60

Анонимен

преди 2 години

Няколко милиона затвореници понеже имало 29случая на заразени?! Нямам думи!

59

Анонимен

преди 2 години

До до 62 от славянинА кой е създал тези космически и природни закони, а, умнико?

58

Анонимен

преди 2 години

Време е в България всички ваксинирани да са със значки, за да знаем и да се пазим от мутациите им. Все пак може и с лек допир да заразяват

57

До DA

преди 2 години

Всъщност е Канбера. Интересно ми е как австралийците възприемат тази "превенция". Не съм чула да протестират..

56

Това е демокрацията!

преди 2 години

Армия по улиците следи за мерките... Боже Боже!

55

виж св. Библия

преди 2 години

До славянин Не приятелю! Кармата е източна измишльотина....сляпа и неперсонифицирана. Тук става дума за Съд Божий ! Отвори Библията и ще се увериш.

54

Ян Козина

преди 2 години

Оруеловият свят започва да става реалност. Това, което написано в творбата до преди няколко години изглеждаше илюзия или фантазия, а сега изглежда напълно възможно. Това е пълно унищожение на човешките права и свобода.

53

Анонимен

преди 2 години

До 58.Но ти нали си ваксиниран? Какво се притесняваш, защитен си. Това, че ще се разминем на улицата без да се познаваме, не значи нищо за теб. Ваксинно осигурен си. А това, че ще умра евентуално от Коко 19, не е твоя работа.

52

Анонимен

преди 2 години

Най-жалката и нещастна страна след Китай. На трета позиция е Нова Зеландия. Трите страни ще се качат на почетната "олимпийска" стълбичка. Абсолютни рекордьори по позорно "цивилизационно" тъпоглавие.

51

Анонимен

преди 2 години

Да се стреля на месо по неваксинираните!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Австралия е известна с това, че има най-много офце на глава от населението. Сега това се потвърди.

49

нещастници

преди 2 години

ако това стане в Москва или Минск ще им санкции рев от нпо цру сорос и всяко друго западно изчадие и медия, че не е демократчно и не отговаря на ценност номер 11 от десетте божии заповеди.

48

Анонимен

преди 2 години

ако си спомняте в матрицата всеки човек е затворен в една капсула ,като мехур и му подават хранителни вещества и въздух през тръби докато умре.Ползват го като батерия за подържане на армията роботи и изкуствения интелект ,който управлява всичко. Да имате чувство на дежавю или накъде ни тикат тези психопати трилионери .

47

Анонимен

преди 2 години

Скоро няма да е позволено въобще да се излиза от вкъщи по принцип, да не би да се заразиш от нещо, не само ковид. Всеки в клетката за негово добро и отвън армията да пази някоя офтса да не избега.

46

Шопов от Павликени

преди 2 години

- Бе, от къдя на къдя, бе! *** от дек на дек, бе! *** тия имат ли акъл там, бе?

45

славянин

преди 2 години

Да ви прави впечатление, че такива ''адекватни'' мерки се въвеждат при народи, които са извършвали геноциди над покорени народи!? За карма вероятно сте чували!?

44

до 36 от славянин

преди 2 години

Аз вече това и предлагам - да ви затворим поне до 2025-та, ''умните и образованите'', в подземни изолатори, където слънце не влиза, на ''чист'' въздух, на ГМО-диета и на редовна ежешестмесечна ваксинация с вериги на вратовете, ръцете и краката и с противогази на главите, за да се чувстватe ''щастливо и сигурно защитени'' от ''страшно страшния'' вирус, ''страшно страшната пандемия'' и ''страшно страшната смъртност'' от нея! Тези ''предпазни'' мерки би трябвало да ви устройват!?

43

Кал-Ел

преди 2 години

"В Бризбейн и няколко околни региона милиони хора ще останат под блокиране до неделя, след като "ескалираща" епидемия нарасна до 29 случая" Някой разбра ли нещо? Затворнически режим заради 29 случая? Какво трябва да причинят на хората за да ги събудят? Очакваме новини от типа на "Няма нови случаи на ковид, но ще си стоите вкъщи, защото на правителството така му е кеф" Най вероятно и тогава няма да има реакция. Делта съня на човечеството продължава.

42

до 36 от славянин

преди 2 години

Ти постоянно спиш на челна стойка и на течение щом навсякъде ти се привиждат ''страшно страшни'' вируси, ''страшно страшни пандемии'' и ''страшно страшна смъртност'' от тях, заради които си съгласен да живееш ''щастливо и сигурно'' в клетка с вериги на врата, ръцете, краката и противогаз на главата поне 5 години напред!

41

ДО 41

преди 2 години

Само стой и гледай, като ги налази делта варианта, колко изпонатръшкани австралийци ще има по болниците и по интензивните отделения, предимно ваксинирани!