196

Анонимен

преди 2 години

Вчера Борисов каза друго. Няма да напуснат залата. Ще гласуват против.

195

Анонимен

преди 2 години

Славчо-Главчо е кукла на конци,марионетка. Говори, каквото му напишат. Даже не може да научи наизуст ролята си .

194

Анонимен

преди 2 години

А продавачът на джапанки идва с идеи да превъзпитава Суверена... той бил философ и щял да ни учи на сисциплина! А щи ти нее бъ маиката про ста?

193

Анонимен

преди 2 години

" ... Слави да излезе и определи някакъв хоризонт .. " Е до там ли я докарахме, някакъв сме.шко правач да ни определя хоризонтите. На мен и жена ми, аз съм инженер тя е физик. Децата ни са отличници. Нямам думи!

192

Анонимен

преди 2 години

Славчоу голям срам си бабиннема такъв позор кат тебе

191

Анонимен

преди 2 години

Петък в пет???? Завера ли е що ли ??? Другаря се радва ама да не е за кратко,прозирате всички участници!!! Един преврат като хората не можахте да направите!!! Комунисти кво да ги правиш!

190

Анонимен

преди 2 години

До НаблюдателТе хората в миналото, са живяли не повече от 30-40 г. , даже 40 години са били много и рядко са ги доживявали, преди да открият антибиотиците , също голям процент не са доживявали старост.

189

Анонимен

преди 2 години

До НаблюдателТова е било традиция в миналото, не само в Египет, но дори в Европа има такива удължени черепи, по специален начин са ги удължавали с платнена лента, още докато детето е малко , други пък в Азия и Африка са имали навика да си удължават шията с метални гривни и се е считало за голяма красота и т.н. , това са останки от древни традиции!

188

Minuva42

преди 2 години

Тези ще направят невъзможното да реабилитират Бойко...Сякаш нарочно го правят!

187

Наблюдател

преди 2 години

А бе, не забелязвате ли колко е удължен черепа на Чалгаря ? Всички египетски фараони са с такива черепи . Известно е , че повечето от тях са сифилистици или болни от страшни болести-умирали са на около 30-40 г. В удължената част на главите им открили празно пространство , т.е. главите им са били нещо като балон. В главата на Чалгаря има само чалга и.......кой знае колко болести!

186

Паметлив

преди 2 години

Плюват го, значи не плаща на журналистите. Помните ли фазата "Нахранете журналистите" казана от един политик на статуквото?Преди парите се взимаха от народа и се деляха между журналисти и политици. Славчо им каза НЕ. Харесва ми. Другия път ще гласувам за него.

185

Анонимен

преди 2 години

Слави си е осигурен за няколко живота. Българите са прецакани отвсякъде.

184

Анонимен

преди 2 години

Слави каза - няма порции. И като настана една плювалня срещу него , няма спирачка. Как така без порции за олигархията?

183

К Костадинов

преди 2 години

Утре хунтата ще си назначи ново правителство със новите клоуни.Доган,Борисов,Пеевски,Гешев,отново са на власт благодарение на Слави Трифонов на когото повярвахте

182

Абсурдистан

преди 2 години

Какво демонстрира Слави с тази досадно намръщена ,кисела и сърдита мутра от дивана ? -някак благоволи негово величество между тоалетната и обяда да се покаже на жив запис ,само за да опровергае слуха ,че е умрял !

181

Анонимен

преди 2 години

заменяме пожарникар за чалгар,е нема що

180

Анонимен

преди 2 години

Слави просто преметна милиционерите, при това много елегантно. Цялата милиционерска пасмина, подведени от "агентурната" информация на вестник 24 ДС и Петьо ДС Блъсков, дружно плюеха по барбадосеца и сега не могат да преглътнат, че бяха ловко преметнати от ИТН. Настоящата статия е поредният слух, пуснат от милиционерските мекерета. Високопоставени източници... Дрън, дрън...

179

Анонимен

преди 2 години

До НОМЕРА!Точно турците и румънците са ограбили машините от цеховете , когато падна БКП от власт, а поливните системи, устройствата, тръбите, капковото и дъждовно напояване, помпените станции и други съоръжения, бяха ограбени от Гърция и по-малка част от Македония и Турция, да не говоря и за западните държави,че там кражбите са страшни!

178

НОМЕРА!

преди 2 години

КОЛКОТО СИ ИСКАШ...БЕЗ ТУРСКО НЕ МОЖЕМ!!!РУСИЯ НИ ОГРАБИ ВСИЧКО....

177

Анонимен

преди 2 години

До Военен брокерИма видеа колкото искаш, изостанала аграрна държава с тук-там промишленост сме имали и много убийства преди 1944 година , а след това, се превръщаме в силно развита държава във всяко отношение,около 25 и 27 място в света по развитие, промишленост, селско стопанство,икономика,строителство, международен и вътрешен транспорт, пристанища, курорти, градеж нагоре, има и видеа, на които съвсем ясно се вижда какво е създадено през соца, 30 го крадат олигарсите,а нищо тяхно не създадоха