43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "Еееех и сега вече сме много умни." "Сега"? Ти може сега да научаваш за такива случаи, но аз съм живял по времето на Комунизма в България и Студената война: бягството от комунистическите диктатури при излизане на спортисти зад граница на Запад беше нещо обичайно. Иначе комунистическите режими бяха опасали хубавите си общества с телени мрежи и стреляха по всеки, който искаше да избяга от тяхната представа за "рай".

42

Един от Юг

преди 2 години

До Анонимен 46А бе, друго си е да лижеш цял живот з_а_дниците на тези които са на власт!

41

Анонимен

преди 2 години

В рамките на секунди правиш някаква глупост за пари или защото искаш да емигрираш, живееш цял живот в срам и унижение, клеймосан като родоотстъпник и предател.

40

Анонимен

преди 2 години

Айдееее.. сега пък ще четем пасквили за тая един месец. Не става ясно кое я заплашва в Беларус, какво е станало и с какво една спринтьорка заплашва "кръвожадната диктатура" в Беларус ? Няколко милиона беларусци пък не са тръгнали да търсят убежище в Чехия... Сега от ЕК ще хрантути с нашите пари още една грантаджийка ?

39

ПЕНКО

преди 2 години

ХАУ ТРУДНО ЦРУ НАМЕРИ "ПРЕДАТЕЛ" В ОЛИМПИЙЦИТЕ НА БЕЛАРУС !?!?!?!? А , ДАЛИ НЕ Е РЕКЕТИРАНА ОТ "МОСАДО-ЦРУ " ЗА ДА СЕ ПРЕДАДЕ !!??!!?? УБИВАЙТЕ АГЕНТИТЕ НА ЦРУ И МОСАД -НЕ ГИ РАЗПИТВАЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Да правят като на Запад - ако си популярен ковид-скептичен лекар просто се самоубиваш без причина. Или пък журналист, разследвал военни престъпления.

37

Анонимен

преди 2 години

Ивет да й намери някой италианец.

36

Анонимен

преди 2 години

беларус не се поддадоха на пландемията и заради това ги обявиха за тирания, никой не го беше грижа за беларус до преди 2 години (там имат изцяло безплатно здравеопазване и образование)

35

не може да бъде!

преди 2 години

Случаят с тази бегачка показва до какво състояние е докаран спортът.Считам,че вече няма никакъв спорт,а за чист спорт изобщо няма смисъл да говорим-можем да говорим само за политически мотивирани решения и победи на фармацевтични фирми !?:Може тази бегачка да е права да откаже да бяга дисциплина,за която не се е подготвяла -но от това не бива да се прави политически въпрос!?А и мнението на федерацията има значение-все пак в тази атлетка са вложени много пари и време за подготовка!?

34

Анонимен

преди 2 години

Да й дадат виза за България ,после тя ще моли да я върнат в Беларус.

33

Що не иде в Полша?

преди 2 години

Сигурно в Беларус смятат, че съгражданката им е отвлечена. Въпрос на интерпретация. Впрочем, беларуският олимпийски комитет има всички основания да блокира участието на Тимановская (вероятно, дамата е полякиня) за други държави за следващите 4 години, в частност, в следващите две зимни и една лятна олимпиада. Преди 33 години Турция плати един милион тогавашни щатски долара, за да получи съгласието на България Наим Сюлеиманоглу да се състезава за Турция на Олимписките игри в Сеул през 1988 г.

32

Селяндур с джип

преди 2 години

Директна виза за порно индустрията. ***, ясни сте кото бял ден.

31

Анонимен

преди 2 години

Еееех, а родните русофили обясняваха колко прекрасна страна е Беларус.

30

Анонимен

преди 2 години

Като в Северна Корея, сега очаквам треньора да ходи в лагер. Явно добре си живеят в Беларус, та спортистите им веднага щом надушат свобода и гледат да избягат.

29

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Дано не дойде в България ,щото мн.ще се разочарова !

28

Анонимен

преди 2 години

А това е глупост на глупостите. Затвор - дивотии.като нямаш пари да избягаш в чужбина да се правиш на репресиран - хайде стига глупости.Световно неизвестна атлетка.

27

Анонимен

преди 2 години

Да не й прихванат самолета на връщане.

26

Бъдещето

преди 2 години

Скоро и всички българи ще искат политическо убежище някъде в Европа. Очертаващата се перспектива за руска губерния е силно токсична!

25

Убаво беше,а

преди 2 години

Всички тия дет блеят колко хубаво било по времето на соца -да си спомнят как държавата ни бе обградена с телена мрежа, та никой да не бяга от хубавото! И сега където има соц-хората бягат-кой с лодки от Куба, кой как може от С.Корея, а някой използват и спорта,за да се измъкнат! Що никой не избяга в Куба, С.Корея, Беларус бе,а?

24

Ларавел

преди 2 години

Хахага това момиче показа среден пръст на *** в Беларус. Горките са безпомощни и дрискат мрамор от яд. Толкова по въпроса колко е силен режима на Локумшенко. Никой не взима този клоун на сериозно