъчването му - като на склададжия. Съжалявам, но нито има харизма, нито Характер, нито знания за ПОЛИТИК. Две изречения каза с 3 грешки в него. Не искаме да ставаме за смях пред съседите! Политиката Не е шоу. Много лош сигнал. На челото му пише С ГОЛЕМИ БУКВИ : ПОСРЕДСТВЕНОСТ и БЕЗХАРАКТЕРНОСТ.

113

До 123

преди 2 години

Няма как с български научни ръководители да защити докторат в Австрия. Нещо много гнило има с тази история. Само прокуратурата може да каже какво точно.

112

До 123

преди 2 години

Според твърдения на Пламен Николов докторската си степен е защитил в Австрия. Но според дисертацията негов научен ръководител е проф. Валери Динев, с рецензенти Валентин Канаврев и Иван Калчев.Журналистът Григор Лилов установи, че липсват основни атрибути по защитата на дисертацията на Николов. Липсва и задължителната информационна карта с детайлите по защитата. С 2 думи фалшификат отвсякъде. Оставили са си ръцете. Не са успели да я фалшифицират за пред света.

111

Зозо

преди 2 години

Славуц иска да управлява по анцунг и тениска от дивана :))))))))))))))))))))) Няма да стане тая работа.

110

izh

преди 2 години

Четох я. По добра е от "Тайсън кючек" Има развитие в интелектуалното ниво. Иначе , все безполезно за обществото / говорим за обществото , а не на чалгаря за избирателите /

109

до магаревъд

преди 2 години

Е, той и Бойко е учен човек. Ама от трън, та на глог? Този поне може ли да пее, че да врътне един кючек?

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 - Ми аз гласууха за патрютите, *** ... не са вътре.. па ГЛАСУВАХ УЕЕЕЕ!