266

Петърчо

преди 2 години

До 297 Разликата е в това че Бойко пое цялата отговорност на правителството на ГЕРБ върху себе си като лидер на партията. Слави се крие зад поставено от него лице за кандидат премиер за да не поема отговорност а да може да управлява. Като се има предвид че е бизнесмен това поставя нещата в много опасна сива зона. Т.е дали той ще използва влиянието си върху правителство за собствена изгода и изгодата на тези с които има бизнес отношения. Викат му май конфликт на интереси.

265

Анонимен

преди 2 години

още малко и Хаджигено ще започне да се харесва! Сега, ако посочи Радев за противоконституциалист, който руши обществото и държавата, ще бъде изстрел в окото на бика!

264

komitata

преди 2 години

Всички извиват ръце и искат някой сектор да яхнат и да чешат според мен БГ н еможе д ас ео правлява сама .Парламента е един цирей който изсмуква кръвта на нацията -Президентска република и сенат от 60 души стига с тез партии коалиции и простотий-референдум инъче ще с езатрием до 1-15 години

263

Анонимен

преди 2 години

Предишните и тези искат парче от кравая. Слави го държи, като на останалите дава мекото на геврека, а иска от тях подкрепа.

262

Анонимен

преди 2 години

Това е коментар на Близнашки. Хаджигенов няма акъл за такива размишления и забележки относно конституционосъобразността на действията на ИТН, а ИТН правят провал след провал. Тези ще са "новите", но нали беше "лесно да се управлява, щом "тиквата" можел, значи всички "можели". Да, да, ама НЕ.

261

анонимен

преди 2 години

партиите на протеста се самоизчегъртаха от алчност за власт и станаха за смях. отсвирени сте. не ви искаме.

260

почнахме

преди 2 години

да дълбаем на плиткото :)))

259

Този политиканстващ

преди 2 години

адвокатин нека разясни кое е по-легитимно:правата на няколкостотин хулигани да протестират,като затварят кръстовища,пречат на хората,цапат и мърсят хвърляйки яйца и домати по сгради и герб,или правата на няколкостотин хиляди да се придвижват спокойно,да почиват след работа,без да се страхуват от психясала тълпа?Кое е по-демократично-правата на малцинството или на мнозинството?Кое е по законно-полицията да въдвори ред,дори и насила,както е по света,или да чака нападение,без право на самозащита?

258

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето е първа политическа сила на изборите нямал политическа култура според тази мижитурка с 5% платени гласа от Черепа.

257

Анонимен

преди 2 години

Според Конституцията всеки пълнолетен гражданин може да стане премиер. Но като нямаш опит в политиката затова са съветниците нали? С какво Станислав Трифонов е по-различен от Бойко Борисов?Ако господин Трифонов иска да убеди нас, Суверена, че е различен, то трябва да спазва Конституцията! Но се опасявам че пак ще трябва да ходим на избори...

256

Анонимен

преди 2 години

Някой срещал ли е по-*** адвокат у нас от Хаджигенов?

255

Бонго Бонго

преди 2 години

Ще се изненадам само, ако гласува ЗА ОСТАВАНЕ НА ГЕШЕВ И ПРОКУРАТУРАТА. Тогава наистина съм грешал за него,но засега май не)

254

akud

преди 2 години

хаджижартиеров ИМА ПРАВО, А кото ИМА и БЪЛГАРСКИ политици без значение от коя партия те ТРЯБВА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да подкрепят всяко прозрачно и подобряващо бъгаския живот предложение

253

Бонго Бонго

преди 2 години

Чудих се какво прави Слави та го харесват босовете.1.видя от Илия Павлов визажките.*** по поръчка с класа.И Слави копира, балет Магаданс, певиците Деси меси и другата Деси и тъй виждат ги в шоуто босовете и казват Славье, таз ми я прати. Няма проблем, Славе черпи. Хоп после мутрата се хвали, те обичат да се хвалят, кого как, какво НА АВАНТА от телевизията.2. Видя как Бойко управлява и си каза, ами и че аз мога. И копира всичко от Бойко. Плюй тоя оня, Христо и после им звънка и банкет

252

Щирлиц

преди 2 години

Имало и разумни хора по тези ширини,браво!

251

Анонимен

преди 2 години

Колко часа ще трябват още да оправите статията с истинката новина, че Хаджигенов е постнал чуждо мнение на стената си?

250

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..леле!..как човек на "задкулисието" "може" да "изтъкова"..СЕБЕ СИ .."с 300"?

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 289 Кефи те, защото те кефят просташки лафове и действия. ИТН е новия ГЕРБ, Слави е новия Борисов, същите действия същата простащина, същите лафове !

248

Анонимен

преди 2 години

Слави ме изкефи. на такова Задкулисието с 300.

247

ПроСоТо

преди 2 години

До ДОКОГА..нещо става все по-неясна пледоарията ти...Така и не става ясно кой и какво те "принуждава" да "СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО"?!..Ако нещо не ти харесва,просто го подмини!.."Това е толкоз просто и логично!..Какво тук значи твойта жалка личност?"..