86

Парадокс

преди 2 години

Ситуацията лесно може да стане сериозна, само трябва ти купят малко яйца и домати и да почнеш да ги мяташ по пРезидентството.

85

Бай Тошо

преди 2 години

До Анонимен"Гласувалите за Дългия, получиха Късия"))))) Получихме Средния, т.е. най-дългото от трите.

84

Анонимен

преди 2 години

Гласувалите за Дългия, получиха Късия.Всички се стягаме за Дебелия.

83

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте а дългият, получихте къдият.Сега ще видите дебелият!

82

Шопо

преди 2 години

И тоя е един чалгар

81

ЕЛИ

преди 2 години

ХАДЖИГЕНОВ,ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО УМНИ ПОЛИТИЦИ--БЯГАЙ ОТ ЧАЛГАРИНА, НЕ СЕ ПРИНИЗЯВАЙ

80

Тангра

преди 2 години

От площаден говорител вече квалифицира всички. Айде малко по полека

79

Анонимен

преди 2 години

АКО РАЗНАСЯШ ЦЯЛО ЛЯТО КОВЧЕЗИ НЕ ТЕ ПРИБИРАТ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ ПРИ ДОКТОР ГЪЛЪБОВА - СТАВАШ МИНИСТЪР И СЕ СМЕЕШ СМРАЗЯВАЩО- ЕТО ПРЕДСТАВИТЕЛКАТА НА ХЕРЦИГОВИНА В БОЛНИЦА С "ПРЕГАРЯНЕ" СЛЕД СРЕЩА С ТОЯ КОВЧЕГ.

78

Бг

преди 2 години

Лай нари

77

Чоко

преди 2 години

Тоя пи бира лятото пред президентството и направи партия и сега е в парламента. Защо? Защото е протестирал? АДвокат Еди кой си... Че кой го беше чувал преди протестите тоя велик адвокат?

76

С ЧЕРЕПЪ НА ПРЪСТА

преди 2 години

когато протестът е срещу бб и герб" ТОГАВА ПРОТЕСТИРА НАРОДЪТ", КОГАТО ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ИТН- ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА С ВИД НА ДУШЕВНО БОЛНИ- ОБАЧЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОТЕСТИРАЩИ- ОТЕЦ НАФЪРФОРИЙ И ОНЯ БЕЛОВЛАС ДЯДКА....ЪГЪЛЪТ Е ВАЖЕН- ХОРАТА СА ЕДНИ И СЪЩИ.

75

Анонимен

преди 2 години

Играе ли ... Не играе ли ..Тия са ми няква тъмна Индия ..Сами ли искат да се торпилират ... Или са селяни с комплекси ..Тъмни са ми ...

74

Анонимен

преди 2 години

ИТН играе за ГЕРБ и Доган. Кое не е ясно?

73

ГЕРБ

преди 2 години

ХА ХА ХА изяще се хиени

72

ББ

преди 2 години

време е да ударите и по сайтове и собственици манипулиращи обществата,особенно важно е...Бог да пази САЩ...и скоро ...Рико в България ...моля Ви,имаме нужда от подкрепата Ви!

71

ББ

преди 2 години

хаха кгб и обслужващите ги се включиха...мило сайтче...обяснете на малкото пишещи тук как е възможно да ти плющят 30 минуса за 20 секунди...кой ви вярва неделковци...давате ни сили да споделяме престъпленията ви в международни и Свободни...минусите ви работят за Свободата ни ...толкова сте елементарни....живеем в Глобален...и лидер са САЩ...Справедлив и Свободен...пред чийто посолства висят и вашите деца ...бедни духом..скоро и Рико,г-н Байдън..и по широк обхват на Магнитски,подкрепете ни,моля

70

2Loop

преди 2 години

Не може да се употребява думата интервю, когато няма кой да задава въпроси. А просто става дума за обичайния контролиран запис на монолог. Трябваше да си им оставят името, което доказват всеки ден: нЕма такава държава която да се управлява с монолози и писания във ФейсБук от някой, който не смее да си покаже носа.

69

Тоя простак

преди 2 години

ходил с някаква в столичен гурме ресторантите и направил на луди сервитьори те с капризите си-това ястие не трябвало да бъде такова,салатите и те,скандали ,обиди.Самозабравило се ла-Й-но .Бо-кл-ук. Същия Волен Сидеров

68

Няма Такава Държава

преди 2 години

Не може да си хем герой, хем критикар, мистър Хаджинезнамсикой. Или си едното или другото.

67

ББ

преди 2 години

До Анонименмутрите бяха шофьори на маджо...за никого не е тайна...отдавна!!!