185

Рашко

преди 2 години

1 милион X 1000лв от чекмеджето на тулупа от Банкя = 1 милиард. А Бойко е откраднал поне 20 млрд. , т.е. има и за почивка за няколко години на по-бедните, има и за пенсионерите , има и за магистрали , има и за саниране на панелки, има и за язовирите.

184

Възможност

преди 2 години

Няма нужда да искат да почиват бедняците! Ето , след 5 дни ще имаме ново правителство и новият мин.-председател ще раздаде на всички бедняци по един шнорхел и плавници. Така бедняците ще могат да джапат в блатото на Фигуранта колкото си искат ! Честито , бедни мЪдурковци ! Гласувайте с машини ! После само ще ви останат само шнорхелите !

183

Супер

преди 2 години

Че ние сме супер. 7-мо място, браво.

182

Така е!

преди 2 години

Нали за това уж има Инспекция по-труда!Нека да тръгнат,да проверят особенно "честните частници-работодатели",какви заплати дават,колко дни отпуска разрешават,за да може един обикновен човек - работник или служител, да си позволи почивка,без значение на море или на планина!?!Най-големият блъф е,че отпуската се заплаща!И тази Инспекция,която също е на държавна хранилка и поилка,става за смях и подигравка,като позволява или разрешава,да и пробутват фалшифи ведомости за заплати,като вносните домати!

181

Анонимен

преди 2 години

Българите които не могат да си позволят почивка за тези които не работят, вечно мрънкат и все някой друг за нещо им е виновен. Сори. Така е.

180

Анонимен

преди 2 години

До 189Няма нищо готино в морето, освен това че на масите им е промит мозъка, че е готино. Какво му е готиното да се буташ сред тълпите за да седнеш на някакъв пясък и да се пържиш на жегата няколко часа? Освен това, на планина е много по-хладно от на плаж.

179

Някой си

преди 2 години

1 милион работещи + 3 милиона пенсионери а ? За един приятел питам ...

178

Анонимен

преди 2 години

Итн са дошли за да се нахранят с милиарди.

177

Анонимен

преди 2 години

"При положение че имаме такива прекрасни планини и гори, не разбирам защо всички трябва да се бутат на море."Защото на Морето е готино. Особено на северното черноморие край Варна. В тази жега ако не си на море не е готино.

176

Нека да позная

преди 2 години

Тези един милион Българи гласуваха за ИТН.

175

1111

преди 2 години

Почивка ,я погледнете с това постоянно покачване на цените и не вдигане на доходите ,колко хора могат да си позволят приличен живот (качествена храна ,добро лечение и т.н.)

174

Анонимен

преди 2 години

При положение че имаме такива прекрасни планини и гори, не разбирам защо всички трябва да се бутат на това пусто море.

173

Анонимен

преди 2 години

невероятно. на кое място сме в ЕС?

172

Анонимен

преди 2 години

До СловянинТи си варненец та... Сестра ми се дореди до лагер на море един път, аз нито един път. Първото ми море бе на 23години във ведомствени бунгала на северното черномирие. Родителите ми въобще не са ходили през живота си на море. Майка ми дори не го е виждала на живо. Семейството на сестра ми от северозапада тръгнаха на море и то всяко лято без миналото откакто са"гадните"ГЕРБ на власт. Но ги подлъгаха, че ГЕРБ щели да вдигнат пенсионната възраст и гласуваха за ИТН на последните избори.

171

Анонимен

преди 2 години

До какво се чудим!!!! Интересно колко трябва да си просттъ, за да си сложиш експериментален биопродукт за една седмица море?

170

какво се чудим

преди 2 години

Това можеше да бъде стимулът за ваксинация на хората .Кото има ваксинационен сертификат -една седмица беизплатно на море. Тъкмо и хотелиерите ще престанат да мрънкат

169

Словянин

преди 2 години

Реалното заглавие е: САМО ПОД 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ЛЯТНА ПОЧИВКА! То само пенсионерите са над 2 мил, от тях под 5 /пет/ % могат да отидат на почивка. През соца 85 % почиваха лятото и 25 % през зимата. Като варненец нямах нужда от лятна почивка, но съм бил по месец в Каварна, в Балчик, в Китен. А почти всяка зима в Боровец. С 350 лв заплата, сега това са 1350. Помним.

168

Анонимен

преди 2 години

като вдигнат още цените правителството на Румен Радев и на картинка ще е скъпо да се гледа а зимата не ми се говори какво ни чака ток парно вода горива ... туриха ни го образованите министърчета туй Оксфорд

167

турист

преди 2 години

"Около един милион българи не могат да си позволят лятна ваканция.."Вчера се върнах от десетдневна почивка в Гърция, райско място , спокойствие, нормални цени. А за Черноморието ми е през ку...

166

само чужденци преди!

преди 2 години

ДНЕС САМО ЗА БЪЛГАРИ!