109

Анонимен

преди 2 години

Добре ,че отпадна това чудовище !

108

АнонимеН

преди 2 години

НА ТАЗИ ОЛИМПИАДА ЩЕ Е 1, НА СЛЕДВАЩАТА ЩЕ СА ПО 1 В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ, А ПРЕЗ 2029 УЧАСТНИЦИТЕ НА ОЛИМПИАДАТА ЗА ЖЕНИ ЩЕ СА ПРЕДИМНО ТРАВЕСТИТИ

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен май все пакТовече няма с какво....

106

Анонимен

преди 2 години

Транс-спотистине - на транс състезания! Правата на човека за за хора. Тези, които се самоопределят като нрщо друго, да се състезавас със себеподобни други неща.

105

Анонимен

преди 2 години

май все пак е успял(а) да им го...

104

Анонимен

преди 2 години

Явна дискриминация на жените и наблъскан с хормони индивид, който нито вече е мъж, нито е жена. Природата е дала на мъжа по-масивни мускули и при равни условия и тренировки, ното една жена не може да победи мъж в силов спорт. Да направят пара-олимпийски игри за надрусани с хормони самоопределени полове. Нека поне нещо нормално остане в този свят.

103

Анонимен

преди 2 години

Този спорт е неестествен за жени,спорен за мъже,а този/тази е в ненормална изкривена ситуация,която заличава всички достигнати до днес постижения,абсурда е тотален.Толкоз сила ,за какво!?С една мотика,по-полезен ще да е.Днешните багатури са странни същества.Ясен е изкуствения хормонален дисбаланс

102

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ ЖЕНСКИ РЕКОРДИ ЩЕ БЪДАТ ПОДОБРЕНИ! В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДОРИ НЕ Е НУЖНО ДА СИ НАПРАВИЛ ОПЕРАЦИЯ ЗА СМЯНА НА ПОЛА А САМО ДА КАЖЕШ , ЧЕ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО ЖЕНА И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА ПИЕШ ЖЕНСКИ ХОРМОНИ ДОКАТО СЪДА ОТСЪДИ , ЧЕ СИ ЖЕНА! И ТОЗИ МАЙ ДОРИ НЯМА ОПЕРАЦИЯ ЗА СМЯНА НА ПОЛА НО ИМА ПАСПОРТ В КОЙТО ПИШЕ, ЧЕ Е ЖЕНА

101

който

преди 2 години

си е пуф и с децата да се яви и те ще го бият

100

Това е само началото

преди 2 години

Това мъжле няма за цел да спечели ( ако е желаел най-вероятно щеше да го направи ). Тук се гони по-висока цел. Да се инкарнира в човешкото съзнание, че това е нещо нормално ( това е процес, който ще отнеме малко време ). Важно е хората да свикват с това, днес се карат и спорят и хоп за следващата олимпиада не е нищо ново, а съвсем нормално. В цял свят (западен) се промотират тези джендърски идеологии.. разбиване на семейството и преминаване след това от трансхумънизъм..

99

Анонимен

преди 2 години

Кой си мислите че ще чете този чаршав дето сте надраскали. Заслужавали си човек да си вади очите и да чете за някакъв дето се прави на жена. . Кой ще се мърси члена с това животнинче.

98

дедо от село

преди 2 години

До Анонимен 86 Ка кому бре чедо? Ами на вас да си резнете ония работи и да върите да ставате по акъла на разни извратеняци'' нови хора''!Е и кой ша им прави децата да не би да ги снасят кокошките? Е бах ти и откачения свят вече!

97

Анонимен

преди 2 години

Адово изчадие, из ве р г дяволски, ти си за кладата, за назидание на всички подобни на тебе. К Л А Д А!!!!

96

Спортиста Каратиста

преди 2 години

Един ден ще си възпитавам децата да торм0з***т здраво такива в училище.

95

На баницата мекото

преди 2 години

Транссексуална , ама не се съзтезава при мъжете а иска при жените рекорди да поставя .... бассси удобнУтУ .

94

Анонимен

преди 2 години

всъщност това е един голям *** за съжаляване, поне да беше родил едно дете, сега само ще ака до края на живота си

93

Анонимен

преди 2 години

Сега става ли ви ясно, че феминизма никога не е имал за цел да направи каквото и да е за жените? Защото ако целта беше такава, феминистките щяха да реват все едно ги колят. Но не, постулатът според тях е " транс жената е жена". Което след 5 години най-много значи НУЛА жени в спорта.

92

Анонимен

преди 2 години

"Имам чувството, че тия статии се пишат само за да може простия, елементарен и нетолерантен българин да се покаже пред света."Сиреч, ако някой си позволи мнение различно от априлската линия на партията, е *** и нетолерантен? А как логически джендърската ти стойка изобщо се допира с "толерантността"? Или "инклузивност" и "дайвърсити" само когато ви оттърва? Българите пък искаме да сме "дайвърс" в мнението си, или е забранено?

91

Анонимен

преди 2 години

Едно време източно-германците ги правеха тея фокуси, макар и с нюанс - правеха от жените-мъже и ги оставяха да се състезават с жените. Не знам някой дали още може да им стъпи на постиженията, приравнени към брой население.

90

Анонимен

преди 2 години

бляк