37

София

преди 2 години

Фейсбуук революционерите ще спасяват Халите. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА

36

Изяж бобър,спаси

преди 2 години

дърво!Оплюй протестиращ,спаси София!

35

Анонимен

преди 2 години

Колкото се спаси кино "Изток" да не стане магазин, толкова и халите ще се спасят...

34

Гаро

преди 2 години

Продавайте, продавайте, харизвайте всичко на евреите - после ще видите!?....

33

Анонимен

преди 2 години

Кафланд не е ли много долна марка за Великите Хали? Поне Лайдъл или Биля?

32

Анонимен

преди 2 години

Софиянски каза на софиянци: Халите работят ли? Работят. Какво значение има кой ги е откраднал?

31

До 28

преди 2 години

Той не е виновен ,че ги е продал, а че ги продаде на цената на един едностаен апартамент в района...58 000 $!

30

Стивън

преди 2 години

Тия женчовци могат да спретнат протест единствено против повишаване цената на презервативите и вазелина.А Халите си имат собственик, който релава какво да прави с тях.

29

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха разни селяни в управлението и обезличиха София. На хора, които не са живели тук, които не знаят какво е било, не им е мило и драго за града. Гледат само парите. Затова я превърнаха в презастроена, пренаселена и *** ***. Събориха всички стари къщи паметници на културата и вдигнаха безлични кооперации. Жалко, можеше да бъде много хубава европейска столица. Колко такива има в близост до планина, с минерална вода в центъра, римски останки

28

Анонимен

преди 2 години

Няма такава форма на управление "протестна демокрация". Стига с тези протести, върнете нормалната държава. Спаси София е издънка на токсичната ДБ. Докараха държавата до крах. За да се изпълнят исканията на Спаси София трябва да имаме 1 трилион бюджет

27

Анонимен

преди 2 години

Софиянски бил виновен, че продал халите. Те стояха повече от 10 години в ужасно състояние - изтърбушени, без покрив след един безумен ремонт започнат от комунистите, а преди това още от седемдесетте години бяха превърнати в най-обикновен супермаркет

26

Анонимен

преди 2 години

А после ще отидем и пред царския дворец,защото едни продажници и него изтъргуваха.

25

Борис Бонев

преди 2 години

Стига сте писали лошо за гейовете че ще ви обадя на Европейската комисия!

24

Спаси Сoфия pedali

преди 2 години

Тия ли са новите революционери дето ще спасяват Халите от лошия Кауфланд?

23

Анонимен

преди 2 години

Гейовете от Спаси София са много прости и противни

22

До 23

преди 2 години

Това как са "унищожили" Графа ги разправяй на селяните, които не са стъпвали в София! Примерно на тези от Учен'дол! И Графа и Витошка са прекрасни улици!

21

Някой

преди 2 години

Значи, щял да се разруши баланса между Северната част на Центъра, която изоставал от ...западната? Нямаше да се сетя!Съвсем бегло споменават, че Халите са частни, даже и "независимият" български призна Софиянски за ...честен, като я хариза ! Щяла да се обезличи ? Що не съм ги видял тези да протестират пред офиса на Гергов...ЦУМ? Виж тази сграда наистина се обезличи!

20

Мария

преди 2 години

Този калеко алеко явно е отдалеко и хабер си няма как са били халите преди много години. Наистина истинските софиянци имат нужда от спасение от такива новодошли и ни налазили като *** жадни за власт и пари.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще протестират пред дома на Ст.Софиянски, той ги продаде за едно мерси!

18

Калеко Алеко

преди 2 години

Че то отвън видът си е същият, никой не е казал че ще го променя, а отвътре винаги си е имало търговски център - още от времето когато са били проектирани и построени халите, така че тези дето са тръгнали да спасяват София, май самите те има нужда от спасение ... Аман от криворазбрани граждански общества, дето ни докараха на главите активисти като Иванчева и с инфантилните си напъни са готови да обслужват всякакви конюнктурни интереси и нечисти помисли ... !!!