35

Чаршаф Ал Насрал

преди 2 години

Само с пари не става, както всеки *** камилар кадаифи си е мислел, че парите ще заместят възпитание, образование и създаване на трудови навици у камилари те и почувства резултатите, малко късно, но в пълна порция.!. Гледам и в България има такъв принцип вече!

34

Анонимен

преди 2 години

Продължение ... И къща във фермата. След 5 години ако си започнал да произвеждаш нещо тази ферма ти се дава безвъздмезно.Твоя! Моят обект беше с 950 ферми. Имаше и много други такива обекти. Ами "Великата Река"? Някои специалисти го наричаха"Проектът на века", но поради ембаргото от САЩ беше омаловажен в световните медии. В първите дни край една хлебарница ми замириса и поисках едно хлебче.Продаваха само на дузина.Казах че искам едно да опитам.Засмяха се и ми дадоха 2 без пари. Та, така ...

33

Анонимен

преди 2 години

При Кадафи бензина струваше 4 цента ефтиният и 5 цента скъпият.Имаха магазини само за либийци(всички либийци, не само ЦК на БКП) със символични цени. За да отделят чужденците, че бяхме много.Българите си купувахме захар с чували чрез либийци за да правим ракия. Купувахме я за стотинки! Завършилите получаваха помощи повече от половин заплата докато ги назначат. Аз строях ферми 50 дка всяка, резервоар 200куб.м., електрификация, водоснабдяване и пътна мрежа. ... продължава

32

Арабска мъдрост

преди 2 години

"Там,където краваринът(ФАЩ и Ингилизия) изпонасере,трудно се чисти и трудно се пере."

31

US Immigrant

преди 2 години

Много правилно постъпиха хамерикантците, като ги изпотепаха един след друг: Садам и синовете му, бин Ладен/офф и компания, и логично пърдящият в микрофона полковник, шеф на арабелската либийска джамахирия. Вижда се обаче, че САЩците не си дават много зор - трепят поетапно и с дидактична прецизност, един след друг, със 100% сигурност, за разлика от съветските аджамии, дето не можаха да утрепят един старец и щерка му.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 --- Добре че беше една от жените на тогавашният френски Льо Президент, Саркози, за да ги извади от панделата. Нашите туткави ембасадни инфузории мълчаха, като пусита.

29

приятели за пари

преди 2 години

Ами нали си ги е купил всичките.

28

Krom

преди 2 години

До Санди - или може би Симеон Симеонич? "..Хората рискуват за едни пари..?!?.." но не са наемници, а? Как въртите газягата това русифилтеее, не е истина. Тея от "Вагнер" не са наемници. Не. Учители са. По какво се отличават от Чуждестранния Легион? А, идват от Русия. Разбрах. Значи добри, измъчени наемници. Ти бил ли си с тоя мазник като се е "образовал", та си компетентен по въпроса, или само така, да поплюеш малко всичко не-руско? А да не хвалиш сина на Кадафи ако може?

27

Атанас Велмазов

преди 2 години

ВЕЛИК !!!!!!!!!!!! Дано продължи делата на баща си ! Либия беше най-богатата държава в Африка, нулева престъпност, десетки хиляди българи си изкарваха хляба там. След идването на американските у.бийци , от Либия нищо не остана освен територия на която се бият различни групировки...Дано Сейф вземе властта и възроди Либия !

26

Анонимен

преди 2 години

Честито, не Запада, а ЛИБЕРАСТИЯТА!

25

Честито

преди 2 години

Богата, социална, Либия която пазеше Европа от африканските бежанци бе нападната и ограбена от запада сега тъне в тероризъм, резделение и мизерия.

24

аз-ът

преди 2 години

Американския либерален ботуш където стъпи трева не никне. Завладяха Афганистан - талибаните се върнаха. Завладяха Ирак - хората си искат старата фамилия да ги управлява. Що така бе американофили? Оти никой не ви иска миризливите американски либерални ценности и кирливи г*зове?

23

Санди

преди 2 години

ха-ха РУСИЯ била изпращала НАЕМНИЦИ в региона. Как? Опират им ТТ в слепоочието? Хората рискуват за едни пари и това е. В Сирия имаше такива.А прочутите "ангелчета" от Френския легион с реките кръв из цяла Африка кой ги праща?Тук разни сополиви тролчета, родени във века на неграмотността, нямат представа колко ерудиран е Сейф ал Ислам.Западът в съдружие със сатаните от Израел срина цветущи арабски държави.

22

Топгънър!!!

преди 2 години

Това,че колонел Кадафи бил "измъчвал"уйгундурите в бели престилки е безумно твърдение на адвокатите им!Не само,че не ги е пипнал с пръст ами живяха в свръхлуксозна вила в Триполи!Нали ги видяхте колко охранени и добре подържани се върнаха!Има хиляди снимки в нета!Те убиха,заразявайки с генномодифициран ХИВ вирус цели 459 невинни деца-умишлено и за пари!Признаха сатанинското си деяние три-Нася,Кристиана и Ашраф!Безумието,че са ги измъчвали бе лансирано от поръчкови джурналя като Бенатова,Дърева!

21

Анонимен

преди 2 години

Преди да славите Кадафи си спомнете как беше обвинил несправедливо няколко наши сестри и един лекар.Как ги беше измъчвал.Помня и как Либия бе поискала експертиза от професор Люк Монтание.Той обаче бе написал,че епидемията от СПИН е започнала далеч преди българите да започнат работа там А причината е,че еднократни игли и спринцовки са използвани многократно,както и че братовчед на Кадафи е внесъл неизследвана за СПИН кръв!И за да го спаси Кадафи бе тикнал в затвора нашите медици!

20

Анонимен

преди 2 години

Сащ са световен престъпник !

19

Топгънър!!!

преди 2 години

Вечна слава на колонел Муамар Кадафи и бъдещ успех за Сейф!Вечен ПОЗОР и безкраен срам за Уйгундурия-държавата,родила пет чудовища в бели престилки,заразили умишлено и за пари с генномодифициран ХИВ вирус цели 459 деца,обричайки ги на неизбежна смърт!Това се случи през 1998г.по заповед на МОССАД и неговия агент Ашраф ал Хаджуч в Бенгази,Либия!Той предаде банките със заразената кръвна плазма на Кристиана и на Нася!Това беше ДИВЕРСИЯ с цел да се предизвика народен бунт с/у М.Кадафи-неудобен на САЩ

18

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

Сейф Ал Ислам да внимава какво говори да не го намерят и него като баща му в някоя канавка със стърчащ отЗадника му меч.

17

до Assassin

преди 2 години

Либия беше по-богата държава от доста Западно Европейски държави по времет на диктатора Кадафи! Западно еврпейските държави "демократично" разграбиха Либия и конфискуваха над 500 милиарда долара на Либия!!! Ирак беше светска държава с над милион хистияни, с образована младеж, мнозина от иракчаните с носталгия си спомнят за Садам Хюсеин и с ужас за американските затворнически надзиратели в Ирак! Ние вече 30 години не сме братя с РФ, а със САЩ! И как мислиш, българина днес по-добре ли живее????

16

Assassin

преди 2 години

Другаре, режимът на Кадафи беше политически стриптийз със СеСеСеРейски режисьори и постановчици. Подобни режими не издържат много. За пример, виж ситуацията в соц.лагера и прегръдката на "братята" ни.