40

славянин

преди 2 години

Не забелязвате ли, че най-тежко репресираните с ''противоепидемичните'' мерки най-тежко страдат от природни катаклизми и нови епидемични взривове!? Изводите всеки да си ги прави сам!

39

Анонимен

преди 2 години

Какви са тея нови вълни *** либерастийо, нали се ваксинирате?!

38

Реалността

преди 2 години

Проблеми в Гърция и веднага българското Черноморие гърми от туристи.

37

Да, да, ама не

преди 2 години

До не разбралАми не чак толкова много! Аха-аха да стигне и да залее и Рило-Родопския масив! Обаче един физик/счетоводител/математик.... все тая е сметнал вече, че няма да залее нито Рила, нито пък ще издави гърците, нито пък нас! И ще останат достатъчно на брой купувачи за производството на фармафията!

36

Анонимен

преди 2 години

Лакомийте се напълних с Англичани, Францъзи и какви ли не туристи.... и сега ще сърбат попара. България да затвори границата си с Гърция за туризъм!

35

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи си много зле...

34

Христина

преди 2 години

Хайде да спрете вече... Как може да си мислете, че още някой се връзва на тези *** манипулации... Смешно е!

33

Do 29

преди 2 години

Dali e v garcia ili tuk nqma zna4enie nali vsi4ki se locknaha minalata gpdina i virusa pak be6e navsqkade. Razberete tova e virus ne e ni6to osobenno a vaksinata e obiknovenna protivogripna.

32

Bond

преди 2 години

Спрете боцкането и Чумата ще спре!

31

Асев

преди 2 години

Още ходете по тая Византия и носете заразата в България!!?!Ай спрете се ,бе!

30

не разбрал

преди 2 години

Ама много ли ги залива вЪлната?!

29

Анонимен

преди 2 години

Кви са тия вълни дето ни обливат? Да не би цялото човечество да е в климакс?

28

Чоко

преди 2 години

Какъв е смисъла в момента да се ваксинираш при положение, че ваксините са направени да противодействат срещу оригиналния китайски вирус? А този вирус вече не съществуваВ момента има други разновидности на които ваксините не действат, което е видно от разпространението в най-ваксинираните страни. Това е като да се ваксинираш срещу дребна шарка и да очакваш да се опазиш от едрата шарка. Но все пак нали са закупени ваксини за милиарди и трябва да се излеят в канализацията.

27

Анонимен

преди 2 години

Поне можеха да кажат-"Ами ето, благодарение на гениалните ни ваксини, вируса изчезва. Но не. Става все по-страшно и ужасяющо. Но вие си се ваксинирайте за всеки случай, че трябва да си пласираме нескопосаните изделия и да спечелим едни парички.

26

Анонимен

преди 2 години

Е, явно ваксините никаква работа не вършат. Щом ни заливат все по-нови и мощни вълни агейн енд агейн.

25

Анонимен

преди 2 години

Ама драги вИ заНти ици ,ваксинирайте се бе. Поне по 15 игли на човек си набиите. Даже и Н ал но си ги слагайте. НеЩ ас Тни Ци. Не съм вярвал ,че гърците може да се окажат толкова Пр оС ти.

24

Нарочно е пуснат

преди 2 години

Щамове ще има още и заразени бол по няколко пъти.Не са важни заразените,а тежко болните.От 100 заразени 80 дори не разбират,че са били зарзени.Това със заразените си е чиста реклама за ваксините.Бизнес за милиарди!Ето Файзер и Модерна вече вдигат цените на ваксините и започва една въртележка като с петрола,а от там и инфлация в цял свят.Всичко започва да поскъпва а с броят на заразените ви забиват слух,зомбират ви за да си мълчите,даже маски ви надяват като ви заблуждават,че спират вирусите.

23

сланинка на плажа

преди 2 години

да ама това не плаши българина . нема да остане без снимки от гръцко у фейсо я .

22

Анонимен

преди 2 години

176 имат в интензивни отделения,толкова са болните.Нови случаи 1 605,но и те като наще нямат данни колко от тях не се заразяват за първи път.Броят положителните тестове и въвеждат в статистиката.Има хора вече 6-7 пъти се заразяват и нищо им няма,ваксинирани са пътуват и се заразяват.Всеки път като им е положителен теста влизат в статистиката.Заразени може и 2000 и 3000 да има на ден и какво от това ако не се разболяват?В интензивното с тръба в гърлото са болните.

21

Анонимен

преди 2 години

Прелива направо