36

sss

преди 2 години

Европа искала, а хората кой ги пита??? Мизернци, сега който ги купува да си хака всеки ден в задните части по 2-3!

35

Анонимен

преди 2 години

Защо харчат пари за ваксини? Болшинството не искат да се ваксинират. Ясно се оказа че короната не убива, няма чували с трупове. От година и половина нямам нито един познат починал от корона. Значи наистина не е нищо страшно, следоватлно няма нужда и от ваксини. Да, отнчало беше страшно и непознато, но вече има повече данни и паниката се оказа излишна.

34

До 36

преди 2 години

Е и??? Ти абонат ли си???И ти си разпознаваем ама какво да те правим, търпим те.

33

Лично мнение

преди 2 години

Не съм специалист, но мисля, че това с цените не трябва да ни притеснява. Трябва време да се разбере, дали Астра Зенека, не е по добра от иРНК(по отношение на запазване на имунния отговор за по-дълго време). Или комбинацията векторна и иРНК ваксина. Безпорно вирусът ще мутира, защото има голяма част неимунизирани. По добре е човек да се срещне с този вирус имунизиран, за да се избегнат усложнения било то по време на лечението или в последствие.

32

Смешник

преди 2 години

Ваксинирани и болни пак .Като ти дойде реда при Петър няма мърдане.

31

Анонимен

преди 2 години

Алчни

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Драги човече, разбира се, че ще се радваме да платиш 500 Евро за ваксината. Ако искаш може и 1000 да дадеш. Моля много обаче на мен и на други, които не са ползватели на това неземно ваксинално благо, да ни възстановят сумите от данъците и здравните осигуровки, които са платени за вашите безценни ваксини.

29

гХейтс

преди 2 години

Верно ли бе?Нимой да бъди!И сега как няма да искат да набодат цялата планета!От пръдня боя правят тези нещастни фармафиоти.Тук игличка,милионче,там игличка 2...Моля се да им паднат няколко метеорита върху сградите и да се свършат,иначе трудно ще се оправим с тях...

28

Анонимен

преди 2 години

аз продавам моята доза на половин цена

27

Анонимен

преди 2 години

До 35: Не минаваш вече. Разпознаваем си.

26

Анонимен

преди 2 години

И 500 евро да струва, и от джоба си да трябва да я платя ваксината, пак ще се ваксинирам ако трябва. Здравето и животът ми са безценни.

25

Анонимен

преди 2 години

До цирк есВидяхме колко е ефективна спутника.Във Великобритания умират средно на ден по 50 човека от вируса, а в Русия по 750.Едните са ваксинирани с Астра Зенека и Пфайзер, другите със спутник.

24

Анонимен

преди 2 години

Новата цена за ваксината на BioNTech/Pfizer е 19,5 евро, а цената на препарата на Moderna вече е 25,5 долара. Повишаването на цените е пряко следствие от слугинската и самоубийствена политиката на Еесовската Зона, която по политичиски причини не разрешава вноса на евтините руски ваксини.

23

до церк ЕС

преди 2 години

Спутника е сигурация... Нема лабаво. Там си готов.

22

Анонимен

преди 2 години

Вече не знам каква е разликата между фармацията и наркокартелите. Първом казват, ето опитай колко е хубаво, а после - хареса ли ти, дай пари за още.

21

да

преди 2 години

До ДилърДа зарибяване се казва....

20

Анонимен

преди 2 години

До 24: На мен чорапи си ми трябват, демек има търсене, има и предлагане. Ваксините кой ги търси? Ти ли?

19

цирк ес

преди 2 години

А Спутник V е 9 долара и ЕС умишлено още бави разрешението!?

18

Дилър

преди 2 години

стандартна работна процедура - първите дозички винаги ги даваме дори безплатно, но после почва дрането на офчъиците!

17

Анонимен

преди 2 години

Те още в началото казаха, че ще продават на себестойностга първите поръчки . После с печалба. Вие като продавате чорапи на пазара, печалба не слагате ли?