9

до 6 от славянин

преди 2 години

А ти как мислиш - у нас ли се диша по-свободно или в Китай и северна Корея!? В последните две например ако кажеш нещо против ''любимия'' ръководител или ''партията-майка'' предполагам знаеш, че отиваш директно в трудово-''изправитeлен'' концлагер, от който въобще не е сигурно дали ще излезеш дишащ!

8

Станишката

преди 2 години

Добър Ден! Китайците и те са доказани циркаджии, дори бих ги нарекал водещи в цирковото изкуство.

7

Сега се надцакват

преди 2 години

Един дава Делта, друг - Гама и правят импас на обикновените хора, които трябва да бъдат сведени до ковид абонати без трудови доходи.

6

Анонимен

преди 2 години

в китай се правят масови тестове и така знаят за целостната бройка и всичко се изолира що е болно и всичко отшумява бърже, останалия свят кой кога завари, но кат искат пари за тестове, така ще бъде, алчнотия е нелечима

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТВА ДЕТО МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ КИТАЙСКИТЕ КУМОНИСТИ НА ДРУГИ НЕ МОЖЕ ДА ИМ ДОЙДЕ НА АКЪЛА

4

Анонимен

преди 2 години

тва ми аресва при китайците, няма паспорти и ограничение на вакс и анти, отрицателен тест и толкова

3

славянин

преди 2 години

Със сигурност на короназомбитата и зомбиваксърите Китай е символ на ''отлична за живот и личностно развитие'' държава! На второ място след северна Корея, разбира се!

2

Анонимен

преди 2 години

Да се оправят, ние сме малка държава и не чак толкова г стонаселена, както са в Китай. Най-големия ни град е колкото най-малкия им квартал от големите им градове, така че нека не драматизираме и пренасяме ситуацията и към нас.

1

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Ясно е че искат да унищожат туризма.Ама делта си е измислица!