30

а Рашков?

преди 2 години

КАКВО МИСЛИ???

29

A ЗАЩО

преди 2 години

ТОЛКОВА "МИЛО" обяснява НАЧАЛНИКЪТ???1. Нато че е нещо НОРМАЛНО да бъде счупена ръката на детето от ПИТБУЛ????2. СОБСТВЕНИКЪТ е обяснен като "мил плажуващ!!~!3.КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНК! И няма ГЛОБА, да плати лечението на детето!!справедливост?????

28

Анонимен

преди 2 години

Законът се оказва липсващ.Следоватвлно нужен е нов.Но това би станало само под диктат и режим...Но чий?Вече е толкова мръсно,че само вода няма да измие, натрупаните нечистотии.

27

Анонимен

преди 2 години

Всички опасни и бойни породи,отглеждани за да разкъсват човешка плът,по време на стълкновения,да бъдат забранени,като в Чехия.Тук всеки комплексиран и агресивен индивид си отглежда такова куче.Да позволят и оръжието и да почнем да се избиваме,ще спомогнем глобалисткия нов ред.

26

Анонимен

преди 2 години

До 27Спасението е да изгоним престъпниците + съдийската и полицейска пасмина, която позволява това да се случи

25

Анонимен

преди 2 години

В България добре живеят само мафиоти и престъпници.

24

Анонимен

преди 2 години

Който може да се спасява навреме.Тук идват по-лоши времена.Нищо не се подобрява в последните 12 години и няма да се подобри.Само по-лошо идва.

23

Анонимен

преди 2 години

Платил си е ! Цялата полиция е криминално блато, което работи с престъпниците и наркоманите. Рецидивист нанася телесна повреда на 10 годишен и го пускат! На всички долнопробни милицаи , съдии и прокурори , трябва да бъде отнето гражданството и да бъдат изгонени! Няма снмисъл да ги храним по затворите, а разстрел ще събуди доста негативни отношения в Европа - все пак са десетки хиляди ***. Прогонване ми звучи перфектно!

22

Анонимен

преди 2 години

Какви са шансовете ми ако ми изскочи питбул? Може ли да ми откъсне ръка?

21

Криминално Проявен

преди 2 години

За да нахапе дете, предполагам че криминално проявения НАРКОМАН, е водил кучето си убиец с намордник и повод?

20

Браво!

преди 2 години

Браво на момчето, сега му дайте един кангал, да убие некой възрастен - за разнообразие.

19

Анонимен

преди 2 години

Saschto puskate prestapnizi na svoboda raschkov kade eako ohapi boku schte go rastrelate ku4eto i schte snejite prestapnika tipi4no sa bg ubiizi ptestapnizi korumoirani bogataschi vs sa na,svoboda besobrasie e v bg

18

Анонимен

преди 2 години

Не стресирайте животинчето бе! По-добре да накажете детето, пък и на всичкото отгоре е момче. Ако беше момиче поне ИК щеше да го закриля от насилие.

17

Totenkopf

преди 2 години

Бягство при арест и го пускат по живо по здраво това само в БГ е възможно в целия свят го няма това! Явно е много ценен кадър и трябва да бъде пуснат да продължава да тероризира народа. Благодарим ти независим велик български съд, вие сте N1

16

д-р Дрегер

преди 2 години

За пореден път българинът плюе по съвсем нормални функции на правораздаването - например че заподозряните в престъпление се пускат от ареста или им се определят по-леки мерки според спецификата на случая. Това не значи че е спрян наказателния процес. Ако го няма този механизъм, полицията ще може да арестува когото си иска и да го държи в ареста колкото си иска.

15

от Стария Несебър

преди 2 години

Туристите и те си пускат кучетата без контролно и на воля.Знаят, че в България е беззаконие.

14

Обичащ кучетата

преди 2 години

Правилната рецепта е една инжекцийка за кученцето пред погледа на стопанина. А може после и една инжекцийка и за него. Всеки ги съжалява тия твари докато не му се случи на него подобна история.

13

Анонимен

преди 2 години

След 12 години отглеждане на куче, което обичах, се наложи да го евтанизирам, след като нахапа зверски други хора без никаква провокация от тяхна страна. Оказа се някаква склероза и щяло да става все по-зле.

12

Анонимен

преди 2 години

Евтанизирайте кучето и собственика.

11

Анонимен

преди 2 години

Защо са го пуснали? Аз ако го убия този и мен ли ще ме пуснат? Питамза един приятел.